Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

Neauginau tokiu, bet turiu kelias seklas kazkokiu SIBIRO ANKSTYVIEJI. Mamos seklos, gal ji ir pavadinima "patobulino", bet pomidorai tikrai superiniai. Zemaugiai, labai derlingi, skanus, susirgo visai velyva rudeni, tikrai labai ankstyvi - pirmuosius pomidorus valgem butent situos (tik neuzfiksavau datos).
Atsakyti
Mano vat tokie

Ar panasus isvaizda? Taip, jie zemaugiai, ankstyvi. Raso, kad skanus ir labai derlingi bigsmile.gif
Atsakyti
gal kas galetu rekomenduoti geltonus ankstyvus aukstaugius pomidorus?
kad butu minksti, plona zievele ir nesmulkiais vaisiais.
gal esat kas nors augine kokia nors veisle, panasia i mano aprasyma... unsure.gif
Atsakyti
Ne, madmuazele. Maniskiai apvalus, gal kiek net suploksteje, mesingi.
Atsakyti
Ech... tada paciai teks rudeni pasakoti kas per pomidorai smile.gif
Atsakyti
Beveik 100% isitikinus, kad bus geri. Nezinau kodel, gal del mamos "sibirieciu", bet kai matau pavadinime kazka sibirisko, tai jauciu simpatija. Jeigu Sibirui tinka, tai jau mums tuo labiau turetu tikti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vobla @ 2011 01 22, 18:40)
gal kas galetu rekomenduoti geltonus ankstyvus aukstaugius pomidorus?
  kad butu minksti, plona zievele ir nesmulkiais vaisiais.
gal esat kas nors augine kokia nors veisle, panasia i mano aprasyma... unsure.gif

gal tiktu sie: cia, pernai auginau, man patiko,vaisiai svelnaus skonio, tamsiai geltoni, tik persirpus sutrukdavo odele, bet man netrugde
Atsakyti
Sveikos,

siemet noriu savarankiskai uzsiauginti pirmuosius savo pomidorus ir labai labai reikia patarimo ir patyrusiu augintoju:

1. kaip uzsiauginti pomidorus lauke? Gal yra kokios specialios veisles?
2. pomidorai dziovinimui: ar yra tam specialios veisles, kad be dideliu problemu ir irangos galima butu pasidziovinti?

Aciu uz bet kokia informacija.
Atsakyti
QUOTE(Indrajos @ 2011 01 22, 22:02)
Sveikos,

siemet noriu savarankiskai uzsiauginti pirmuosius savo pomidorus ir labai labai reikia patarimo ir patyrusiu augintoju:

1. kaip uzsiauginti pomidorus lauke? Gal yra kokios specialios veisles?
2. pomidorai dziovinimui: ar yra tam specialios veisles, kad be dideliu problemu ir irangos galima butu pasidziovinti?

Aciu uz bet kokia informacija.

perziurejau savo turimas seklas tai radau sias, kurias galima auginti ne tik šiltnamyje, bet ir lauke:
Krakus, Ola polka,Agata, Radana, Tigerella, Goldene Konigin
apie dziovinima laukim kitu pasisakanciu,as dar nebandzius dziovint
Lauke auginamos veisles placiau
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blakstiena5: 22 sausio 2011 - 21:19
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 22, 19:06)
Beveik 100% isitikinus, kad bus geri. Nezinau kodel, gal del mamos "sibirieciu", bet kai matau pavadinime kazka sibirisko, tai jauciu simpatija. Jeigu Sibirui tinka, tai jau mums tuo labiau turetu tikti mirksiukas.gif

Vat ir as taip pagalvojau ax.gif

Sakiau siemet pomidoru nesodinsiu, bet neiskenciau... Nors, bus tik 2 rusiu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2011 01 22, 23:33)

Sakiau siemet pomidoru nesodinsiu, bet neiskenciau... Nors, bus tik 2 rusiu ax.gif

Nemėgstate pomidorų? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulka @ 2011 01 22, 19:06)
Beveik 100% isitikinus, kad bus geri. Nezinau kodel, gal del mamos "sibirieciu", bet kai matau pavadinime kazka sibirisko, tai jauciu simpatija. Jeigu Sibirui tinka, tai jau mums tuo labiau turetu tikti  mirksiukas.gif

O as galvoju atvirksciai, kad kuo toliau tuo musu vasaros karstesnes. Vat ir pernai labai pomidorai kentejo del karscio. Buvo atsparioes 3 rusys, kurioms visai neitakojo karsciai:
Marissa, Marfa ir Ciornyj maur
ax.gif
Atsakyti