QUOTE(Evah @ 2011 02 25, 21:13)
suprara, labai gražu
Man tas paskutinis kaip tik gražiau be bangelių atrodo
Aš tai bijočiau su tais pelenais kažką montuoti. Baisu man virti muilą su neaiškaus stiprumo šarmu. Man užtenka cirkų ir žinant visas koncentracijas ir skaičiukus
O aš jau planuojuosi kelias partijas muilo kitai savaitei. Šią savaitę nebuvo laiko, tai jau jaučiasi, kad trūūūksta
tau jau atsibode bangeles uztat taip sakai
as 2 partijas isviriau ir vel man knieti
cia kaip manija kazkokia
QUOTE(mezgejyte @ 2011 02 26, 00:02)
Suprara: šaunūs tavo muiliukai , ypač tas tamsesnis su lufa, ir klausimėlis: o tas baltas buvo iškart baltas ar padėjo baltasis vaškas
Pabandžiau skystą muilą... nu žinokit kažkokia nesamonė, man gavosi.... . Viskas lyg ir gerai pradžioje buvo
paskui palikau ramybėje ir toliau darbavausi .
Po kokios valandos pažiūriu: vanduo su aliejus spalva sau, aliejai sau
nežinau, nažinau....
nu lauksiu..
Gal kas nors komentarą į mano eksperimentą
norejau padaryti balta muiliuka, tai dejau baltus aliejus, vaskas pats nepabaltina muilo tikrai (jo gi palyginus gana nedaug dedasi)
tik as pirma karta dariau muilus su vasku, tai kad tas baltas nepakeistu savo spalvos i ji dejau ne geltono, o baltjo biciu vasko
as siaip kiek skaicius tai buna taip kad aliejai atsiskiria nuo vandens bet kaip supratau nieko cia blogo, nes buvo parasyta kad vis patikrinti ar neatsiskyre, o jei atsiskyre vel stipriai ismaisyti
o ji reikia kazkiek laikyti, brandinti?
kazkaip issivaizdavau pagamini ir naudoji..
Butinai parasyk veliau kaip tas tavo muilas, ar grazios konsistencijos ar putoja, koks tirstumas ir t.t. ir man baisiai knieti ji pagaminti tik su Kalio sarmu man problema, nerandu