Manau visada reikia būti atsargioms
Bet nepaisant tykančių pavojš mes verdame toliau
Štai mano paskutinė partija, tik iš aliejų paskaičius jų naudą nutariau išvyrti štai tokį muiliuką:
alyvų 60%, kokosų 20%, sviestmedžio 10% ir avokadų 10% aliejai + (e.a.)
o kai atsirado pėdsakas, tai į viena dalį dėjau kavos; į kitą šiektiek abrikosų aliejaus
vaizdas kažkas tokio
Del saugumo tai turiu dar toki pastebejima, kad ne vienoj vietoj perskaiciau (tiek siam forume, tiek tam nesenai nurodytam), kad reikia turet po ranka acta, bet kiek univere ir mokykloj pravesdavo mum apmokymus pries chemijos laborus, tai kaip tik pabrezdavo, kad bent jau rugsties negalima neutralizuot sarmu (tai turbut ir atvirksciai) jei uztyksta ant odos, o reikia kist greit po vandeniu, nes neutralizuojant dar labiau galima nudegint del pacios neutralizacijos reakcijos
Tai kaip is tikro?
Papildyta:
Ir dar klausimas, sarma reikia pilt i alieju ar alieju i sarma?
Tai kaip is tikro?
Papildyta:
Ir dar klausimas, sarma reikia pilt i alieju ar alieju i sarma?
Laba,
grazus muiliukai o su kuo isgavai ta zalsva atspalvi?
ar as gerai supratau kad virei muiliukus be sarmo? kazkur buvau skaicius kad tai imanoma.. prasom placiau nors ir ne visai i tema bet bent zinojimui, ar kokia nuoroda imesk, aciu
siaip as angliskam puslapi skaicius irgi kad jei kur ant odos uztisko sarmo, ji reikia plauti vandeniu
man dar irgi labai idomu del spalvu isgavimo.. daugiau patyrusios galetu pasidalinti info negu visu jusu muiliukai balti, rusvi, gelsvi ir rudi?
QUOTE(mezgejyte @ 2011 01 19, 22:36)
Štai mano paskutinė partija, tik iš aliejų paskaičius jų naudą nutariau išvyrti štai tokį muiliuką:
o kai atsirado pėdsakas, tai į viena dalį dėjau kavos; į kitą šiektiek abrikosų aliejaus
grazus muiliukai o su kuo isgavai ta zalsva atspalvi?
ar as gerai supratau kad virei muiliukus be sarmo? kazkur buvau skaicius kad tai imanoma.. prasom placiau nors ir ne visai i tema bet bent zinojimui, ar kokia nuoroda imesk, aciu
QUOTE(Vicious_L @ 2011 01 19, 23:38)
Del saugumo tai turiu dar toki pastebejima, kad ne vienoj vietoj perskaiciau (tiek siam forume, tiek tam nesenai nurodytam), kad reikia turet po ranka acta, bet kiek univere ir mokykloj pravesdavo mum apmokymus pries chemijos laborus, tai kaip tik pabrezdavo, kad bent jau rugsties negalima neutralizuot sarmu (tai turbut ir atvirksciai) jei uztyksta ant odos, o reikia kist greit po vandeniu, nes neutralizuojant dar labiau galima nudegint del pacios neutralizacijos reakcijos
siaip as angliskam puslapi skaicius irgi kad jei kur ant odos uztisko sarmo, ji reikia plauti vandeniu
man dar irgi labai idomu del spalvu isgavimo.. daugiau patyrusios galetu pasidalinti info negu visu jusu muiliukai balti, rusvi, gelsvi ir rudi?
Aišku dėjau šarmo, o kaip be jo
Nežinau kaip gavosi tas lengvas žalumas, gal todėl gag i pėdsaką idėjau abrikosų kauliukų aliejaus
Nežinau kaip gavosi tas lengvas žalumas, gal todėl gag i pėdsaką idėjau abrikosų kauliukų aliejaus
QUOTE(mezgejyte @ 2011 01 20, 08:55)
Aišku dėjau šarmo, o kaip be jo
mano drauge mate laida per TV kad daro tik is kokosu aliejaus, be sarmo, bet kokiu budu tai nezinia, info nerandu(kiek nete ieskojau tai be sarmo muilo nepasidarysi ) galvojau, gal tu cia tuo budu darei
As irgi taip pat galvoju - kad galvoti reikia pries, o ne po. Ir kad aciu tokiems zmonems, kurie pasidalina tokiomis savo istorijomis. Nes visada geriau mokintis is kitu klaidu. Ypac tokiu - kai pasekmes gali buti ir neatitaisomos.
Mane irgi sukrete sita istorija. Ja skaiciau gal pries 1.5 metu, ir muila jau buvau tada gaminusi apie pora metu. O prisimenu iki dabar. Visada prisimenu.
Ir net prisipazinsiu , kad kartais pagalvoju, jei buciau turejus gera muilo gamintoja pasoneje ir visa tai zinojus (t.y. zinojus apie potencialia zala ir gresmes, kiek zinau dabar), nebuciau pradejus pati gaminti muilo
Papildyta:
arba melavo arba kalba ne apie muila ejo
Papildyta:
jei kalbat apie naturalius daziklius? moliai yra turbut vieni patikimiausiu.
Mane irgi sukrete sita istorija. Ja skaiciau gal pries 1.5 metu, ir muila jau buvau tada gaminusi apie pora metu. O prisimenu iki dabar. Visada prisimenu.
Ir net prisipazinsiu , kad kartais pagalvoju, jei buciau turejus gera muilo gamintoja pasoneje ir visa tai zinojus (t.y. zinojus apie potencialia zala ir gresmes, kiek zinau dabar), nebuciau pradejus pati gaminti muilo
Papildyta:
QUOTE(suprara @ 2011 01 20, 09:06)
mano drauge mate laida per TV kad daro tik is kokosu aliejaus, be sarmo
Papildyta:
QUOTE(suprara @ 2011 01 20, 07:42)
QUOTE(Daddygirl @ 2011 01 20, 19:04)
jau issiaiskinau, kad ir i ji siek tiek sarmo pyle vnz be sarmo nieko nesigaus
taip, apie naturalius, aciu
tai va kazkas prase foto, kad spalvingesnis butu forumas
tai cia manau nauji muiliukai ir salia senieji tik ryskesne foto
seip tai labai dziaugiuosi kad gavos grazios spalvos, daugiau pyliau e.a.
tik tikiuosi kad taip pat dziaugsiuos kai nusiplausiu rankas
,
tai cia manau nauji muiliukai ir salia senieji tik ryskesne foto
seip tai labai dziaugiuosi kad gavos grazios spalvos, daugiau pyliau e.a.
tik tikiuosi kad taip pat dziaugsiuos kai nusiplausiu rankas
,
QUOTE(mezgejyte @ 2011 01 21, 20:49)
Labai gražūs muiliukai
Norėjau jūsų paklausti, nuo ko priklauso, ar muilas graužia akis?
Geras klausimas ir mane domina jis
mezgejyte, grazi zalsva tik greiciausiai isbluks... su kuo dazei?
ka turit omeny? visi muilai griauzia.
QUOTE(Babi* @ 2011 01 21, 21:24)
ka turit omeny? visi muilai griauzia.