Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

QUOTE(Karosė @ 2011 01 21, 13:33)
Taip šitie ,bet man pernai nepasakyčiau kad labai daug vaisių vedė,nepalyginsi su Tamaris ,šiandien Vilijampolės  turgaus sėklų parduotuvėje buvo ir kaina 7.20 ,o aš pirkau RED PEAR forma panaši kaip Corazone. bet kaina tik 1.5 ,bet gali būt taip ,kad "pigia mėsa šunys tik ėda"matysim kas užaugs bigsmile.gif

O kokios firmos Corazon sėklas sodinot? kiek domėjausi tai yra Sperli, Sėkluvos ? kažin skiriasi jie kuom nors ar tik kaina g.gif vienintelį skirtumą aprašyme įvertinau tai, kad Sperli 100 g, o Sėkluvos iki 200 g gali užaugti g.gif
Ir išvis visoms augintojoms, kurios augina nebe pirmus metus būtų klausimas, ar firma turi labai didelės reikšmės renkantis sėklas ar tai tik reklaminis triukas, o gal galit įvardint, kokias firmas renkatės ir kuom jos pranašesnės už kitas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 21 sausio 2011 - 13:00
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 21, 12:59)
O kokios firmos Corazon sėklas sodinot? kiek domėjausi tai yra Sperli, Sėkluvos ? kažin skiriasi jie kuom nors ar tik kaina g.gif vienintelį skirtumą aprašyme įvertinau tai, kad Sperli 100 g, o Sėkluvos iki 200 g gali užaugti g.gif

ar Sperli tikrai rašo, kad tik iki 100 g svorio Corazon užauga? Nes jie tikrai didesni buvo. Reiks pažiūrėt ant pakelio namo grįžus.
O dėl skirtingų firmų sėklų aš nelabai galiu pakomentuot. Šiaip Sperli sėklos man labai patinka. Bet nebandžiau sodint tos pačios veislės sėklų tik iš skirtingų firmų pateiktų.
Mačiau kaip tik kažkuriuos pomidorus Shetelige vieno pavadinimo, bet skirtingų firmų skirtingose pakuotėse. Ir kaina, žinoma, skyrėsi. Dar pagalvojau pardavėjos paklaust, kame skirtumai. Ale nei vienos arti nebuvo, tai nebesigilinau toliau.
Atsakyti
Ar kas bandėt sodint cifomandrą?Kažin koks vaisių skonis g.gif
http://www.sodininka...doru-medis.html
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 01 21, 13:33)
Taip šitie ,bet man pernai nepasakyčiau kad labai daug vaisių vedė,nepalyginsi su Tamaris ,šiandien Vilijampolės  turgaus sėklų parduotuvėje buvo ir kaina 7.20 ,o aš pirkau RED PEAR forma panaši kaip Corazone. bet kaina tik 1.5 ,bet gali būt taip ,kad "pigia mėsa šunys tik ėda"matysim kas užaugs bigsmile.gif

As pernai auginau RED PEAR. Nezinau del ko, bet nemaciau nei vieno pomidoro. Gal del karsciu?..
Atsakyti
nespejo man pipiriukai isdygti,o as jau del pomidoru pergyvenu.pas mane irgi mazai sviesos gali but.1 aukstas,saule tik po pietu,priesais namas doh.gif reikes gal kokios kaimynkos prasyt,kad priglaustu g.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 01 21, 14:33)
Ar kas bandėt sodint cifomandrą?Kažin koks vaisių skonis g.gif
http://www.sodininka...doru-medis.html

pirmais metais vaisių nevedė, o užaugo beveik iki lubų pas tėvus... pajudinus lapą smirda doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 21, 13:44)
o kaip kiti daigai? irgi juoduoja ar čia tik tos veislės? šiaip gal statyk kokioj pietinėj pusėj, ten didesnis apšvietimas, o kažko papildomo tikrai dar nesu naudojusi...žinau, kad kitos moteros ir į darbą atsineša...dar mokykloje pamenu matematikės palanges nudeliotas pomidorais biggrin.gif

Ne, tokių dar neauginau, bet visi kažkokie pamėlę spoksojo. Gal tikrai, kaip Saintlina sakė, šalta jiems... Tokie siauri langai pietų pusėj, o dar ir žemai.... Laukiu, gal kada antrą aukštą įsirengsim: ten langas didelis, bet šalta dabar...
Atsakyti
QUOTE(Asese @ 2011 01 21, 13:16)
Jie iš pradžių auga gerai, paskui pasidaro mėlyni, susitraukia ir nuvirsta  unsure.gif
Aš galvoju, gal jiems peršalta ant palangės, ar per tamsu....

mėlynuoja dėl fosforo trūkumo ir šalčio.pas mane daigų visada lieka,bet šiemet nauja vieta,nežinau kaip augs.Čiliukai jau tupi ant pečiaus kol sudygs.
Atsakyti
Corazone pas mane buvo Sėkluvos sėklų
Atsakyti
QUOTE(saintlina @ 2011 01 21, 14:09)
ar Sperli tikrai rašo, kad tik iki 100 g svorio Corazon užauga? Nes jie tikrai didesni buvo. Reiks pažiūrėt ant pakelio namo grįžus.

Nu jo, įdomiai gaunasi:
Čia erfurto sėklose radau aprašymą:
Pomidorai Corazon F1 (lot. Lycopersicon esculentum)mėsingi, primena "jaučio širdis", vaisiai labai skanūs, saldūs, mažai sėklų, iki 100 g svorio
o čia e-sėklose:
Gamintojas: Carl Sperling & Co (Vokietija)
Aprašymas:
mėsingi, primena "jaučio širdis", vaisiai labai skanūs, saldūs, mažai sėklų, virš 100 g svorio
Įdomu, kaip iš tikrųjų su tuo svoriu? biggrin.gif
Sėkluvos sėklose rašo apie 200 g tai gal arčiau tiesos, kad į didesnę pusę
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AUSRONE: 21 sausio 2011 - 15:03
Pas vokiečius rašo, kad VIRŠ 100 g ax.gif va, čia 4u.gif
Atsakyti
nu išrišom vadinasi kokio svorio biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti