Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(georgiana @ 2011 01 05, 15:31)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif duoda mergai cia, ale tikrai po pagiriu dideliu baisu buna net zmoniems i akis paziuret, o buna kad net saligatvis vibruoja,

Nėr ko žmogam į akis žiūrėt,vistiek mes dabar ir be pachmielo tik pomidorus tematom doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
4u.gif

iš pomidorinės temos turiu užsakymus iš:
aaagnex
chasmina13
marine (spąstai kurmiams)
vessta
daivasen
karose

jei ką praleidau savo šiandien neprotinga galva, rėkit smile.gif
jei kas negavot saskaitos numerio, rekit..
užsakinesiu penktadienį, būt gerai, kad visos pinigelius jau butumet sumetusios..
katik si bei ta pirkau ebay, tai nuskaiciavo kursu
Exchange rate: 1 LTL = 0.240076 GBP
..tai apie 4 lt ir bus... na kai jau apmokesiu, bus aisku smile.gif
pažadu išsamią ataskaitą smile.gif

rehidrono, sakot...rytą už jį, matyt, savaitę gyvenimo būč atidavus...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ra: 05 sausio 2011 - 19:08
QUOTE(ra @ 2011 01 05, 20:07)
4u.gif

aaagnex
chasmina13
vessta
daivasen
karose

jei ką praleidau savo šiandien neprotinga galva, rėkit smile.gif
užsakinesiu penktadienį, būt gerai, kad visos pinigelius jau butumet sumetusios..
katik si bei ta pirkau ebay, tai nuskaiciavo kursu
Exchange rate: 1 LTL = 0.240076 GBP
..tai apie 4 lt ir bus... na kai jau apmokesiu, bus aisku smile.gif
pažadu išsamią ataskaitą smile.gif

rehidrono, sakot...rytą už jį, matyt, savaitę gyvenimo būč atidavus...

aga nusipirkit turesit vaikai kai vemia labai atstato skyscius jis rusiskas ir po pigiai tie milteliai parduodami, geras daiktas tikrai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 05, 20:07)
4u.gif

aaagnex
chasmina13
vessta
daivasen
karose

AS NEGAVAU SASKAITOS NUMERIO!!! rolleyes.gif ar pakankamai garsiai rekiau g.gif biggrin.gif

O kiek uz siuntima pridet? Lietuvoj, tai jei neregistruotai, tai kokiu 2-3Lt - ane? o kiek uz kita siuntima? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aaagnex: 05 sausio 2011 - 19:45
Sveiki, žiūriu apie GMO ir iškilo klausimas ar būna sėklos su GMO? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 05, 19:45)
AS NEGAVAU SASKAITOS NUMERIO!!! rolleyes.gif ar pakankamai garsiai rekiau g.gif  biggrin.gif

O kiek uz siuntima pridet? Lietuvoj, tai jei neregistruotai, tai kokiu 2-3Lt - ane? o kiek uz kita siuntima? ax.gif

tuoj
dar nedek siuntimo kainos, kai jau seklos bus cia, atsimojuosim likucius..
o siuntimas i lt nezinau..man svarbu uz seklas surinkt, paskui jau turesiu.. paskui atsimojuosim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Linyt @ 2011 01 05, 21:10)
Sveiki, žiūriu apie GMO ir iškilo klausimas ar būna sėklos su GMO?  unsure.gif

As tai pasiskaitau apie ta firma, kuri leidzia seklas. Dazniausiai buna parasyta ju svetainese, kad neplatina genetiskai modifikuotu seklu. Bet vat S&G (platina rodos kedainiu siltnamiai) parasyta, kad naudoja pazangias genetines technologijas. O kaip tai suprasti? As situ seklu neperku ir nepirksiu. Man regis ten tokios 'Syngenta' seklos, o ja linksniavo viename rusu filmuotame superbaisiame filme apie GMO.

O as norejau paklausti, gal jau kas buvom, vilnietes, prie Kalvariju turgaus Zalioj stotelej, ar jau ten uzveze naujienu?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 06 sausio 2011 - 11:36
Sakykit,o kiek daigų pomidorų jūs sutalpinat į šiltanamius? Pas mane nedidukas 2mX4m. Kiek maždaug man jų planuotis blush2.gif ?

Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 06, 13:34)
As tai pasiskaitau apie ta firma, kuri leidzia seklas. Dazniausiai buna parasyta ju svetainese, kad neplatina genetiskai modifikuotu seklu. Bet vat S&G (platina rodos kedainiu siltnamiai) parasyta, kad naudoja pazangias genetines technologijas. O kaip tai suprasti? As situ seklu neperku ir nepirksiu. Man regis ten tokios 'Syngenta' seklos, o ja linksniavo viename rusu filmuotame superbaisiame filme apie GMO.

Žinau, kad GMO sėklų yra, bet kad jau ir Lietuvoje .... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 01 06, 12:38)
Sakykit,o kiek daigų pomidorų jūs sutalpinat į šiltanamius? Pas mane nedidukas 2mX4m. Kiek maždaug man jų planuotis blush2.gif ?

i kvadratini metra panasiai 5 daigai, bet aisku pagrudus proto ribose ir daugiau pasodinam biggrin.gif juk mes ligones lotuliukas.gif isnaudojam kiekviena centimetra
Atsakyti
As nesakau, kad ju yra, bet tokia tikimybe yra. Ir jeigu man kas nors kelia itarima, tai as neperku. Na vat gaila neatsidaro www.kedainiusiltnamiai.lt, tai pacituociau tiksliai, ka jie raso puslapyje 'Apie mus'.
Vakaryksteje laidoje sake, kad pas mus negalima GMO prekiauti, bet o kur garantija, kai visi tokie korumpuoti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo giedrulka: 06 sausio 2011 - 11:53
BLAKSTIENA, PAKUOJU TAU PIPIRU SEKLAS IR MATAU, KAD PRASIUSI ESI SWEET MILLION... AR JAMT IS EBAY???
Atsakyti