Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(vobla @ 2011 01 25, 13:18)
aha- dejau. tik agurkai kai buvo maziukai. paskui suzele tokia raizgalyne, kad piktzoles ir taip nebut augusios doh.gif

Šiemet ir aš taip pabandysiu daryti - juk tiek žolės turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 21:30)
iki sėjos dar laiko yra. Gal dar pasitaikys proga į kokį didesnį miestą nuvažiavus pasidairyt.
Arba, jei reikia daugiau kokių sėklyčių, galit bandyt e-seklos.lt ar kitoj kokioj e-parduotuvėj paziurinet. Pristatytų į namus.
Mergikės, ar kas nors nesusidūrėt su šituo puslapiu?
http://www.rinkapliu...ry=1367&page=39

Žiūrėjau žiūrėjau, bet pomidorus atvertus ant pakiukų jokių pavadinimų nėr  g.gif  Ir aprašant nepasivarginta, vienas tekstas sumestas  g.gif

cia sitam puslapyje yra MONROE POMIDORU ir visai nebrangiai
Atsakyti
Galvojau sodinti gal kokias dvi pomidorų rūšis, o jau 6 užsisakiau doh.gif Tačiau aš perku ne hibridines, tai jei patiks, galėsiu kitiems metams pati sėklų pasirinkti, ar ne? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 25, 13:49)
Tačiau aš perku ne hibridines, tai jei patiks, galėsiu kitiems metams pati sėklų pasirinkti, ar ne? ax.gif

Va taip aš irgi darau. Dažniausia renkuosi nehibridus, kad vėliau patikusių sėklų prisirinkčiau, nes pastebėjau ar hibridinis, ar nehibridinis - jeigu jau serga, visi kartu serga. doh.gif
O iš ne hibridų žinosi, kad kitais metais toks pats pomidoras užaugs. rolleyes.gif
Bet šiemet turėsiu prie tos gausybės "eilinių" ir vieną hibridą, patiko man pernai "Taifun'as" - anksti pradėjo vesti ir iki spalio vidurio buvo, nors ir buvo užpuolęs kažkoks siaubas baubas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 19:48)
Et, apsieis balius be sasisku.. sodinsiu tai, ka turiu.

Ir be baltos mišrainės biggrin.gif
Šiandien maximoj mačiau kad yra "San marzan "sėklų,na buvo dar ir kitų bet kad vienintelius atsiminiau blush-anim-cl.gif ryt reiks tušinuką išsitraukt ir užsirašyt kokių veislių dar yra
Atsakyti
QUOTE(0-0_lina @ 2011 01 25, 15:01)
Va taip aš irgi darau.

Ačiū 4u.gif Taip ir galvojau drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 13:56)
Colibri man pernai labai patiko, Florenzia ar tik ne Ausrone išgyrė.

Nu tai dabar man teks Colibri užsipirkt, nes dar neturiu biggrin.gif o Florenzia turėtų būti į Tamaris panaši mirksiukas.gif

QUOTE(polonia @ 2011 01 24, 20:42)
Cia, forume, labai isgyre stai sita veisle(lauke auginta) http://www.balticsee...s...t&Itemid=27
Tai bandysiu.
Pernai pirkau pacia paprasciausia is Norfos lauko pomidoru veisle - derejo kaip pasiute, nesirgo, nejuodavo ir t.t. Tiesiog gal pasiseke...

aiškuma, lauksim rudenį atsiliepimų apie šios veislės auginimą lauke, gal ir aš kitais metais susigundysiu rolleyes.gif

QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 22:30)
Mergikės, ar kas nors nesusidūrėt su šituo puslapiu?
http://www.rinkapliu...ry=1367&page=39

Žiūrėjau žiūrėjau, bet pomidorus atvertus ant pakiukų jokių pavadinimų nėr  g.gif  Ir aprašant nepasivarginta, vienas tekstas sumestas  g.gif

nu bet kainos kokios mažos, eina sau bigsmile.gif tik kažkodėl apie visus pomidorus vienodas aprašymas g.gif

QUOTE(giedrulka @ 2011 01 25, 12:32)
Klausimas - kokiais atstumais sodinate pomidorus siltnamyje? As ~40cm.

aš tai 50*50 šachmatiškai

QUOTE(Lady Dy @ 2011 01 25, 14:12)
Šiandien maximoj mačiau kad yra "San marzan "sėklų

šituos jau turiu savo planuose thumbup.gif tik įdomu, ar jie tokie mėsingi ar tuščiaviduriai g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 25 sausio 2011 - 15:50
QUOTE(lolita1960 @ 2011 01 25, 11:46)
cia sitam puslapyje yra MONROE POMIDORU ir visai nebrangiai

tai tik dėl to aš šituo puslapiu susidomėjau.
Bet pastebėjau, kad nei ant vieno pakiuko nuotraukos nėra veislės pavadinimo. Pomidorai fotkėse skirtingi, o pavadinimų pasididinus foto - nėr.
Ir aprašymai visų vienodi.
Ir kainos mažumas man keistas g.gif
Užtat ir įdomu, ar 'normalus' tai puslapis, ir ar gausiu ką užsisakius.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 25, 19:23)
Užtat ir įdomu, ar 'normalus' tai puslapis, ir ar gausiu ką užsisakius.

Gaut tai gausi,tik ar kokybė bus tai neaišku
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 11:37)

Edexa, ku ku ................. Kur zadi paimt Buran, Marfa ir Monroe?????

Labas visoms smile.gif
Nu, o tu čia ko tokį kipišą sukėlei?.... Ku-kū ku-kū, taip, pagaliau galim pradėt žemes iš panagių krapštyt tongue.gif
Va mano rūtų darželis... rudam vazonėlyje experimentinis vazoninis pomidoriuko daigelis, kiti - čiliukai. Irgi "laboratoriniams " tyrimams, berods gruodzio mėnesį pasėti.

user posted image

BURAN, MARFA, MONROE taigi gyriausi, kad aš jau pernai nusipirkau... taigi sėklom pilnai apsirūpinusi.
Tiesa... blush2.gif turiu prisipažinti, vis tik sėklų sąrašą papildžiau dviem rūšim - FLORENZIA, nes paskaičiau, kad atsparūs daugeliui ligų ir POLFAST...pardaveika pasiūlė, sakė, gal ir greit baigiasi derlius, bet laaaaabai ankstyvi.

Mergičkos, jei kuriai ką esu žadėjusi, rašykit iš naujo... blush2.gif
Atsakyti
Edexiukas pasirodė wub.gif Net akyse nušvito bigsmile.gif
Kas čia per nickų nuvalgymo mada?

O kad į temą būtų - kur tu pirkai tuos Marfa, Buran ir Monroe? Tik nesakyk, kad toj pačioj trobelėj ant vištos kojelės Žirmūnų g. g.gif

Ale jau darželis blink.gif blink.gif blink.gif Matau, nuo divejų krūmų čilius tuoj už abiejų žandų kimši blink.gif
Aš irgi eksperimento tvarka tris vazoninių Venus sėklytes pasodinau. Tik kad visai pamiršau, jog atskirai nuo čilių pastačiau blush2.gif Čilius popinu, laistau, atidarau, uždarau. O pomidorus tik vakar netyčia atradau.. žemė išdžiūvusi.. kur ten kas išdigs. Nu bet dabar taisau savo klaidą - iškart paskandinau viską. Gal kaip nors neprapuldysiu. Gaila būtų. Draugė atvežė sėklų iš ūkanotojo Londono. Atidarau pakeliuką - o ten cielos 8 sėkliukės. Liežuvį iškišus kol išgraibiau keturias, tai vieną pamečiau. Mažu koks stebuklas tenykštis Venus, kad tokiais kiekiais pakuojamas g.gif Dar reik akį užmest, kiek Black cheriu. Gal ir tiek nebus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 26 sausio 2011 - 08:23

oj,sumaisiau temukes blush2.gif miegu dar doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dzigitas: 26 sausio 2011 - 08:27