QUOTE(saintlina @ 2011 01 28, 15:11)
neturiu supratimo del panasumo. Neragavau Chocolate cherry. O Black cherry saldziausi is visu mano ragautu vysniniu, na nebent su Sweet million panasus saldumas. Black cherry pernai masinis uzsakymas buvo, o siemet man drauge atveze. Prekyboj nemaciau
Black russian siuo metu prekiauja Schetelig'as.
Black russian siuo metu prekiauja Schetelig'as.
Nu ka, vadinasi belieka tik ieškot kažkur
Apie šokoladinius parašysiu rudenį, bet kaip būtų gerai dar tų juodųjų kartu pabandyt užsiaugint
o gal kas turi kokias dvi sėklas atliekamas parduot tų Black Cerry?
QUOTE(Casual @ 2011 01 28, 15:16)
toms kam visko mazai: SEKLELE (tas nykus uzkampis) pirmad-ar antrad jau lbai didele siunta visokiu nauju seklu zada tureti
bus visko ir labai daug.... jeigu jau vien nuo pernai apie 7 rushys juodu pomidoru buvo uzsilikusios, o dabar sake oho kokia ivairove gaus
bus visko ir labai daug.... jeigu jau vien nuo pernai apie 7 rushys juodu pomidoru buvo uzsilikusios, o dabar sake oho kokia ivairove gaus
nu tai kokiam kaime tas nykus užkampis SEKLELE randasi
QUOTE(Gaudvilė @ 2011 01 28, 15:16)
hmm, šiaip tai pomidorai turi medžiagų, kurie skatina didesnį norą juos valgyt ( užkrito pavadinimas). Tai nieko keisto, kad paragavus, norisi jų vėl ir vėl
joo, tiesiog visiška priklausomybė pomidorams pasidaro
QUOTE(Ex @ 2011 01 28, 15:30)
Neįsivaizduoju, kaip galima žiemą apsieit be pomidorų sulčių... arba pomidorų savo sultyse.. nu niekaip.. man tada jau badas..
aš irgi neįsivaizduoju sakiau kitais metais tai jau daug daugiau darysiu pomidoru savose sultyse, nes jau nieko neber....už tai matyt tas noras tiek prisisėt atsirado