Įkraunama...
Įkraunama...

Muilo gamyba su šarmu

o ko kia jus skaiciuokle naudojaties

as tai naudojuosi sia ax.gif

http://www.bramblebe...Calculator.aspx

Atsakyti
Man labiausiai patinka SoapCalc rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(mezgejyte @ 2010 12 27, 19:30)
o ko kia jus skaiciuokle naudojaties

nesvarbu kokia skaiciuokle smile.gif
tu tik daugiau be svarstykliu negamink biggrin.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
ne jau turiu neprastas, tai ir gavos viskas gerai biggrin.gif o tada taip ir gavosi tongue.gif pasiemiai kazkoki recepta, dar viska pusiau padalinau blush2.gif tai isvis. Tik poto paskaicia,u paziurejau, kad yra visokios skaiciuokles ir muiliuka gali
pasi susikomplektuoti rolleyes.gif
eisiu siandien ka nors pamakaluoti rolleyes.gif
Atsakyti
Susidomėjau muilo gamyba. Bet kur gauti šarmo? g.gif
Atsakyti
sake yra vilniui pirkti, as kaune vel turesiu po keliu savaiciu rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(akvadigi @ 2010 12 28, 19:56)
Susidomėjau muilo gamyba. Bet kur gauti šarmo?  g.gif

Vilniuje yra „Avsista“, google įvesk ir bus nurodyti kontaktai, jie dar berods ir Ignalinoje yra 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(Babi* @ 2010 12 28, 22:08)
Vilniuje yra „Avsista“, google įvesk ir bus nurodyti kontaktai, jie dar berods ir Ignalinoje yra 4u.gif

Ačiū labai 4u.gif
Žiūriu ir atstovai Panevėžy yra bigsmile.gif

O šarmą taip paprastai ir parduoda? g.gif Nes anksčiau skaičiau, kad tik "nelegaliai" galima gauti ax.gif
Atsakyti
Dar turiu klausimuką: kur perkate aliejus, kuriuos pilate į muilą?

Žiūrinėjau e parduotuvėse, kur ekologiški - tai kad labai brangus muilas gausis g.gif
Kur pigiau galima LT nusipirkti?

Gal iš čia bandyti pirkti? http://www.muilonamai.lt/page1.php
O gal kur Kaune pasiūlysite parduotuvę kokią?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
Bent jau kiek aš esu ieškojusi, man rodos, geriausios kainos Lietuvoj parduotuvėj Aliejus. Pasirinkimas tikrai nemažas, turi ir rafinuotų, ir nerafinuotų aliejų. Plius galima rasti visokių prieskonių ir žolelių papuošimui arba užpilams.
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2010 12 29, 13:29)
Bent jau kiek aš esu ieškojusi, man rodos, geriausios kainos Lietuvoj parduotuvėj Aliejus. Pasirinkimas tikrai nemažas, turi ir rafinuotų, ir nerafinuotų aliejų. Plius galima rasti visokių prieskonių ir žolelių papuošimui arba užpilams.

Ačiū 4u.gif , aš apie čia irgi pirmiausia pagalvojau. Manau keliausiu pirkti ir bandysiu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Evah @ 2010 12 29, 12:29)

drinks_cheers.gif labai džiaugiuos kad kaune jie bazėj atsidarė... bigsmile.gif aš iš ten ir perku... ekologiški ne mano kišenei irnesakyk.gif bet plaukam sueina biggrin.gif muilui irgi super bus thumbup.gif ir pasirinkimas tikrai galingas.. ir kainos padorios bigsmile.gif
Atsakyti