Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(jediara @ 2011 01 23, 14:31)
Šviežius valgote ar konservuoji? ax.gif

Tik is svieziu viska darau... i sriubas, troskius dedu, vienus su cesnaku pakepinu thumbup.gif Bet cia jau ne i tema blush2.gif Gal persikelti i baklazanu tema mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 23, 16:48)
Tik is svieziu viska darau... i sriubas, troskius dedu, vienus su cesnaku pakepinu thumbup.gif  Bet cia jau ne i tema blush2.gif  Gal persikelti i baklazanu tema mirksiukas.gif

"Eisiu" ten paskaitinėti - bijau, kad tik nereikėtų doh.gif
Atsakyti
QUOTE(jediara @ 2011 01 23, 14:31)
Žinau, bet dažniausiai nuvažiuodavau tik skinti  blush2.gif

o man tai pati didžiausia relaksacija būtent krapštinėtis apie pomidorus ax.gif Jei reiktų tik nuvažiuot nusiskint, jau nebebūtų įdomu. Na, bet aš turiu sąlygas tupinėt, nes vasarą ir gyvenu sodyboj. Jei išgalėčiau tik savaitgalį nuvažiuot, kaži, kaip ten būtų..
Atsakyti
Radau koki puslapi, gal kam idomu

http://pomidorai.apie.lt/page7.html
Atsakyti
QUOTE(blakstiena5 @ 2011 01 22, 21:07)
gal tiktu sie: cia, pernai auginau, man patiko,vaisiai svelnaus skonio, tamsiai geltoni, tik persirpus sutrukdavo odele, bet man netrugde

4u.gif
man ir nieko tokio, jei sutruks. nekonservuoju, netransportuoju as ju. man kaip tik patinka minksti sultingi, o ne plasmaskes kaip maximiniai.
o jie auksti auga? nes norisi kuo efektyviau siltnami isnaudoti...ten prie aprasymo ugio nenurodo. unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 23, 17:29)
o man tai pati didžiausia relaksacija būtent krapštinėtis apie pomidorus  ax.gif  Jei reiktų tik nuvažiuot nusiskint, jau nebebūtų įdomu. Na, bet aš turiu sąlygas tupinėt, nes vasarą ir gyvenu sodyboj. Jei išgalėčiau tik savaitgalį nuvažiuot, kaži, kaip ten būtų..

Man taip pat patinka, bet deja, neturiu tam laiko - pirmiausiai darbas, kuris yra už keliasdešimt km, po to gėlės, o daržovės tik "iš reikalo", kad skanu ir sveika ax.gif
Atsakyti
nusprendziau dar pasidalinti patirtim, gal kam pravers.
pernai as pamidorus mulciavau vejos zole. dejau toki stora sluoksni gal spindzio storio. viska viska nuklojau, net takeli. virsus dziuvo, o apacia puvo. susidare tokia pluta kuri neleido piktzolems augti ir palaike dregme dirvoj- neleido taip greit isgaruoti. tik pradzioj, pora dienu buvau issigandus- kazkaip vienu metu labai sausa ore pasidare ( kol sienu kvepejo), bet paskui dregme siltnamy atsistate. pomidorai man pernai niekuom nesirgo ir tiek gausiai vede, kad kas antra diena nuejus- kase vos panesdavau. is rudens buvo patresta meslu ir daugiau niekuom per visa vegetacija netresiau, tik laisciau.
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 01 23, 19:22)
nusprendziau dar pasidalinti patirtim, gal kam pravers.
pernai as pamidorus mulciavau vejos zole. dejau toki stora sluoksni gal spindzio storio. viska viska nuklojau, net takeli. virsus dziuvo, o apacia puvo. susidare tokia pluta kuri neleido piktzolems augti ir palaike dregme dirvoj- neleido taip greit isgaruoti. tik pradzioj, pora dienu buvau issigandus- kazkaip vienu metu labai sausa ore pasidare ( kol sienu kvepejo), bet paskui dregme siltnamy atsistate. pomidorai man pernai  niekuom nesirgo ir tiek gausiai vede, kad kas antra diena nuejus- kase vos panesdavau. is rudens buvo patresta meslu ir daugiau niekuom per visa vegetacija netresiau, tik laisciau.

Nu aš taip visada auginu,nuo pirmojo savo šiltnamio 4u.gif .Bet žolė nepuvo,o suiro natūraliai.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 22, 13:35)
Nusipirkau pomidoru seklas "Siberian Superior".. gal kas auginot? Kaip jie? Aprasyti tai labai graziai ax.gif

Sveika

Kur pirkot sitas seklas 4u.gif Ir man tokiu reikia 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2011 01 23, 19:46)
Sveika

Kur pirkot sitas seklas 4u.gif Ir man tokiu reikia  4u.gif

A kodel reikia? bigsmile.gif Gal kokius atsiliepimus zinot?
As pirkau Vilniaus Shetelig smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo madmuazele: 23 sausio 2011 - 20:18
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 23, 18:18)
A kodel reikia? bigsmile.gif  Gal kokius atsiliepimus zinot?
As pirkau Vilniaus Shetelig smile.gif

Nezinau ar apie situos bet bendradarbe augino lauke sibirinius labai patenkinta buvo sake superiniai 4u.gif Sakau ir man reikia 4u.gif Pamaciau zodi "sibiriniai" ir susigundziau 4u.gif 4u.gif
O kiek kainuoja pokelis ir kiek seklu yra ??? 4u.gif
Atsakyti
40 seklu., o mokejau lyg apie 10 Lt ax.gif
Atsakyti