Jaudinanti istorija tokia magiška kuo didžiausios sėkmės Jūsų šeimai
kai atvažiavau antro mažiuko gimdyt aš pati iškart pasakiau akušerei, ko noriu ir ko nenoriu ir nors man vėliau irgi liepė gulėti, pasakiau, jog aš darysiu taip, kad jausčiausi geriau ir kaip manau, kad bus geriau vaikeliui...ir viskas buvo puiku
kaip sakoma- reikia klausyti savo širdies ir proto
Natuke, žaviuosi tavimi Sveikinu sulaukus savo dar vieno berniuko Tikra egzotika Taip toli jūs Laimės jūsų šeimai, didelis džiaugsmas jus aplankė
Sveikinam dar kartą. Kuo didžiausios sėkmės jūsų šeimynai.
grazi istorija,labiausiai patiko - Please don't ask stupid questions -isvertus i lietuviu kalba butu - mamos zino viska sekmes augant
Jaudinanti istorija 4u.gif tokia magiška wub.gif kuo didžiausios sėkmės Jūsų šeimai 4u.gif
kai atvažiavau antro mažiuko gimdyt aš pati iškart pasakiau akušerei, ko noriu ir ko nenoriu ir nors man vėliau irgi liepė gulėti, pasakiau, jog aš darysiu taip, kad jausčiausi geriau ir kaip manau, kad bus geriau vaikeliui...ir viskas buvo puiku 4u.gif
kaip sakoma- reikia klausyti savo širdies ir proto wub.gif
kai atvažiavau antro mažiuko gimdyt aš pati iškart pasakiau akušerei, ko noriu ir ko nenoriu ir nors man vėliau irgi liepė gulėti, pasakiau, jog aš darysiu taip, kad jausčiausi geriau ir kaip manau, kad bus geriau vaikeliui...ir viskas buvo puiku 4u.gif
kaip sakoma- reikia klausyti savo širdies ir proto wub.gif
Pagalvojau, kad jus drasi moteris, as kai pagalvoju, kad reiktu gimdyt tokiomis salygomis, panika apima-vien nuo egzotiskojo Nepalo Saunuole
Saunuole Mamos visada jaucia kas geriau vaikui Sekmes ir sveikatos jusu graziai ir didelei seimynai
Saunuole,tikra "egzotika"jauciasi stiprekit ir aukit
Idomi istorija - aukit ir stiprekit
Isivaizduoti sunku, kiek nerimo patyret sio gimdymo metu, tikrai viskas kitaip nei jusu gimdyme su Banga.. Bet svarbu, kad viskas gerai baigesi, sekmes jums!
Zinoma off topic, bet labai smalsu - o kaip visa kita Nepale:vaikucio prieziura po gimdymo, auginimas, turbut daug kitos kulturos keistenybiu ten ar ne?
Zinoma off topic, bet labai smalsu - o kaip visa kita Nepale:vaikucio prieziura po gimdymo, auginimas, turbut daug kitos kulturos keistenybiu ten ar ne?
QUOTE(Egloja @ 2011 04 13, 19:20)
Isivaizduoti sunku, kiek nerimo patyret sio gimdymo metu, tikrai viskas kitaip nei jusu gimdyme su Banga.. Bet svarbu, kad viskas gerai baigesi, sekmes jums!
na taip, gimdymas su Banga buvo labaai ramus :wub
yra tu keistenybiu - pvz jie neišneša vaikų iki gal kokių 6 mėn į miestą, nebent labai reikia ir labai daug ant jų pyla alėjaus , bet mes to išvengėm kaip ir patarimų, nes dar nepalietiškai nešneku
Jaudinanti istorija susigraudinau beskaitydama
Aukit stiprus
Aukit stiprus