Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(vobla @ 2011 01 23, 19:00)
4u.gif
man ir nieko tokio, jei sutruks. nekonservuoju, netransportuoju as ju. man kaip tik patinka minksti sultingi, o ne plasmaskes kaip maximiniai.
o jie auksti auga? nes norisi kuo  efektyviau siltnami isnaudoti...ten prie aprasymo ugio nenurodo. unsure.gif

auksti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, šią temelę skaičiau pernai, tad dabar nelabai bepamenu. Jei atmintis neapgauna, pomidorus "Kmicic" galima lauke auginti g.gif Gal kas žinote?Mat norai nebetelpa į šiltnamį biggrin.gif doh.gif Ačiu
Atsakyti
QUOTE(Laimuška @ 2011 01 24, 00:01)
Sveiki, šią temelę skaičiau pernai, tad dabar nelabai bepamenu. Jei atmintis neapgauna, pomidorus "Kmicic" galima lauke auginti g.gif Gal kas žinote?Mat norai nebetelpa į šiltnamį biggrin.gif  doh.gif Ačiu

galima. Bet net ir ant pakelio rašo, kad derlius didesnis auginant šiltnamyje. Man lauke jie juodavo kaip ir visi kiti lauko pomidorai. Šiltnamyje - iš žemaūgių Nr. 1 buvo.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 23, 19:51)
40 seklu., o mokejau lyg apie 10 Lt ax.gif

Aciu 4u.gif Reiks prasyti kad kas nupirktu kas, nes as ne is Vilniaus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 23, 12:18)
Sakykit, gal kas auginot pomidorus KARAT, "laukiniai"?

Aš šilnamyje auginau, man patiko nes atsparus ligoms ax.gif ir patus pomidorai mėsingi ax.gif
Papildyta:
QUOTE(saintlina @ 2011 01 23, 16:29)
o man tai pati didžiausia relaksacija būtent krapštinėtis apie pomidorus  ax.gif  Jei reiktų tik nuvažiuot nusiskint, jau nebebūtų įdomu. Na, bet aš turiu sąlygas tupinėt, nes vasarą ir gyvenu sodyboj. Jei išgalėčiau tik savaitgalį nuvažiuot, kaži, kaip ten būtų..

Nu aš tai nusiskinti važiuoju kas antra diena, o tvarkau šilnamį savaitgaliais.Palaistydavau kai nusiskindavau pomidorus mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(*GREISI* @ 2011 01 23, 20:20)
Nu aš taip visada auginu,nuo pirmojo savo šiltnamio 4u.gif .Bet žolė nepuvo,o suiro natūraliai.

Ir aš taip pat drinks_cheers.gif Kogero per storai padengusi buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2011 01 23, 20:20)
Nu aš taip visada auginu,nuo pirmojo savo šiltnamio 4u.gif .Bet žolė nepuvo,o suiro natūraliai.

gal ir nepuvo, gal suiro g.gif . bet esme ta, kad nykdama trese papildomai augalus...
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 01 24, 12:14)
gal ir nepuvo, gal suiro g.gif . bet esme ta, kad nykdama trese papildomai augalus...

O aplink agurkus taip pat dedate žolę? g.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 10:33)
galima. Bet net ir ant pakelio rašo, kad derlius didesnis auginant šiltnamyje. Man lauke jie juodavo kaip ir visi kiti lauko pomidorai. Šiltnamyje - iš žemaūgių Nr. 1 buvo.

Ačiu už atsakymą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 24, 10:25)

vyro pussere tai uzdengia agroplevele ir neravi.tai ta piktzole sulaiko dregme,ir per vasara beveik nelaiste.
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 24, 11:25)

Aš tai visą daržą ir šiltnamį dengiau ax.gif
Atsakyti
na va, pasiskambinau i Agrimatco ir suzinojau, kad jie prekiaujia tik dideliais seklu kiekiais.. standartines pakuotes pomidoru po 250 seklyciu verysad.gif
Edexa, ku ku ................. Kur zadi paimt Buran, Marfa ir Monroe?????
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 24, 10:37)
na va, pasiskambinau i Agrimatco ir suzinojau, kad jie prekiaujia tik dideliais seklu kiekiais.. standartines pakuotes pomidoru po 250 seklyciu  verysad.gif
Edexa, ku ku ................. Kur zadi paimt Buran, Marfa ir Monroe?????

o kieno cia zodziai g.gif lotuliukas.gif
QUOTE(saintlina @ 2010 10 27, 22:18)
Viskas, visiems skelbiu - auginu tik vienos rusies viena pomidora. Psio.

Atsakyti