Turiu natrio šarmo, mielai keisčiau į jau pagamintus muiliukus
Šauniai atrodo. Ko ten viršuj pamakalavot? Lauksim supjaustyto nuotraukų. Na, papasakokit, kaip sekės, ką dėjot
Vaiva number 1, koks kražus muilas Tikrai, labai smalsu bus pamatyt, kaip supjaustytas muilas atrodo
QUOTE(Evah @ 2011 03 23, 11:29)
Šauniai atrodo. Ko ten viršuj pamakalavot? Lauksim supjaustyto nuotraukų. Na, papasakokit, kaip sekės, ką dėjot
sluoksniais makalavom masitinius dazus ( tortus gaminant juos naudoja ) - kadangi darem 3 skirtingu spalvotu sluoksniu tai kiekviena sluoksni "pramaklinom"tokiu pertepimu ) ziuresim kas gausis - paciom idomu
o gaminom tai paciu paprasciausiu receptu - 50 % alyvuogiu aliejaus, 30% kokosu, 10% saulegrazu, 5% sviestmedzio ir 5% ricinos. Dejom pabaigoj levandu eterinio aliejaus. Is pradziu viska pylem i viena bendra puoda, kai atsirado pedsakas padalinom mase i tris indus ir ideje po kelis lasus maistiniu dazu nuspalvinom juos tai toks musu pirmas blynas sia savaite sakiau namie reikes paeksperimentuot daugiau - nes natrio sarmo uzsipirkau 25 kg ( kitokiais kiekiais nepardave )
Papildyta:
QUOTE(agee @ 2011 03 23, 11:37)
Vaiva number 1, koks kražus muilas Tikrai, labai smalsu bus pamatyt, kaip supjaustytas muilas atrodo
bandysiu idet ir pjaustyto - paciai cekava
Nu labai šauniai čia prasisukot. Bus įdomu žiūrėti, ko ten primakalavot viduj Ir taip pat įdomu, kaip tie maistiniai dažai muile elgsis. Receptas tikrai neblogas pradžiai. Tik ką jūs su 25kg šarmo veiksit aš neįsivaizduoju Aš nusipirkau 5kg ir man pats tas, o verdu gana dažnokai Vis vien turbūt iki rudens vargiai pribaigsiu tą kibirą. O natrio šarmas stovėdamas traukia drėgmę ir sušoka į gabalus tokius kietus, tokio jau naudoti muilui negalima - nuvažiuoja tikslumas sveriant. Siūlyčiau kažkaip išsidalint ar parduot kažkokią dalį to šarmo Iš tokio kiekio turėtų išeiti 178kg muilo
QUOTE(Evah @ 2011 03 23, 12:35)
Nu labai šauniai čia prasisukot. Bus įdomu žiūrėti, ko ten primakalavot viduj Ir taip pat įdomu, kaip tie maistiniai dažai muile elgsis. Receptas tikrai neblogas pradžiai. Tik ką jūs su 25kg šarmo veiksit aš neįsivaizduoju Aš nusipirkau 5kg ir man pats tas, o verdu gana dažnokai Vis vien turbūt iki rudens vargiai pribaigsiu tą kibirą. O natrio šarmas stovėdamas traukia drėgmę ir sušoka į gabalus tokius kietus, tokio jau naudoti muilui negalima - nuvažiuoja tikslumas sveriant. Siūlyčiau kažkaip išsidalint ar parduot kažkokią dalį to šarmo Iš tokio kiekio turėtų išeiti 178kg muilo
tai ismesiu jei nesunaudosiu
kitaip neradau pirkt
Papildyta:
Nu labai šauniai čia prasisukot. Bus įdomu žiūrėti, ko ten primakalavot viduj Ir taip pat įdomu, kaip tie maistiniai dažai muile elgsis.
ziuresim informuosiu kai subres muilas
beja, kiek forume cia nardziau tai Tu kaip ir profe ??? gal sakau kreipsiuosi del antro recepto pasikonsultuot ?
Papildyta:
Vis vien turbūt iki rudens vargiai pribaigsiu tą kibirą. O natrio šarmas stovėdamas traukia drėgmę ir sušoka į gabalus tokius kietus, tokio jau naudoti muilui negalima - nuvažiuoja tikslumas sveriant. Siūlyčiau kažkaip išsidalint ar parduot kažkokią dalį to šarmo
parduosiu dali - negaila gi
o norejau pasiteirauti - kur geriausia ta sarma laikyt? kibire, maise? nelabai isivaizduoju
Na, kokia čia iš manęs profė Bet dėl recepto galima pasikonsultuot, gal ką patarsim naudingo
Šarmą geriausia laikyti kuo geriau uždarytą, kad kuo mažiau drėgmės prasiskverbtų.
Šarmą geriausia laikyti kuo geriau uždarytą, kad kuo mažiau drėgmės prasiskverbtų.
QUOTE(Adiva @ 2011 03 22, 16:14)
Turiu natrio šarmo, mielai keisčiau į jau pagamintus muiliukus
o tai ko taip ? taigi pats procesas gaminimo pats idomumas
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 03 23, 12:49)
Na, kokia čia iš manęs profė Bet dėl recepto galima pasikonsultuot, gal ką patarsim naudingo
saunumelis
tai masinos bagazine netinka ?
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 03 23, 12:49)
beja, o jei vakar gaminom ir as visus puodus, irankius ir pan sudejau i maisa ir i balkona istiklinta tai siandien jau galiu plaut
as taip domejausi paciu procesu ir gamyba, kad man kazkaip tokie dalykai kur laikyt sarma ir kaip plaut indus i galva neatejo
Nieko, atsiras laiko ir apie tokias "nereikšmingas" smulkmenas pagalvot. Ne, automobilio bagažinė nelabai tinka šarmui laikyti
Indus plauti po paros jau galima. Tik pirštinių nepamirškit, muilas vis vien dar gali erzinti odą
Indus plauti po paros jau galima. Tik pirštinių nepamirškit, muilas vis vien dar gali erzinti odą
QUOTE(Evah @ 2011 03 23, 12:57)
Nieko, atsiras laiko ir apie tokias "nereikšmingas" smulkmenas pagalvot. Ne, automobilio bagažinė nelabai tinka šarmui laikyti
Tu man cia kaip aklai vistai grudas Aciu uz patarimus
Prašom prašom. Atlygį priimu naujo muilo nuotraukomis