Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(baltanosis @ 2010 06 17, 07:38)
sveikos, norejau pasiteirauti, ar galima vaika krikstyti su devetais rubeliais, ta prasme brolio kriksto rubais? skraiste kaip suprantu turi buti butinai nauja, o rubeliai? pirmajam buvom pasiuve balta linini kostiumeli, o dabar antraji kaip tik panasaus amziaus krikstysim ir tie rubeliai like. gal reikes kunigo paklausti kai eisim tartis  g.gif

Svarbiausia yra krikšto skraistė 4u.gif Ją reikia saugoti visą gyvenimą, ir kiek vienas turim turėti atskirą, o rūbeliai pagal kiekvieno galimybes biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(baltanosis @ 2010 06 17, 08:38)
sveikos, norejau pasiteirauti, ar galima vaika krikstyti su devetais rubeliais, ta prasme brolio kriksto rubais? skraiste kaip suprantu turi buti butinai nauja, o rubeliai? pirmajam buvom pasiuve balta linini kostiumeli, o dabar antraji kaip tik panasaus amziaus krikstysim ir tie rubeliai like. gal reikes kunigo paklausti kai eisim tartis  g.gif

O aš antrąją dukrytę krikštysių su pirmosios rubbeliais, ir ne dėl to, kad neturiu galimybių įsigyti naujų, o dėl to kad yra prietaras, kad sesutės gerai sutars tarpusavyje. O tokiais gražiais prietarais aš tikiu 4u.gif O jau skraistė, tai kiekvienai sava 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 06 19, 10:14)
Ačiū 4u.gif Mačiau tą parduotuvę,bet dar nebuvau.Reikės apsilankyt.

Čia gal šita parduotuvėlė, tokia miela,radau jos svetainę www.skiauciumene.com
Atsakyti
QUOTE(Tusinukas @ 2010 06 24, 22:42)
Čia gal šita parduotuvėlė, tokia miela,radau jos svetainę www.skiauciumene.com

Na bent jau aš manau,kad ne šita,nes ši kiek suprantu audiniais neprekiauja.Yra dar viena. Lange berods parašyta - Audiniai,atraižos.... Tiksliai nepamenu,bet ji man rodos netoli požeminės perėjos. smile.gif
Atsakyti
Sveikos SuperMamytes! Visai neseniai istojau i Jusu kluba tad tikiuosi priimsit 4u.gif Nezinau dar visu sio puslapiuko vingrybiu, tai jei jau suklysiu ar ne ten atsidursiu nepykit.. ax.gif Neseniai i musu seima atskrido gandras, tiksliau du is karto biggrin.gif Su vyru nusprendem vaikelius krikstyt rugpjucio pabaigoj, kai jiems bus beveik trys menesiukai. Dabar kreipiuosi i Jus, sumaniosios Mamytes, pagalbos. Gal kas turit skraisteliu pavyzdeliu? Reiktu mergaitei ir berniukui, bet zinot, noretusi tokiu idomesniu.. 4u.gif Be to, neradau kitos temos apie kriksto drabuzelius doh.gif , o taip reiktu patarimo kuo butu galima papuosti savo mazylius per ta grazioa svente.. Ir dar. Ar galima berniukui rubelius dekoruot sviesiai zalia spalvele..? blush2.gif
Didelis ACIU is anksto! wub.gif

p.s. nepykit, bet mano kompe nera vis dar lietuvisku raideliu..
Atsakyti
QUOTE(Eidvilė__ @ 2010 07 29, 02:30)
Sveikos SuperMamytes! Visai neseniai istojau i Jusu kluba tad tikiuosi priimsit  4u.gif Nezinau dar visu sio puslapiuko vingrybiu, tai jei jau suklysiu ar ne ten atsidursiu nepykit.. ax.gif Neseniai i musu seima atskrido gandras, tiksliau du is karto biggrin.gif  Su vyru nusprendem vaikelius krikstyt rugpjucio pabaigoj, kai jiems bus beveik trys menesiukai. Dabar kreipiuosi i Jus, sumaniosios Mamytes, pagalbos. Gal kas turit skraisteliu pavyzdeliu? Reiktu mergaitei ir berniukui, bet zinot, noretusi tokiu idomesniu.. 4u.gif  Be to, neradau kitos temos apie kriksto drabuzelius  doh.gif , o taip reiktu patarimo kuo butu galima papuosti savo mazylius per ta grazioa svente.. Ir dar. Ar galima berniukui rubelius dekoruot sviesiai zalia spalvele..?  blush2.gif
Didelis ACIU is anksto!  wub.gif
p.s. nepykit, bet mano kompe nera vis dar lietuvisku raideliu..

Pabandykite kriksto rubeliu ar ju ideju pasizvalgyti, gal rasite ka nors, kas jums patiktu... cia O del spalvu dekoravimo tai mamytes puosia vaikucius kaip nori, baltas turi buti tik kriksto rubas (tai ta skraiste), o rubai gali buti net raudoni, melyni ar dar kokie, tai nesvarbu.... As savo dukra krikstijau su raudona ir melyna suknute, melyna skrybelaite, o skraistes isvis neturejom, kunigas tiesiog pridejo savo kriksto ruba per ceremonija ir tiek....
Atsakyti
gali buti [paprastas drobes gabalas,svarbu baltas, o kaip0 vaika rengsite jokio skirtumo, cia jau teveliu fantazija 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cikita_G: 16 rugpjūčio 2010 - 17:28
Idomus straipsnis Krikstynoms mirksiukas.gif
http://www.viskaskri...ndex.php?id=170
Atsakyti
ne visus komentarus cia skaiciau, bet del kriksto skraistes, tai ji nebutina. si savaitgali krikstijo mano sese tai mes neturejome tos skraistes ir nereikejo mums jos.nieko kunigas net nesake kad ji butu butina
Atsakyti
QUOTE(matre @ 2010 06 17, 15:03)
Sveikos, merginos pasidalinkit patirtim kas rinkotės vaikučiams lininius rūbelius, ar labai jie lamdėsi? Galvoju vaikučiams siūt lininius rūbelius,bet man pradėjo sakyt, kad labai susilamdys, kad nuotraukose nekaip atrodys. Tai dabar ir nežinau ar man ieškot lino su kažkuo maišyto(ar tokio būna nežinau) ir vistik likt prie 100proc. lino, ar kažkaip išdirbtas jis turėtų būt g.gif

Mes per krikstynas sunu rengem lininiais drabuzeliais. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad linas lamdosi, bet rubo grozis nuo to nenukencia.Be to, jei siusite ir linine skraiste, tai ja juk uzdesite tik baznycioje,tai jei iki tol kiti rubeliai ir bus kiek pasilamde, skraiste viska pasleps mirksiukas.gif Jei bus idomu galesiu imest kelias foto i az.
Atsakyti
QUOTE(Dovile787 @ 2010 08 18, 23:49)
Mes per krikstynas sunu rengem lininiais drabuzeliais. Tai galiu pasakyti tik tiek, kad linas lamdosi, bet rubo grozis nuo to nenukencia.Be to, jei siusite ir linine skraiste, tai ja juk uzdesite tik baznycioje,tai jei iki tol kiti rubeliai ir bus kiek pasilamde, skraiste viska pasleps  mirksiukas.gif Jei bus idomu galesiu imest kelias foto i az.

Man asmeniškai linas taip pat labai patinka, su lininiu rūbu ir jauku ir patogu ir savotiškai gražu, asocijuojasi su rankų darbu, šiluma...
bet ką daryt jei krikštynų metas pasirinktas rudenį ar net žiemą, juk būna taip.
Mes krikštijom lapkričio mėn, tai mums nepakeičiamas buvo toks kostiumas berniukui, o prie jo ypač derėjo ne nerta, ne lininė, o šilkinė skraistė.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 20 gruodžio 2010 - 16:57
as buvau savo merginai nusiziurejus veltinius rubelius nete, superiskai atrodo, bet buvo pavasaris tai suabejojau del siltumo g.gif
Atsakyti