Padekit issirinkti.. Kuris is siu zaislu idomesnis vaikui? Dabar maniskiui 8.5 menesio Noriu paimti ka Kaledoms ir niekaip neapsisprendziu, o laiko nebera
Man atrodo kad zirafa idomesne
QUOTE(Unruuly @ 2010 12 22, 11:46)
Man atrodo kad zirafa idomesne
As jau buvau apsistojusi ties ja, bet paskai paskaiciau, kad Playskool kamuoliukai sokineja i virsu, ir vaikams labai patinka..
QUOTE(Shalimar @ 2010 12 22, 12:42)
As jau buvau apsistojusi ties ja, bet paskai paskaiciau, kad Playskool kamuoliukai sokineja i virsu, ir vaikams labai patinka..
Mes savo mazajam nupirkom butent fontana, tai labai fainas zaislas pasirode. Apziurejom, ismeginom, kai mazius nemate... Linksmos daineles, o tas kamuoliuku sokinejimas tikrai turetu patikti daugeliui vaikuciu. Gaus Kaledu proga sia dovanele mazulis, tikiuosi, kad jam patiks ir zais su juo.
QUOTE(Shalimar @ 2010 12 22, 13:42)
Tada pirkite fontana
QUOTE(Unruuly @ 2010 12 22, 16:29)
Tada pirkite fontana
Bet i zirafa isikabinus galima atsistoti
Pirkite koki nors viena,o kita tegul padavanos mociute arba dar kas nors
Man tai zirafa grazesne
Man tai zirafa grazesne
as uz fontana
Dovanojom toki zaisla draugu mergaitei metuku proga, tai zaidzia iki siol (jau 2 metus)
Dovanojom toki zaisla draugu mergaitei metuku proga, tai zaidzia iki siol (jau 2 metus)
Fontanas isties labai fainas su juo mielai zaidzia tiek 7 men tiek septynmetis , tik va pastebejau, kad pazaidus atsiranda slogyte gal, kad pucia i veideli saltokas vejelis
Mano berniukas tai labai mėgo šitą fontaną, sukdavosi ir sukdavosi tie kamuoliukai. Kiek pinigų ant baterijų išleidom tai jau nesuskaičiuoju Labai smagus užsiėmimas mažyliui
isigijom jau fontana, nes daug geru atsiliepimu girdejom, tikiuosi patiks mazyliui, dar nespejom isbandyt, laukiam velyku
Labas, Mamytes Nors mes dar maži (5,5mėn), bet prieš keletą dienų įsigytas fontanas pats nuostabiausias vaikui žaislas Tiesiog užburia mažių tie šokinėjantys kamuoliukai Vis bando pagaut O kad pinigėlių ant batareikų nešvaistyti, vyras laida sumontavo, tai kištuką kišam į lizdą ir šokinėjam kiek tik norim (taip ne vieną žaislą jis mums "sutaisė" )