dar kazkam rupejo oranzine spalva. uzsienio www iskaiciau, kad ryskia oranzine spalva suteikia anato (annatto seeds) seklos. As apie tokias negirdejau bet gal reikia pasidometi prieskoniu pardej...
Papildyta:
QUOTE(Evah @ 2011 01 11, 14:42)
Nevadinkit tik manęs Jūs
joliux2, 3 skyrelyje pradžioje palikite taip, kaip yra. Jis reikalingas, kad apskaičiuoti, kiek vandens norite naudoti - visą ar sumažinti tą procentą. 5 skyrelis parodo kiekvieno aliejaus savybes, sąraše kurį nors paspauskite ir pažiūrėkite, kaip keičiasi skaičiukai. Aš visus receptus skaičiuoju procentais.
O kad susižinoti, kiek ko galiausiai reikia dėti, tiesiog paspauskite view/print recipe. Kitame lange iššoks visas jūsų receptas su savybėmis.
Dėl to neišsimaišiusio šarmo sunku pasakyti. Šiaip jau pagal visas taisykles šarmas skystyje turi visiškai ištirpti. Man taip nebuvo, kad liktų grūdelių
Todėl nelabai ką ir patarsiu šiuo atveju.
suprara, kad muilas būtų kietesnis ir labiau putotų ir plautų, naudojamas kokosų aliejus, bet jo reikia nepadauginti recepte. Taip pat muilą pakietins kakavos sviestas, palmių aliejus.
Labai dekui uz atsakymus.
Na o del grudeliu - tai man tokie kaip varskes gabaliukai vandeni gavosi. makalavau as, bet jie iki galo neissimaise...
Gal kas bandete medziagas (ea, aliejus) parsisiusti is uzsienio? is kur? gal galite pasidalyti info?
Papildyta:
QUOTE(joliux2 @ 2011 01 11, 15:00)
dar kazkam rupejo oranzine spalva. uzsienio www iskaiciau, kad ryskia oranzine spalva suteikia anato (annatto seeds) seklos. As apie tokias negirdejau bet gal reikia pasidometi prieskoniu pardej...
Papildyta:
Labai dekui uz atsakymus.
Na o del grudeliu - tai man tokie kaip varskes gabaliukai vandeni gavosi. makalavau as, bet jie iki galo neissimaise...
Gal kas bandete medziagas (ea, aliejus) parsisiusti is uzsienio? is kur? gal galite pasidalyti info?
na ir dar uzsienio skaciuoklese raso ivairia kokosu aliejaus konsistencija: ,,fractionated", 76, 92 laipsniu"... is kur zinoti, koki pats naudoji. Maniskis kietas...