SVEIKOS
Gal galite patarti apie sias pamidoru veisles Baron F1, Belricco F1, Ferline F1, Rondello F1
Busiu labai dekinga
QUOTE(Alekto @ 2011 01 18, 22:56)
Žinau.Bet matot,man tereik tik vieno pakelio sėklų iš jų,o mokėt už pristatymą aš nenusiteikus dėl to paprasčiau vyrui "duot užsakymą",kad važiuojant pro šoną parvežtų.
Kaune Vaišvydavos iki parduotuvėje yra mažas skyrelis sodininkams,ten prekiauja ,orginaliomis erfurto seklomis
QUOTE(meškinija96 @ 2011 01 19, 11:10)
Kaune Vaišvydavos iki parduotuvėje yra mažas skyrelis sodininkams,ten prekiauja ,orginaliomis erfurto seklomis
Ir jei neklystu tai ir Vilijampolės turguje (Varnių g.) parduotuvikė "Viskas sodininkams" ar pan.
QUOTE(Karosė @ 2011 01 18, 16:04)
Man atsakėte-Ačiū .aišku kad teks iki pieno kombinato nusimaskatuot.nors taip nepatogu į kitą miesto galą trenktis
cia seklas atsivesh tik sausio gale-vasario pradzioj
QUOTE(meškinija96 @ 2011 01 19, 13:10)
Ir labai gera pardaveja Man patinka cia apsipirkti
QUOTE(juraka @ 2011 01 19, 09:56)
SVEIKOS
Gal galite patarti apie sias pamidoru veisles Baron F1, Belricco F1, Ferline F1, Rondello F1
Busiu labai dekinga
Busiu labai dekinga
Iš visų paminėtų esu auginusi tik Rondello F1, derlingi, skanūs, tvirti, žodžiu normalūs pomidorai.
mergaitės,
nusipirkau Fabiola ir Krasnaja strela sėklų.
Gal kas auginot?
nusipirkau Fabiola ir Krasnaja strela sėklų.
Gal kas auginot?
Labukas visoms,
nespėju skaityti jūsų.Dėl tommy toe ,tai pernai neauginau,bet užpernai derlius labai geras buvo,gardens delight sėklų visur yra.Man jie labai skanūs.
nespėju skaityti jūsų.Dėl tommy toe ,tai pernai neauginau,bet užpernai derlius labai geras buvo,gardens delight sėklų visur yra.Man jie labai skanūs.
aplankiau šiandien Šeteligą, tai nei išeisi tuščiom rankom - nusipirkau pomidorų Fantasio sėklikių. Neplanuotas toks pirkinukas visai
Yra Shetelige Sungold, Berry, Marissa, Sweet Million, Calimba, Marmande, Corazon, Fantasio, Delizia, Brandywine, Black russian (Casual, iš kur pas tave tiek kantrybės laukt, neatsistebiu, kodėl kiekvienądien nežagsiu Bet šiandien nusipirkau pašto ženklų, tai ryt poryt pažadu išsiųsti Net ir ankstyvam derliui dar spėsi pasėt
Yra Shetelige Sungold, Berry, Marissa, Sweet Million, Calimba, Marmande, Corazon, Fantasio, Delizia, Brandywine, Black russian (Casual, iš kur pas tave tiek kantrybės laukt, neatsistebiu, kodėl kiekvienądien nežagsiu Bet šiandien nusipirkau pašto ženklų, tai ryt poryt pažadu išsiųsti Net ir ankstyvam derliui dar spėsi pasėt
QUOTE(saintlina @ 2011 01 19, 22:56)
Casual, iš kur pas tave tiek kantrybės laukt, neatsistebiu, kodėl kiekvienądien nežagsiu Bet šiandien nusipirkau pašto ženklų, tai ryt poryt pažadu išsiųsti Net ir ankstyvam derliui dar spėsi pasėt
sainlina, nepatikesi - bet va vakar kaip tik apie tuos black russian ir pagalvojau tik jau tau i akis list nebedrisau
mano vazone stypsta pernai pasetas (ka ten pasetas- pats netycia pas alijoshiu vazone ishdyges) pomidoras taip vargshas jau ir auga antra sezona, bet kadangi beveik nelaistomas o dar ir stelbiamas alijoshiaus - tai i ugi vos kokie 15 cm uzauges - koki kovo menesi - itariu persodinsiu ir leisiu gyvuot
Sveikutės pomidorinės mergaitės
Žodžiu, prisiskaičiau aš jūsų ir užsikrėčiau ta liga Nu nerealiai aš mėgstu pomidorus, bet dar neatradau to pačio pačio pačiausio
10 veislių jau turiu nusipirkus ir dar noriu kažko
Šiemet planuoju auginti Corazon, Chocolate Cerry, Sweet Million, Favoryt, Ronco, San Marzano, Tamaris, Fantasio, Lemon Boy, Vilma, Betalux.
Kažkaip abejoju dėl Betalux ar verta tik dėl to, kad jie ankstyvi, ar jie nepanašaus savo aknkstyvumu su Fantazio, man atrodo pastarieji atparesni ligoms bus
Žodžiu, prisiskaičiau aš jūsų ir užsikrėčiau ta liga Nu nerealiai aš mėgstu pomidorus, bet dar neatradau to pačio pačio pačiausio
Šiemet planuoju auginti Corazon, Chocolate Cerry, Sweet Million, Favoryt, Ronco, San Marzano, Tamaris, Fantasio, Lemon Boy, Vilma, Betalux.
Kažkaip abejoju dėl Betalux ar verta tik dėl to, kad jie ankstyvi, ar jie nepanašaus savo aknkstyvumu su Fantazio, man atrodo pastarieji atparesni ligoms bus
QUOTE(AUSRONE @ 2011 01 20, 16:57)
Sveikutės pomidorinės mergaitės
Sveika prisijungus
Fantasio dar neauginau, šiemet tik nusipirkau. Bet jie tikrai bus atsparesni ligoms nei Betalux. Betalux užpernai man augo gerai, nesirgo ir derėjo gerai. O pernai susirgo pirmieji, pomidorai nedidukai buvo ir užsibaigė greit. Šiemet nesodinsiu.
O Tamarius jau esi auginusi?