Grizau....................................geriau i turgų neit. Du skyriai su turbūt daugiau nei 40 rušių sėklų. Dauguma rusiškų. Neklauskit kokios neatsimenu. Iejimas iš Herkaus g., ten kur vasara prekiauja augalais, o po dešine puse kioskeliai. Tai va rojus tuose kioskuose. Gerai, kad spaude saltukas.
Ciorbyj maur nupirkau. Pokuty kazkur 30 seklu, bet neskaiciavau. Kam reik galiu perleisti. Uz pokelį 5 Lt. Geriausia būtų susitikt, nes siųst nemėgstu. Ir kokia čia kaina - geriau keitimas į tas , kurių aš neturiu.
Tiesa dėdė, kuris parduoda, sakė puikiai auga lauke, tik uzauga tada iki 1,20 aukščio, pernai jam irgi puikiai derėjo. Na o šiltnamį jos man siekė viršūnę, apie 2,50.
Aišku tuščiom neišėjau:
Fenis F1 - žemaūgiai tinka auginti lauke, o man pasiūlė kaip gerai derančius žemaūgius šiltnamio kraštuose. Pomidorai kriaušės formos į galą smailėjantys, apie 70-80g. Derlius apie 12kg, nuo 1kv.m.Pirmis vaisiai po 5 lapo.
Rodstvenica- apie 1,8 m. Juodi, dideli, labai saldūs. Seniokas sakė, jam patys pačiausi juodi pomidorai, jei nori didelių.
Bonsai - vazoniniai - mėgstu aš tuos vazoninius. Dar dabar du turiu ant palangės, tik jau labai baisūs, bet dar keletą pomidorėlių yra. Vaikai skina juodai. Šituos sėsiu dabar gal greit prinoks. 30cm aukščio. (12 sėklų)- 6 galiu keist.
Dar pirkau 2 rūšis paprikų
Nu negaliu gi daug pirkt. Jau nelabai pamenu, ka is JAv uzsisakiau
ir dar puske siuntinuka idejo is Anglijos su 4 rūšim ir paprikom "bibukais". Pamenu pernai labai apie juos ėjo kalba. Nesusilaikiau, paprašiau, kad nupirktų.
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 28, 12:18)
ir svarbiausia, kad bandai dėt atgal, o jos vis tiek įšoka
Kaip vadinasi tie tamsūs? reiks savaitgaly per Panev turgu pas bobutes pomidoru pažiūrėt.. mažai man dar jų
Čiornyj maur
QUOTE(saintlina @ 2011 01 28, 12:22)
kiek kiek???
Garantuotai reik tave ištirt ir gamint skiepus nuo pomidorinės psichozės.
Papildyta:
iš juodųjų labai skanūs Black cherry (vyšniniai) ir Black russian (didžiuliai). Išbandyta. Na, tik karščiams atsparumo tai didelio nėr..
O sweet milion ar atsparūs karščiam.? Kas auginot pernai?
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 28, 13:42)
O Black cherry turi panašumo su chocolate cherry, ar čia visai kitas skonis?? aš tuos šokoladinius sperli firmos turiu
kur tuos juoduosius perkatės?
Ačiū už patikslinimą
Dar kažkur prisiskaičiau, kad Juodasis triufelis labai skanus, tai dabar žiauriai dar tų užsimaniau
Juodas triufelis per karščius nebevedė, bet pomidorai tikrai skanūs.
QUOTE(Statistinis vienetas @ 2011 01 28, 13:53)
na aš pati labai mėgstu. Galiu ilgą laiką laikytis kad ir tokios "dietos": pusryčiams pomidorai su grietine, pietums pomidorai su grietine ir svogūnais, vakarienei pomidorai be grietinės
Batonas, sviestukas, pomidoro riekė, druskytė ir pipiriukas. Blyn kaip seilė nutyso.