Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(lauruciuxs @ 2010 05 25, 21:09)
sit kaip, na reikes tiksliai suzinoti. pas mus filmuos tik baznycioj, tai noretusi kad matytusi sukneles grozis. bet jwei reikes tai pirksim, dar laiko yra iki krikstynu

matysis tas grozis - skraiste uzdeda tik apeigu pabaigoje
Atsakyti
QUOTE(Vijuke @ 2010 05 26, 09:07)
matysis tas grozis - skraiste uzdeda tik apeigu pabaigoje

kazkaip buvau dvejose krikstynose ir ten nebuvo skraisciu, bet tai ju ir nieks nereikalavo g.gif
Atsakyti
Sveiki, ne uz ilgo mano berniuko krikstynos, galvojau nupirksiu kostiumeli sviesu ir bus gerai. Bet netycia pamaciau viena vaika su lininiu kriksto rubeliu ir taip patiko. Labai nerealiai atrode. Gal kas zinote kas uzsiima ju siuvimais 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo saulelyyyte: 28 gegužės 2010 - 10:39
QUOTE(Vijuke @ 2010 05 25, 18:55)
Skaiste yra privaloma

Na nei pries tris metus kai krištyjom dukrą nei dabar kai ėjom tartis dėl sūnaus krikštynų nebuvo privaloma. Jei vaikas aprengtas šviesiais rūbeliais- reikia skraistės, jei visiškai baltai- nereikia. Taip mums bažnyčioj sakė.
Atsakyti
Man irgi labai idomu kur mamytes perka rubelius g.gif Internete kiek dairausi nieko labai ypatingo nemaciau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(saulelyyyte @ 2010 05 28, 11:37)
Sveiki, ne uz ilgo mano berniuko krikstynos, galvojau nupirksiu kostiumeli sviesu ir bus gerai. Bet netycia pamaciau viena vaika su lininiu kriksto rubeliu ir taip patiko. Labai nerealiai atrode. Gal kas zinote kas uzsiima ju siuvimais  4u.gif

Siuna jjuurrggaa, bet ji jau tik spalio menesiui priima, naktibalda, vzilma berods
Ju ieskot reikia rankdarbiu skyrely 4u.gif
Atsakyti
Kai mes krikstijom tai skraistes reikejo. Ja uzdejo gal kokioms 5 min. Bet jinai ir yra kriksto rubas vadinamieji kriksto marskineliai. Jinai turi buti saugoma kartu su zvake.
Atsakyti
QUOTE(niusyte @ 2010 05 29, 14:03)
Kai mes krikstijom tai skraistes reikejo. Ja uzdejo gal kokioms 5 min. Bet jinai ir yra kriksto rubas vadinamieji kriksto marskineliai. Jinai turi buti saugoma kartu su zvake.

Jo drinks_cheers.gif , skraiste yra butina, ir jos niekam negali skolinti ar parduoti ax.gif
Atsakyti
O ar išvis ta skraistė būtina?
Atsakyti
QUOTE(laurynomama @ 2010 06 01, 16:53)
O ar išvis ta skraistė būtina?

Taip. Tai yra pagrindinis krikšto rūbas..visiškai nesvarbu kuo jūs vaikelį rengsit, bet vaikelis turi turėti 'krikšto marškinukus', kuriuos ir atstoja ta skraitė šiais laikais.
Atsakyti
Man tai keista, jog visos sako, kad skraistė būtina, nes kaip minėjau man du kartus Bernardinų bažnyčioj Vilniuj sakė, kad jei vaikas baltai aprengtas tai skraistės nereikia.
Atsakyti
QUOTE(VŽ @ 2010 06 02, 09:28)
Man tai keista, jog visos sako, kad skraistė būtina, nes kaip minėjau man du kartus Bernardinų bažnyčioj Vilniuj sakė, kad jei vaikas baltai aprengtas tai skraistės nereikia.

Aš irgi girdėjau visokių komentarų, vieni kunigai sako, kad reikia, kiti, kad nereikia...Manau reikėtų pasitarti su tuo, kuris žada krikštyti mažylį smile.gif
Atsakyti