o kaip jums toks ?zydras kostiumukas
QUOTE(Anna_naujas @ 2012 11 29, 21:25)
Gal kas žino, kur galima Vilniuje nusipirkti tokių gražių nertų ar megztų Krikštynų rūbelių mergytėms?
uzsakinejome dukrytei cia:
http://www.kriksto-r...ubai-mergaitems
padaro individualiai pagal pageidaujama dydi. labai kokybiski audiniai.sekmes
http://www.kriksto-r...ubai-mergaitems
padaro individualiai pagal pageidaujama dydi. labai kokybiski audiniai.sekmes
Pagyvinam tema.
Ar jau ruosiates siu metu krikstynoms? Kokios tendencijos domina, spalvos, siluetai, kokius audinius megstate drabuzeliams ?
Laba,
mes jau kaip tik pradejom po biskuti ruostis, bent jau susidelioti tai ko norime...kadangi musu krikstynos bus geguzes 25 d. kuomet turetu gausiai zydeti alyvos, tai dominuos pas mus alyvine ir balta spalva...drabuzelius rinksimes lininius,bent jau tokius audinius..dekoracijose atsispindes taip pat alyvos, tik ieskau dabar sviesiai alyvines staltieses, ir tamsiai alyvines spalvos ar violetines sp. medziaginiu serveteliu...tai teks paieskoti kaip numanau...
o kaip jus?
mes jau kaip tik pradejom po biskuti ruostis, bent jau susidelioti tai ko norime...kadangi musu krikstynos bus geguzes 25 d. kuomet turetu gausiai zydeti alyvos, tai dominuos pas mus alyvine ir balta spalva...drabuzelius rinksimes lininius,bent jau tokius audinius..dekoracijose atsispindes taip pat alyvos, tik ieskau dabar sviesiai alyvines staltieses, ir tamsiai alyvines spalvos ar violetines sp. medziaginiu serveteliu...tai teks paieskoti kaip numanau...
o kaip jus?
QUOTE(♥♥♥Lunaaaab @ 2013 02 24, 10:48)
Laba,
o kaip jus?
o kaip jus?
tik įsiterpsiu nenoriu įžeisti.
Kiek žinau alyvinė, violetinė spalva bažnyčioje ir apeigose- sielvarto gedulo ir t.t. nes apeigas laidojimo kunigas užsideda violetine sp. puoštą apdarą.
Nors man ši sp. be galo graži. Jei jums tai netrukdo- puiku tikrai gražus derinys
Aš iš savo pusės gal rinkčiausi ne alyvinę, o kokią ciklameno- tokia- nei ružava nei violetinę
O dėl rūbelių reikalingų krikšto metu manau verta klausti kunigo pas kurį krikštysit vaikiuką. Kadangi buvau gialiai įsitikinusi, kad sraistė- yra šventas dalykas - krikšto simbolis. Deje pasirodo kunigas mums paaišino taip :
reialinga baltas rūbas, jei rūbas ne baltas (šviesus) taida būtina balta (šviesi ) saistė, krikšto žvakė , gimimo liudijimas (nors kai kur užtena ir žodžiu pasayti viską). Tai tie. Šviesus rūbas- skraistė- tai turiu galvoje g, b. nebūtinai idealiai baltas, g. b. pieno baltumo ir t.t.
Va šitaip mums pasakė. Nors skraistė mas labai gražu ir mes vistiek ją dėjom. Manau tai vienintelė proga ne tik kaip simbolį, bet aplamai kaip šventei uždėti skraistę
QUOTE(zydrunyte @ 2013 03 01, 13:11)
tik įsiterpsiu nenoriu įžeisti.
Kiek žinau alyvinė, violetinė spalva bažnyčioje ir apeigose- sielvarto gedulo ir t.t. nes apeigas laidojimo kunigas užsideda violetine sp. puoštą apdarą.
Nors man ši sp. be galo graži. Jei jums tai netrukdo- puiku tikrai gražus derinys
Aš iš savo pusės gal rinkčiausi ne alyvinę, o kokią ciklameno- tokia- nei ružava nei violetinę
O dėl rūbelių reikalingų krikšto metu manau verta klausti kunigo pas kurį krikštysit vaikiuką. Kadangi buvau gialiai įsitikinusi, kad sraistė- yra šventas dalykas - krikšto simbolis. Deje pasirodo kunigas mums paaišino taip :
reialinga baltas rūbas, jei rūbas ne baltas (šviesus) taida būtina balta (šviesi ) saistė, krikšto žvakė , gimimo liudijimas (nors kai kur užtena ir žodžiu pasayti viską). Tai tie. Šviesus rūbas- skraistė- tai turiu galvoje g, b. nebūtinai idealiai baltas, g. b. pieno baltumo ir t.t.
Va šitaip mums pasakė. Nors skraistė mas labai gražu ir mes vistiek ją dėjom. Manau tai vienintelė proga ne tik kaip simbolį, bet aplamai kaip šventei uždėti skraistę
as kuo puikiausiai zinau kad violetine spalva - apeigu spalva yra, ta dalyka ir svarciau kaip cia kas atrodys...planuojam tokia sviesei alyvine y ruzavuma, kaip jus sakote ciklameno sp., o staltieses ir serveteles sugalvojau pasisiuti pati, tik medziagos noriu su rastu, kad kokioms auksinem dalim butu - stengsiuos kad vaiko krikstas netaptu pagrabu
Musu lelytes krikstynos taip pat sia vasara, ir jau pradejome organizacinius reikalus:krikstateviai,baznycia, fototgrafas, sventimo vieta, rubai ir t.t. visada svajojau kad turesiu dukryte ir sia grazia proga labai norejau apsirengti vienodai taigi musu krikstynu kaip ir tema burbuliukai mano suknele juoda su baltais burbuliukais, mazyles balta su juodais, gal ir neiprasta bet manau bus grazu taip pat noriu kad visi sveciai turetu bendra simbolika tai darysiu sages kad visi galetu isisegti:) svesime greiciausiai namuose, yra didelis erdvus kiemas, vaikams pagalvosime zaidimu, atrakciju, isinuomosime didele balta pavesime sveteliams susesti pasivaisinti. taip pat dar pries ceremonija su fotografe sutareme fotosesija tai galvoju ivairiu akcentu
Idomiu dabar ir drasiu krikstynu siais laikais buna! Saunuoles mamos kurios susigalvoja savo temas, susiderina visi ir svente visiems teikia didziuli dziaugsma:)
Galvojau pirkti lininę suknutę savo princesei.. bet kainos 200 lt už suknelę vienam kartui Bet ir tų paprasčiausių nesinori, kur rast gražių ir daaaaaug pasirinkimo ?
ruosiames ir mes kristynoms nenoriu jog suprastu, kas klaidingai, taciau busiu drasi ir siltu zodziu paminesiu pajuryje (Klaipedoje) gyvenancia mezgejele ( Giedre jei kam prireiks telef. num. rasykit i az. ) giriu ja todel, jog pati asmeniskai ne viena jos gaminuka nesioju, dukrius yra nutampes ne viena sarafana ir dabar va laukiame savuju kristo rubeliu geru zodziu miniu ir nuosirdziai rekomenduoju sita mezgeje, ne tik delto kad geba megzti, bet delto, jog uzsakius gaminuka, aptarus norima rezultata, gausi desimteriopai tai karoliukais pasiuvineta, tai kokia sage pritaikyta, tai veltinuka suvelia ar kokia mini rankine pagamina. suknele gauni pritaikyta taviesiems apvalumams, tavajam asmeniui, o ne aklai numegzta pagal pirsto duri i koki zurnalo paveiksliuka
rizikuoju ir visgi pasirinkau mazgei nertini is moheros+silto siuliuku (spalvos dominuos mano pelenu roze mazge balto mohero, o apatinis melsvas, o vyresnele melsvas mo`hera, o apatinis baltas ) kristynos liepos pabaigoje, gali but per karsta pirmini mintis buvo atsisakyt sitos idejos, bet po to su mezgeja sutarem, jog pasisiusim paprt. po suknelemis "apatinukus" (alia suknele) o ji mums juos papuos/dekoruos. jei bus karsta turesim extra varianta, o jei ne, tai po iskilmiu mergos gales nusimest nertinius ir likt su " apatinukem" nei man sirdi skaudes, jog sukneliu siulus istampys, nei pergyvensiu jog kur kokia deme uzsimes
rizikuoju ir visgi pasirinkau mazgei nertini is moheros+silto siuliuku (spalvos dominuos mano pelenu roze mazge balto mohero, o apatinis melsvas, o vyresnele melsvas mo`hera, o apatinis baltas ) kristynos liepos pabaigoje, gali but per karsta pirmini mintis buvo atsisakyt sitos idejos, bet po to su mezgeja sutarem, jog pasisiusim paprt. po suknelemis "apatinukus" (alia suknele) o ji mums juos papuos/dekoruos. jei bus karsta turesim extra varianta, o jei ne, tai po iskilmiu mergos gales nusimest nertinius ir likt su " apatinukem" nei man sirdi skaudes, jog sukneliu siulus istampys, nei pergyvensiu jog kur kokia deme uzsimes