Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(ra @ 2011 01 04, 12:06)
dabar kablelius sudek arba stulpeliu surasyk, bo tingiu grabaliotis smile.gif))
saintlina, lady Dy  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
Papildyta:
oj, kai pacitavau, tai graziai susirase, ok agne, uzsirasiau smile.gif))
cia 5 rūšys, ane???

aha - penkios

nukopijavau visa pavadinima kaip buvo ebay ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 04, 09:39)
Mergikės, jei kas norit ko iš ebay, tai rėkiu - šią savaitę užsakinėsiu..

tyyyyyyyliauuu !!!!!!

oi ....... aishku kad noriu..... bandysiu susilaikyt... gal kaip nors blush2.gif

saintlina 4u.gif 4u.gif 4u.gif - uz ishtverme lotuliukas.gif
Papildyta:
ra ax.gif
o jei is to pacio pardavejo.... moliugu seklas ? g.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Casual: 04 sausio 2011 - 11:22
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 11:34)

o jei is to pacio pardavejo.... moliugu seklas ?  g.gif

ašaros pažiro smile.gif) še tau ištvermė smile.gif))

agam..

aš kaip tai irmoliūgų ir cukinijų noriu..parekomenduokit ką..a?
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 12:34)
tyyyyyyyliauuu !!!!!!
oi ....... aishku kad noriu..... bandysiu susilaikyt... gal kaip nors blush2.gif

saintlina  4u.gif  4u.gif  4u.gif  - uz ishtverme  lotuliukas.gif
Papildyta:
ra  ax.gif

ai, tiek to, pasiziurejau kainas , siuntima ir t.t. - uzsisakysiu pati smile.gif
bet kuriuo atveju aciu uz viesha pasiulyma RA 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 11:43)
ai, tiek to, pasiziurejau kainas , siuntima ir t.t. - uzsisakysiu pati  smile.gif
bet kuriuo atveju aciu uz viesha pasiulyma  RA 4u.gif  4u.gif

Tu gali is jo koki mAliūgą ar cukiniją parekomenduot..nesu auginus niekad.. ax.gif
Atsakyti
gaunu daug prašymų į až..viskas gerai, man tikrai nesunku, bet žiūrau, kad sumos jau viršyja mano išgales, tai prašysiu pinigų į priekį..
pačios primeskit kiek kainuos sėklos, dauginkit iš 4..viską rašaus, viską žymiuos, duosiu pilną ataskaitą.. kas liks po siuntimo Jums į namus, grąžinsiu smile.gif))
Atsakyti
QUOTE(ra @ 2011 01 04, 12:47)
Tu gali is jo koki mAliūgą ar cukiniją parekomenduot..nesu auginus niekad..  ax.gif

as gundausi tuo Atlantic dideliu biggrin.gif ax.gif buvau jau bandzius, bet man tokie neishaugo. siaip kas metai auginu kokiu 10 rushiu po kokius 2 daigus - ir niekad neatsimenu kas is kuriu seklu uzaugo lotuliukas.gif doh.gif o siaip man skanus visi ax.gif

as dairausi i shituos:

HEIRLOOM LONG ISLAND CHEESE PUMPKIN 15 SEED GOOD KEEPER
ir
ATLANTIC GIANT PUMPKIN SEEDS THIS IS THE GREAT BIG ONE

o siaip visas seklas daugumoj cia vietoj susiperku.
is augintu mano: Gelle Reuze, Big Max, Rouge vif D'ettampe, Danka Polka, Melonowa Ziolta, Miranda ir t.t. visi man patiko. tik tu spagetiniu neauginui nes nenoriu biggrin.gif
o siaip ir dabar dar namie yra kokie 5 visi skirtingi ir nei vieno negaliu ivardinti blush2.gif pamegink skirtingus-atsirinksi kurie patinka 4u.gif vieni buna tokie kietesni, kiti minkstuteliai, vienus labai skanius turejau (vaikas riekemis valge zalia) o pavadinimo ... nei bum bum... doh.gif
Atsakyti
1.TIGERELLA TOMATO
2.PURPLE CALABASH TOMATO
3.VOYAGE TOMATO

4.GREEN SAUSAGE HEIRLOOM
5.FLAME TOMATO
6.SAUSAGE TOMATO
7.SUNNY BOY F1 TOMATO
8. ORANGE BANANA TOMATO
9.JAPANESE BLACK TRIFELE
10. MARGHERITA HYBRID VF
11. SUPER FANTASTIC F1 TOMATO
visų šitų norėčiau ,bet aš nesuprantu ar visi jie aukštaugiai,jeigu taip tai lauksiu ryt kur pervesti pinigus ,aš iš Kauno tai galit kas dar norėsit galėsiu perduoti dirbu Jonavos gatvėje kad nereikėt kiekvienai siusti ar aš iš kurios pasiimsiu o gal dar kurie geri gal ką pražiopsojau rekomenduokit .Iki rytojaus
Atsakyti
RA !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

isileisk mane i AZ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
turiu skubia telegrama !!!!!

net ne nuo manes !!!!!!!
Atsakyti
QUOTE(Lady Dy @ 2011 01 04, 11:01)
Bet sėdi pomidoro siela ant peties ir šnabžda į ausį: reikia...reikia...labai reikia...

ot ir ne liezuvis.gif As siemet auginsiu tik pertikrintus, uzrekomenduotus, isdegustuotus ir visaip kitaip LT ypac tinkancius auginti ir lietuviska gomuri glostancius. Va tiap.
Va dar i Agrimatco kaip nors susiruosiu ir psio.
Oi, Casual, as tau vis dar laiskiuko neissiunciau.. jau turbut akeles praziurejai belaukdama blush2.gif Ale bijojau, kad su kalediniu srautu kur nenusimestu ar ne ten nenuklystu.
Papildyta:
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 11:34)
tyyyyyyyliauuu !!!!!!

ra  ax.gif

xix, Madmuazele dar uzklydus nebuvo biggrin.gif Tuoj atskiras moliugu uzsakymas susidarys is bent jau triju desimciu pavadinimu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 04, 19:36)

Oi, Casual, as tau vis dar laiskiuko neissiunciau.. jau turbut akeles praziurejai belaukdama  blush2.gif  Ale bijojau, kad su kalediniu srautu kur nenusimestu ar ne ten nenuklystu.

juokas juokais bet tu cia taikliai - tiesiog kaip pirshtu i aki pataikei lotuliukas.gif lotuliukas.gif
rimtai 'akis praziurejau" - viena akis nuo herpes uztinus, o i kita aki vakar sunus netycia ispyre - maniau kad jau ate-ate mano akytei bus doh.gif

o jei rimtai, tai dar tikrai nedega- kai bus pakeliui -tada 4u.gif mirksiukas.gif as irgi vieno laishkiuko su seklytem niekaip neprisiruoshiu ishsiusti ax.gif

beje, dar laukia nenusiaubta lushnele palei maisto instituta(seklele) tai kai nusiaubsiu gal dar kazka galesiu pasiulyti mainais mirksiukas.gif 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Casual @ 2011 01 04, 17:51)
vienus labai skanius turejau (vaikas riekemis valge zalia) o pavadinimo ... nei bum bum... doh.gif

O sėklų neturi? ax.gif
Atsakyti