Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Galvojanti @ 2011 01 26, 17:57)
o pomidoriukus megstu mazesnius ir dar geltonus kokias veisles pasiulysit?

Geltonus ir aš labai mėgstu. Nedrįstu primygtinai siūlyti, tik pasakysiu, kad pati kasmet auginu OLA POLKA. Jie nedidukai, bet ir ne per smulkūs, tikrai skanūs. Tik jie žemaūgiai krūmeliai, trumpos vegetacijos. genėti nereikia. Visuose prekybos centruose šių sėklų galima rasti, nebrangios.

Tačiau vakar nusipirkau.... et...prisipažinsiu...atsiras kas juoksis iš mano "ligos"... geltonų pomidorų sėklų LEMON BOY. Jie aukštaūgiai, hibridiniai, labai ilgai dera. Teko ragaut, tikrai labai skanūs. SĖKLUVOS produkcija. Taigi šiais metais auginsiu dvi rūšis geltonų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte33 @ 2011 01 26, 23:49)
P.S. Esu iš Šiaulių, patogiausia būtų įsigyti iš sėklų pard. Žalia stotelė. Girdėjau, ten būna ekologiškų sėklų. Kokia jūsų nuomonė apie tai?
Būčiau dėkinga. smile.gif

Dėl eko sėklų.. pati pirkau burokėlių, krapų, salotų eko sėklas - šūds gavosi... užaugo kažkokie invalidai doh.gif Daugiau nepirksiu schmoll.gif

Nežinau, aš netręšiau ir viskas puikiai augo thumbup.gif Tik paprikas, baklažanus ir pomidorus porą kartų palaisčiau dilgėlių ir česnakų virūnėlių mirkalu.
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 01 27, 10:03)
Atradau viena trašą tai presuotas vištos" kakas" pokelis kainuoja apie 15 litų ir pirkau  Tomas Filips po kiekvienų pabarstai po truputi ir kai laistai jis po truputi tirpsta ir tręšiasi ,nežinau čia gerai ar ne .bet nieko netręšiant irgi nieks neauga g.gif

o nenudegina tos presuotos "kakų" granulės pomidorų paviršinių šaknų?

QUOTE(Ex @ 2011 01 27, 10:06)
Geltonus ir aš labai mėgstu. Nedrįstu primygtinai siūlyti, tik pasakysiu, kad pati kasmet auginu OLA POLKA. Jie nedidukai, bet ir ne per smulkūs, tikrai skanūs. Tik jie žemaūgiai krūmeliai, trumpos vegetacijos. genėti nereikia. Visuose prekybos centruose šių sėklų galima rasti, nebrangios.

Tačiau vakar nusipirkau.... et...prisipažinsiu...atsiras kas juoksis iš mano "ligos"... geltonų pomidorų sėklų LEMON BOY. Jie aukštaūgiai, hibridiniai, labai ilgai dera. Teko ragaut, tikrai labai skanūs. SĖKLUVOS produkcija. Taigi šiais metais auginsiu dvi rūšis geltonų  smile.gif

o OLKA POLKA galima lauke augint?

Aš irgi šiemet Lemon Boy auginsiu drinks_cheers.gif

QUOTE(madmuazele @ 2011 01 27, 10:22)
Tik paprikas, baklažanus ir pomidorus porą kartų palaisčiau dilgėlių  ir česnakų virūnėlių mirkalu.

kaip šitą trąšą gaminatės?

Miargos, gal kam reikia Buran ir Monroe sėklų? ph34r.gif doh.gif pomidorai2.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 27, 09:48)

Miargos, gal kam reikia Buran ir Monroe sėklų? ph34r.gif  doh.gif  pomidorai2.gif

nu ir paklausei blink.gif Aš čia apsiputojusi duoduosi, rėkauju raudodama forume, o ji nekaltom akytėm klausia - gal kam reikia rolleyes.gif Aišku reikia, ir daugiau, daugiau lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 27, 10:48)
o OLKA POLKA galima lauke augint?

Galima, bet aš visada auginu tik šiltnamyje. Man ten geriau dera, nejuoduoja, nepūna vaisiai.
Atsakyti
Edexa, nu kam tu man užrodei tuos Jasminia?? doh.gif Sėdžiu apsiseilėjusi prie to Sėkluvos katalogo dabar doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 27, 10:48)

Miargos, gal kam reikia Buran ir Monroe sėklų? ph34r.gif  doh.gif  pomidorai2.gif

Aš irgi norėčiau Monroe bigsmile.gif , nes nerandu niekur doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 27, 09:48)
kaip šitą trąšą gaminatės?

Priskinu dilgėlių ir pamerkiu į vandenį savaitei, o paskui skiedžiu ir laistau. Su česnakų viršūnėlėmis tas pats - tik jos jau vėliau būna, o dilgėles jau anksčiu galima mirkyti.
Papildyta:
Pomidorų Monroe sėklos
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 27, 11:06)
Edexa, nu kam tu man užrodei tuos Jasminia??

Tam, kad pagaliau augintum VIENĄ pomidorą... lotuliukas.gif

Žinai, tu kalta, kad vakar pirkau Lemon Boy... Jei dėl tavęs būtų nereikėję iki pašto kulniuot.. jei pakeliui nebūtų buvusios sėklų parduotuvės.. jei nebūčiau turėjusi bapkių.. jei nebūčiau ligonė.. auginčiau dabar sau VIENĄ pomidorą.. lotuliukas.gif
Atsakyti
Persižiūrėjau vakar savo sėklytes, tai turiu KARAT,RONCO, URAGAN,PEDRO,ROMA,RED CHERRY,VILMA. Tai nebeturiu BETALUX, AGATA.
Red cherry nebesėsiu šiais metais nelabai man asmeniškai patiko, o Vilma tai sėsiu namie į vazoną, patiko jos dekoracija namuose thumbup.gif
Reiks varyti kažko dar nusipirkti g.gif Peniu pernai labai norėjau, bet nebepirkau.Tai šiais metais gal nusipirksiu g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 27, 10:57)
nu ir paklausei  blink.gif  Aš čia apsiputojusi duoduosi, rėkauju raudodama forume, o ji nekaltom akytėm klausia - gal kam reikia  rolleyes.gif  Aišku reikia, ir daugiau, daugiau  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif parašyk man į až mirksiukas.gif

QUOTE(Ex @ 2011 01 27, 10:59)
Galima, bet aš visada auginu tik šiltnamyje. Man ten geriau dera, nejuoduoja, nepūna vaisiai.

supratau, vadinasi reiks bandyt savo šiltnamyje dar ir šitiem vietos atrast doh.gif biggrin.gif nu ligonė ir aš, eina sau doh.gif

QUOTE(Asese @ 2011 01 27, 11:06)
Aš irgi norėčiau Monroe  bigsmile.gif , nes nerandu niekur  doh.gif

prašyk man į až mirksiukas.gif

madmuazele, Ačiū 4u.gif nu reiks ir man pabandyt, esu tik prisiklausius, kad dilgėlės yra gerai, bet dar nebandžiau, o čia dar ir su česnakais thumbup.gif

QUOTE(Ex @ 2011 01 27, 11:39)
auginčiau dabar sau VIENĄ pomidorą..  lotuliukas.gif

matyt dar teks dar ilgai paieškot to vienintelio lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 27, 10:50)
madmuazele, Ačiū 4u.gif nu reiks ir man pabandyt, esu tik prisiklausius, kad dilgėlės yra gerai, bet dar nebandžiau, o čia dar ir su česnakais thumbup.gif

Kad nėra už ką... tik aš šių raugų nemaišydavau... Česnakų užpilu laisčiau labiau, kad kenkėjai kokie nepultų, dar ir apipurkšdavau smile.gif
Atsakyti