Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 27, 15:52)
taigi mažai užaugo.., na bet iš kitos pusės ne patys daiginome, jie buvo pirkti iš turgaus. g.gif

taip, negali būti tikras, kad iš nepažįstamo žmogaus pirkti daigai tikrai tie, kokie sako unsure.gif
Bet pernai dėl išskirtinių oro sąlygų didžioji dauguma pomidorų derėjo tragiškai. Ir pas mane iš trisdešimt kelių veislių derlius apgailėtinas buvo. Čia ne sėklos kaltos. Va tie, kuriems į aukštas/žemas temperatūras nusispjaut, derėjo puikiai, o kiti..
Atsakyti

P.S. Esu iš Šiaulių, patogiausia būtų įsigyti iš sėklų pard. Žalia stotelė. Girdėjau, ten būna ekologiškų sėklų. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Būčiau dėkinga. smile.gif
[/quote]

laba ,nueik i universalines kieme esancia darzininku pard.,ten didelis pomidoru seklu pasirinkimas,taip pat ir patarimu duos ,kai paklausi...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lolita1960: 27 sausio 2011 - 16:42
QUOTE(rytorasa @ 2011 01 27, 16:31)
ohmy.gif nu jūs duodat...  rolleyes.gif tai kokio dydžio pas jus šiltnamis?  unsure.gif gal guminis?  biggrin.gif

uuuuuuuu, brol.. pas ją šiltnamis kaip Ohajo stadionas. Ten ne tik pomidorų šimtelis kitas telpa, ten pievos ir laukai, ir net akmenys Puntuko dydžio kaip salelės išsimėtę..
Papildyta:
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 27, 16:35)
tai cia labai mazai - kai kurios cia apie 30 rusiu augina  mirksiukas.gif

aha, dievaž, atsiranda čia tokių pusdurnių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(aaagnex @ 2011 01 27, 18:35)
tai cia labai mazai - kai kurios cia apie 30 rusiu augina  mirksiukas.gif

Taigi norisi juk rasti patį skaniausią pomidorą wub.gif mes pernai auginome 10 rūšių pomidorus (iš viso 40 daigų). Gaila derlius buvo menkas... schmoll.gif
Papildyta:
QUOTE(lolita1960 @ 2011 01 27, 18:41)
P.S. Esu iš Šiaulių, patogiausia būtų įsigyti iš sėklų pard. Žalia stotelė. Girdėjau, ten būna ekologiškų sėklų. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Būčiau dėkinga. smile.gif

Labai tau lolita1960 dėkoju už konkr.patarimą : smile.gif Gal jau radai patį pačiausią pomidorą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 27, 13:28)
Ne, nu žiauru umn.gif  dar viena tinkama veislė doh.gif  bet aš laikausi, vsio užtenks man tų gerųjų lotuliukas.gif
Taigi šiai minutei sąrašiukas toks:
AUSRONE - 1 pak. Monroe, 1 pak. Buran
saintlina - 1 pak. Monroe, 1 pak. Buran
Dzhine - 2 sėklos Monroe, 2 -Buran
Karosė - 5 sėklos Monroe
Asese - 3 sėklos Monroe
Galvojanti dar galvoja biggrin.gif
Jeigu kas ne taip, prašau patikslinkit mane, o pirmadienį jau planuoju daryt užsakymą 4u.gif dėl atskirų sumų kiekvienai pranešiu asmeniškai  4u.gif

man jei gali -MONROE 1pak. ir BURAN 1 pak.,su pinigais ,kaip dabar ar veliau.
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 27, 16:51)
Gal jau radai patį pačiausią pomidorą?  bigsmile.gif

pabandyk Corazon, man jis realus į pačių pačiausių pomidorų sąrašą.
O pagal kokius krierijus bandai ieškoti?
Atsakyti
Taigi norisi juk rasti patį skaniausią pomidorą wub.gif mes pernai auginome 10 rūšių pomidorus (iš viso 40 daigų). Gaila derlius buvo menkas... schmoll.gif

Skonio reikalas... Vienam patinka "mėsingi" dideli, kitam maži, trečiam geltoni...
O del derliaus... pernai man CORAZON labai vėlai derėt pradėjo... Dėl to mažai tespėjo.Ale buvo skanūs... ax.gif
Atsakyti
Papildyta:
Labai tau lolita1960 dėkoju už konkr.patarimą : smile.gif Gal jau radai patį pačiausią pomidorą?  bigsmile.gif

na ziurint kokie pomidorai patinka ,raudoni ,geltoni ,gal dar kitos spalvos...jei nori dideliu -JAUCIO SIRDIS ,ARAWAK-panasus kaip jaucio sirdis,BIRSEN - man pernai labai gerai derejo,MARFA,MONROE,S.PIERE- man asneniskai skonis labai patiko ,nes nerukstus.Siemet pirma kart auginsiu vadinamus gigantus BEEFMASTER -BUS MATYT KOKIE JAU JIE TEN GIGANTAI... bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 27, 14:27)
ai, nesakyk  doh.gif
Aš jau irgi panašiai vien šiemet įsigijau. Dar nuo pernai turiu, bet jau iš pernykščių vos keletą sodinsiu. Dabar ir taip, ir taip bandau paskaičiuot daigų kiekį, tilpsiantį į šiltnamius - niekaip tiek nelįs  unsure.gif

O kiek i siltnami daigu telpa? g.gif
QUOTE(saintlina @ 2011 01 27, 14:32)
kainų nematau.. turbūt jie internetu neprekiauja, reik važiuot pas prekybos partnerį  g.gif
O ko reikia? Aš važiuosiu ryt į vieną parduotuvikę. Ten Sėkluvos sėklom prekiauja. Galiu glestert ir prigriebt.

I kokia parduotuvikę? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ausrap @ 2011 01 27, 17:13)
O kiek i siltnami daigu telpa? g.gif

I kokia parduotuvikę? g.gif  lotuliukas.gif

pas mane du šiltnamiai. Apie 120 sodinu, nes pusę vieno šiltnamio palieku paprikom, baklažanams ir pan.

Tokią mažyyytę biggrin.gif 'Viskas sodininkams' vadinasi. Bet šalta baisiai bus, gal ir nevažiuosiu..
Atsakyti
sveikos?

Kaip jusu atsiliepimai i delfinus? 4u.gif aciu
Atsakyti
Saintlina, ar ne tu sakei, kad vyras siltnami tau dar viena statys? g.gif lotuliukas.gif
Atsakyti