Įkraunama...
Įkraunama...

POMIDORAI

SVEIKOS

Gal galite patarti apie sias pamidoru veisles Baron F1, Belricco F1, Ferline F1, Rondello F1 4u.gif

Busiu labai dekinga lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Alekto @ 2011 01 18, 22:56)
Žinau.Bet matot,man tereik tik vieno pakelio sėklų iš jų,o mokėt už pristatymą aš nenusiteikus dėl to ax.gif paprasčiau vyrui "duot užsakymą",kad važiuojant pro šoną parvežtų.

Kaune Vaišvydavos iki parduotuvėje yra mažas skyrelis sodininkams,ten prekiauja ,orginaliomis erfurto seklomis
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 01 19, 11:10)
Kaune Vaišvydavos iki parduotuvėje yra mažas skyrelis sodininkams,ten prekiauja ,orginaliomis erfurto seklomis

Ir jei neklystu tai ir Vilijampolės turguje (Varnių g.) parduotuvikė "Viskas sodininkams" ar pan. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Karosė @ 2011 01 18, 16:04)
Man atsakėte-Ačiū .aišku kad teks iki pieno kombinato nusimaskatuot.nors taip nepatogu į kitą miesto galą trenktis g.gif

cia seklas atsivesh tik sausio gale-vasario pradzioj 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(meškinija96 @ 2011 01 19, 13:10)

Ir labai gera pardaveja thumbup.gif Man patinka cia apsipirkti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juraka @ 2011 01 19, 09:56)
SVEIKOS
Gal galite patarti apie sias pamidoru veisles Baron F1, Belricco F1, Ferline F1, Rondello F1 4u.gif

Busiu labai dekinga  lotuliukas.gif

Iš visų paminėtų esu auginusi tik Rondello F1, derlingi, skanūs, tvirti, žodžiu normalūs pomidorai.
Atsakyti
mergaitės,
nusipirkau Fabiola ir Krasnaja strela sėklų.
Gal kas auginot?
Atsakyti
Labukas visoms,
nespėju skaityti jūsų.Dėl tommy toe ,tai pernai neauginau,bet užpernai derlius labai geras buvo,gardens delight sėklų visur yra.Man jie labai skanūs.
Atsakyti
aplankiau šiandien Šeteligą, tai nei išeisi tuščiom rankom - nusipirkau pomidorų Fantasio sėklikių. Neplanuotas toks pirkinukas visai g.gif
Yra Shetelige Sungold, Berry, Marissa, Sweet Million, Calimba, Marmande, Corazon, Fantasio, Delizia, Brandywine, Black russian (Casual, iš kur pas tave tiek kantrybės laukt, neatsistebiu, kodėl kiekvienądien nežagsiu blink.gif Bet šiandien nusipirkau pašto ženklų, tai ryt poryt pažadu išsiųsti pioneer.gif Net ir ankstyvam derliui dar spėsi pasėt smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saintlina: 19 sausio 2011 - 22:13
QUOTE(saintlina @ 2011 01 19, 22:56)
Casual, iš kur pas tave tiek kantrybės laukt, neatsistebiu, kodėl kiekvienądien nežagsiu  blink.gif  Bet šiandien nusipirkau pašto ženklų, tai ryt poryt pažadu išsiųsti  pioneer.gif Net ir ankstyvam derliui dar spėsi pasėt  smile.gif

sainlina, nepatikesi - bet va vakar kaip tik apie tuos black russian ir pagalvojau biggrin.gif tik jau tau i akis list nebedrisau ax.gif

mano vazone stypsta pernai pasetas (ka ten pasetas- pats netycia pas alijoshiu vazone ishdyges) pomidoras ax.gif taip vargshas jau ir auga antra sezona, bet kadangi beveik nelaistomas o dar ir stelbiamas alijoshiaus - tai i ugi vos kokie 15 cm uzauges - koki kovo menesi - itariu persodinsiu ir leisiu gyvuot biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės pomidorinės mergaitės 4u.gif

Žodžiu, prisiskaičiau aš jūsų ir užsikrėčiau ta liga doh.gif Nu nerealiai aš mėgstu pomidorus, bet dar neatradau to pačio pačio pačiausio biggrin.gif
10 veislių jau turiu nusipirkus ir dar noriu kažko biggrin.gif
Šiemet planuoju auginti Corazon, Chocolate Cerry, Sweet Million, Favoryt, Ronco, San Marzano, Tamaris, Fantasio, Lemon Boy, Vilma, Betalux.
Kažkaip abejoju dėl Betalux ar verta tik dėl to, kad jie ankstyvi, ar jie nepanašaus savo aknkstyvumu su Fantazio, man atrodo pastarieji atparesni ligoms bus g.gif

Atsakyti
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 20, 16:57)
Sveikutės pomidorinės mergaitės  4u.gif

Žodžiu, prisiskaičiau aš jūsų ir užsikrėčiau ta liga doh.gif Nu nerealiai aš mėgstu pomidorus, bet dar neatradau to pačio pačio pačiausio biggrin.gif
10 veislių jau turiu nusipirkus ir dar noriu kažko biggrin.gif
Šiemet planuoju auginti Corazon, Chocolate Cerry, Sweet Million, Favoryt, Ronco, San Marzano, Tamaris, Fantasio, Lemon Boy, Vilma, Betalux.
Kažkaip abejoju dėl Betalux ar verta tik dėl to, kad jie ankstyvi, ar jie nepanašaus savo aknkstyvumu su Fantazio, man atrodo pastarieji atparesni ligoms bus g.gif

Sveika prisijungus mirksiukas.gif

Fantasio dar neauginau, šiemet tik nusipirkau. Bet jie tikrai bus atsparesni ligoms nei Betalux. Betalux užpernai man augo gerai, nesirgo ir derėjo gerai. O pernai susirgo pirmieji, pomidorai nedidukai buvo ir užsibaigė greit. Šiemet nesodinsiu.
O Tamarius jau esi auginusi?
Atsakyti