Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu

Kaip matau per savaitgali padirbejot rolleyes.gif

rezultatai laaabai grazus thumbup.gif

o mano slystas muikas taip ir liko sluoksniais unsure.gif reikia mastyri kas ir kaip netaip g.gif
Atsakyti
Laba 4u.gif

tyluma ramuma pas mus cia ax.gif su pavasariu visas muilininkes ir prijauciancias mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(suprara @ 2011 03 01, 14:17)
Laba 4u.gif

tyluma ramuma pas mus cia ax.gif  su pavasariu visas muilininkes ir prijauciancias mirksiukas.gif  4u.gif

Smagu, kai nebe taip šalta, nuotaika visai kita. O aš labai įkritus į studijas apie aliejus smile.gif. Dar daug kas neaišku, o ir pirmo muilo išvaizda nėr tokia, kaip kitų merginų.
Atsakyti
http://candleandsoap...pmakingoils.htm

Dar čia yra trumpai aprašytas kiekvienas aliejus. Gal pravers kuo nors rolleyes.gif

O aš planuojuosi muilus pavasariui/vasarai, kol namuose turiu mažą ligonį. Gal dar ryt išeis ištaikyt laisvą pusvalandį ir sumaišyti palmarosa ir ho wood muilą su rožiniu moliu. Na ir dar milijonas receptų galvoje, iš kur reikia paimt laiko unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 01, 17:51)
sumaišyti palmarosa ir ho wood muilą su rožiniu moliu. Na ir dar milijonas receptų galvoje, iš kur reikia paimt laiko  unsure.gif

Palmarosa-tai imbierinės citrinžolės, o ho wood-cinamonų kamparinių lapai, ar ne?
Atsakyti
Rutulux, taip, tikriausiai. Lietuviškus pavadinimus aš irgi susižinojau tik google pagalba laugh.gif
Atsakyti
Evah, o kamparinio cinamono ea nebijai? Nedirgins odos?
Atsakyti

Ačiū google visagaliui smile.gif. Įdomu labai pasidarė, nes negirdėti ingridientai. Aš dar žalia šitam reikale ir pačiai sugalvot receptą turbūt dar nesigautų unsure.gif .
Atsakyti
Ievulyte, šitas muilas nebus naudojamas jautriai odai ar vaikams, jo reikia labai nedaug, tad nebijau smile.gif O šiaip, kas liečia eterinius aliejus, tai kai kuriuose sąrašuose vos ne prie kas antro rašo "possible skin irritant". Visko reikia su protu ir saiku, taip sakant biggrin.gif

rutulux, nepabėgs niekur tie receptai smile.gif Spėsi prikurti savų dar. Pradžioje išvis geriausia vienas, paprastas receptas, kol išsiaiškini visus muilo niuansus smile.gif
Atsakyti

Besiknaisiodama nete radau aliejų pavadinimus keliom kalbom
http://www.vlkk.lt/lit/10119
gal kam pravers
Atsakyti
Visgi vakar radau laiko ir sumaišiau tą muilą, va vaizdiniai įrodymai:

user posted image
Muilas Rožinis medis (Rosewood soap) by pienovonios, on Flickr

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2011 03 03, 09:39)
Visgi vakar radau laiko ir sumaišiau tą muilą, va vaizdiniai įrodymai:

user posted image

Evah, nerealiai gražus muilas. Fantastika. Labai SKANIAI atrodo biggrin.gif Linkiu sveikti kuo greičiau ir kad kaip rašei nereikėtų namie užsidarius sėdėti ir tik vasarai muilus planuoti.
Be to gal gali man plačiau parašyti apie savo namines medines formas? Nes mano turime metalinė formelė man patinka, tačiau jeigu būtų siauresnė būtų galima panaįius pyragaičius kaip tavo formuoti... blush2.gif (ne tokius pačius, tik panašius smile.gif )
Atsakyti