Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(polonia @ 2011 01 23, 13:26)
Visai kitas skonis lauko pomidoru.
Jau laukiu siuntinio is cia:
http://www.balticsee...n...27&TreeId=9

Kurias veisles auginate lauke?
Man kažakip su lauku ne kokia patirtis, pernai bandžiau lauke Ronco auginti (nes buvo gaila išmest doh.gif ), bet nors ir primezgė daug, patys augalai gražūs buvo, tačiau artėjant rudeniui neraudo, pradėjo ruduot, o nuskinti žali namie irgi benokdami nurudavo verysad.gif

QUOTE(ausrap @ 2011 01 23, 18:43)
Radau koki puslapi, gal kam idomu
http://pomidorai.apie.lt/page7.html

ačiū, labai naudingos info apie pomidorų auginimą radau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 24, 10:45)
o kieno cia zodziai  g.gif  lotuliukas.gif

ir kaip aš galėjau parašyt tokią nesąmonę??? blink.gif

ale tu ir seklys morka - netingėjo, surado, iškapstė ir dar viešai paskelbė g.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

iš to didelio pasipiktinimo, kad negaunu savo išsirinktų sėklų nuvažiavus nusipirkau Colibri ir Florenzia. Va tiap.
Colibri man pernai labai patiko, Florenzia ar tik ne Ausrone išgyrė.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 12:56)
ale tu ir seklys morka - netingėjo, surado, iškapstė ir dar viešai paskelbė  g.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

iš to didelio pasipiktinimo, kad negaunu savo išsirinktų sėklų nuvažiavus nusipirkau Colibri ir Florenzia. Va tiap.
Colibri man pernai labai patiko, Florenzia ar tik ne Ausrone išgyrė.

blush2.gif

buvau ir as isgyrtajam agrimatke,bet tik duris pabuciavau,o shetelige pagailejau pinigu blush2.gif .nes gi neturejo valstybe is ko 13 atlyginima pasidaryt,tai nueme is zmogeliu.bet turiu jau apie 10 rusiu.tik idomu ar kaina atitinka kokybe g.gif .nes is tu brangiuju turiu tik ta,ka edexa man parupino ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 23, 13:55)
aha, ir žiemą pranašavo šalčiausią per tūkstantį metų..

Tokią šaltą žiemą "išprognozavo" žurnalistai, o ne sinoptikai. Paskui meteorologai aiškino, kad mes pasakėm "šį tūkstantmetį, t.y. per pastaruosius 10-11 metų, o žurnalistai parašė "per tūkstantį metų". biggrin.gif Bet vis tiek kol kas ši žiema atrodo šiltesnė nei pernai, nors aišku dar visas vasaris priešaky ax.gif Tik sąskaitos už šildymą didesnės

jei tikėsime senoliais, tai sako, jei sausis ūkanotas ir šlapias - vasarą irgi bus šlapia. Jei sausis šaltas - vasara karšta. Nors dabar viskas išsiderinę.

Pernai lauke pas mane pomidorai augo gerai ir prinoko, tik nebuvo tokie lygūs ir gražūs kaip šiltamyje, odelė buvo pažeista, patrūkinėjus.
Atsakyti
Sveiki, gal kokia sodininke turi parduoti atliekamu zemaugiu pomidoru seklyciu. 4u.gif
Lauksiu pasiulymu, gali buti ir nepilnas pakelis. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nesiuke @ 2011 01 24, 17:48)
Sveiki, gal kokia sodininke turi parduoti atliekamu zemaugiu pomidoru seklyciu. 4u.gif
Lauksiu pasiulymu, gali buti ir nepilnas pakelis. 4u.gif

taigi gali parduotuvej isigyt geru zemaugiu, visai nebrangiai. Tau nei siustis neapsimokes, seklu pakiukas pigiau kainuos. Maximoj maciau Kmicic.
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 24, 12:38)
Kurias veisles auginate lauke?

Cia, forume, labai isgyre stai sita veisle(lauke auginta) http://www.balticsee...s...t&Itemid=27
Tai bandysiu.
Pernai pirkau pacia paprasciausia is Norfos lauko pomidoru veisle - derejo kaip pasiute, nesirgo, nejuodavo ir t.t. Tiesiog gal pasiseke...
Atsakyti
QUOTE(dzigitas @ 2011 01 24, 13:33)

buvau ir as isgyrtajam agrimatke,bet tik duris pabuciavau,o shetelige pagailejau pinigu blush2.gif

taigis parduotuves ten neber. Likes tik ofisas, bet ten dabar tik didmena. Taigi neber prasmes ten vaziuot. Ir tu firmu seklom mazom pakuotem jie neprekiauja.
Maciau Monroe kazkuriam e-puslapy, einu pabludysiu. O Marfos ir Buran niekur neuztinku. Et, apsieis balius be sasisku.. sodinsiu tai, ka turiu.
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 20:22)
taigi gali parduotuvej isigyt geru zemaugiu, visai nebrangiai. Tau nei siustis neapsimokes, seklu pakiukas pigiau kainuos. Maximoj maciau Kmicic.

Dekui uz patarima, taip ir reikes padaryti, gyvenu mazame miestelyje, pas mus visai paprastu seklyciu atveza, pamaniau gal kuriai atliks kokiu idomesniu pomidoru seklyciu, bet gal reikes pavaziuoti kur toliau.
Atsakyti
QUOTE(nesiuke @ 2011 01 24, 21:02)
Dekui uz patarima, taip ir reikes padaryti, gyvenu mazame miestelyje, pas mus visai paprastu seklyciu atveza, pamaniau gal kuriai atliks kokiu idomesniu pomidoru seklyciu, bet gal reikes pavaziuoti kur toliau.

iki sėjos dar laiko yra. Gal dar pasitaikys proga į kokį didesnį miestą nuvažiavus pasidairyt.
Arba, jei reikia daugiau kokių sėklyčių, galit bandyt e-seklos.lt ar kitoj kokioj e-parduotuvėj paziurinet. Pristatytų į namus.

Mergikės, ar kas nors nesusidūrėt su šituo puslapiu?
http://www.rinkapliu...ry=1367&page=39

Žiūrėjau žiūrėjau, bet pomidorus atvertus ant pakiukų jokių pavadinimų nėr g.gif Ir aprašant nepasivarginta, vienas tekstas sumestas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 24 sausio 2011 - 21:37
QUOTE(jediara @ 2011 01 24, 11:25)
O aplink agurkus taip pat dedate žolę? g.gif

aha- dejau. tik agurkai kai buvo maziukai. paskui suzele tokia raizgalyne, kad piktzoles ir taip nebut augusios doh.gif
Atsakyti
Klausimas - kokiais atstumais sodinate pomidorus siltnamyje? As ~40cm.
Atsakyti