Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(jediara @ 2011 01 04, 22:53)
O sėklų neturi? ax.gif

seklu pasilikau, bet gal ten kokios hibridines buvo g.gif
buvo labai plona oda ir sultingi, saldus.... zinau tik kad kazkurie is geltonu, bet pavadinimu tai kaip ir nebera...... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 04, 11:26)
tad jei pas ji ka issirinksit, sakykit:
http://shop.ebay.co....t...1513&_pgn=1

O jūs nebijote parsisiūsti modifikuotų sėklų?Jie juk mėgsta tokias? g.gif Gal aš čia per daug keliu bangas?Bet jeigu? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IngridaB: 05 sausio 2011 - 07:16
QUOTE(IngridaB @ 2011 01 05, 07:14)
O jūs nebijote parsisiūsti modifikuotų sėklų?

Aš kai pasakiau vyrui, kad pirksiu iš ebay jo pirmas žodis irgi buvo - ten MODIFIKUOTI g.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 21:51)
beje, dar laukia nenusiaubta lushnele palei maisto instituta(seklele) tai kai nusiaubsiu gal dar kazka galesiu pasiulyti mainais  mirksiukas.gif  4u.gif

Ir dar pasakyk kad ta siaubiamoji lūšnelė Kaune doh.gif blink.gif smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 01 05, 13:42)
Ir dar pasakyk kad ta siaubiamoji lūšnelė Kaune doh.gif  blink.gif  smile.gif

Kaune biggrin.gif
Atsakyti
Laba, šiandien buvau Žalioj stotelėj, ieškojau raudonų ankstyvų žemaūgių, čia taip išreklamuotam gegužės derliui smile.gif Atėjo konsultantas, tai jis su šypsena klausėsi mano fantazijų pasisodinti sausį pomidorus, kad gegužę jau galima būtų valgyti. Sakė be šansų, tokių stebuklų nebūna, kad pomidorai gegužę derėtų, jiems reikia daug šviesos, šilumos. Sakiau, kad yra tokių, kuriems pavyksta, sakė, kad meluoja ax.gif
Bet aš vakar pasėjau kelis balkoninius, neprarandu vilties anksčiau valgyti savus lotuliukas.gif
Atsakyti
mergai, nebesusidoroju greitai su gaunama informacija, az prasitryniau smile.gif))

QUOTE(Karosė @ 2011 01 04, 16:51)
1.TIGERELLA TOMATO
2.PURPLE CALABASH TOMATO
3.VOYAGE TOMATO

4.GREEN SAUSAGE HEIRLOOM
5.FLAME TOMATO
6.SAUSAGE TOMATO
7.SUNNY BOY F1 TOMATO
8. ORANGE BANANA TOMATO
9.JAPANESE BLACK TRIFELE
10. MARGHERITA HYBRID VF
11. SUPER FANTASTIC F1 TOMATO
visų šitų norėčiau ,bet aš nesuprantu ar visi jie aukštaugiai,jeigu taip tai lauksiu ryt kur pervesti pinigus ,aš iš Kauno tai galit kas dar norėsit galėsiu perduoti dirbu Jonavos gatvėje kad nereikėt kiekvienai siusti ar aš iš kurios pasiimsiu o gal dar kurie geri gal ką pražiopsojau rekomenduokit .Iki rytojaus

karose, užsirašiau, pati susiskaiciuok suma svarais, daugink is 4, mesk man i saskaita (tuoj i az atsiusiu) mokejimo paskirtis - tavo nikas
ir dar parasyk kokia suma pervedei
bijau susipainioti...
paskum, kai jau apsideliosiu viska, surasysiu kieno uzsakymus turiu, jei ka praleidau, reksit smile.gif))

QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 16:57)
RA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

isileisk mane i AZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 
turiu skubia telegrama !!!!!

net ne nuo manes !!!!!!!

agam.. vakar vakare uzbaliavojau, sian tik nesenai kilau..o cia tik info, kad galva sukas...

Papildyta:
del modifikacijos nezinau..matyt nebijau.. kaina gal kitokia butu smile.gif))
be nuomonės, vnz smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 05, 15:58)
susiskaiciuok suma svarais, daugink is 4, mesk man i saskaita
....... vakar vakare uzbaliavojau, sian ant pochmielo truksta ....

g.gif g.gif g.gif g.gif

ra, galu gale lotuliukas.gif o tai jau buvau pasakius kad telegrama beveik pristatyta , o cia tik bampt i siena ir atsitrenkiau biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 05 sausio 2011 - 15:27
jezau kaip baisiai..nu istrink....
Atsakyti
a teip geriau? biggrin.gif
Atsakyti
nors taip ir yra, bet visvien baisu smile.gif)))

ainu po dusu palysiu, mazu palengves...
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 05, 16:26)
nors taip ir yra, bet visvien baisu smile.gif)))

ainu po dusu palysiu, mazu palengves...

lotuliukas.gif lotuliukas.gif duoda mergai cia, ale tikrai po pagiriu dideliu baisu buna net zmoniems i akis paziuret, o buna kad net saligatvis vibruoja, man taip kaimynas jaunas bachuriuks pasakojo kazkadais ir prisiminiau, neparasyt negalejau lotuliukas.gif dar labai padeda regidronas tokiu atveju
Atsakyti