Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

A sol' kiek žinau, kokios spalvos bebūtų suknutė ( kreminė, žydra ir t.t.) ar kostiumėlis, skraistė turi būti balta mirksiukas.gif
Atsakyti
ir aš žinau, kad krikšto skraistė balta- nekaltumas, tyrumas, juk, pagal bažnyčią atsikratoma gimtosios nuodėmės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2012 06 06, 21:51)
A sol' kiek žinau, kokios spalvos bebūtų suknutė ( kreminė, žydra ir t.t.) ar kostiumėlis, skraistė turi būti balta  mirksiukas.gif

QUOTE(labanaktukee @ 2012 06 07, 10:36)
ir aš žinau, kad krikšto skraistė balta- nekaltumas, tyrumas, juk, pagal bažnyčią atsikratoma gimtosios nuodėmės smile.gif

Turbut teks su sampano spalva lukteleti iki vestuviu:) Dar pagalvojau, taigi ir bateliu reikia, ir kojinyciu, o kur as juos tokius 'pasampanintus' rasiu... Vis tiek krikstynoms daugmaz baltos spalvos viskas... Vienu zodziu nesamone cia sugalvojau, gerai kad nespejau uzsisakyti smile.gif
Atsakyti
Aš norėjau paklaust o ta skraistė kokia turi būt,nerta,šilkinė ar dar kokia,o gal nesvarbu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(DaiDė @ 2012 06 08, 14:50)
Aš norėjau paklaust o ta skraistė kokia turi būt,nerta,šilkinė ar dar kokia,o gal nesvarbu? g.gif

Nesvarbu mirksiukas.gif Svarbu - balta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jjuurrggaa @ 2012 06 08, 14:23)
Nesvarbu mirksiukas.gif  Svarbu - balta smile.gif

o kam ta skraiste? kiek teko dometis, net pacio kunigo - skraiste nebutina.
Atsakyti
Man kunigas sake, jeigu vaikucio rubeliai balti, tai skraiste nebutina. Jei rubeliai ne balti, tai butina balta skraiste, nes tai yra pagrindinis kriksto rubas.

QUOTE(Lashas26 @ 2012 06 08, 19:05)
o kam ta skraiste? kiek teko dometis, net pacio kunigo - skraiste nebutina.

Atsakyti
Sveikos,mamytės, o aš noriu pasidžiaugti,nes gavome savo šventei rūbelius,užsakiusi buvau, gal kam padės apsispresti,ar berniukui megsti tinka.....realiai jie man dar gražesni nei foto,ir skraistė tikrai manau reikalinga yra....laaabaaai laukiu šventės.... bigsmile.gif

user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Dar kelios foto čia:
http://public.fotki....ir-d/page5.html
Atsakyti
anksciau tai krikstynom buvo siuvama ilga suknele balta is jos ,pirmos komunijos suknele,o is tos dedama gabalelis audinio i vestuviu suknele,tas pats su zvakele,krikstynu zvake uzdegama irper 1 komunija,,tos skraistes naudojamos manau ne taip seniai komercija,beje krikstynu spalva mergaitem zydra,o pas mus deja raudoni kaspinukai kabinami blush2.gif prie tu skraisciu smile.gif
Atsakyti
Mielos mamytes gal turite kokiu schemuciu reikia berniukui nunerti kriksto kepuryte 4u.gif
Atsakyti
Laba,

musu dukrytes krikstynos uz 3 savaiciu. Kriksto mama nupirko Chanel tipo suknute:
user posted image
Uzsake palerina is tokio pat audinio ir galvos papuosala 4u.gif ax.gif Tokia modern damute bus lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikos,

Mūsų panelės jau pakrikštintos thumbup.gif .... Ir tiesą sakant, kai išgirdau šiemet, kad iš tiesų nėra reikalinga krikšto skraistė tai nustebau... Tai jau gal tuoj nebereikės ir krikšto žvakės..? bigsmile.gif Juk baltas rūbas skaistumo, tyrumo, nekaltumo simbolis... Ir norėtųsi, aišku jei dukros pačios to norės, jį perduoti iš kartos į kartą.... Netgi skaičiau, kad krikštijama broliai, sesės su ta pačia krikšto skraiste, kaip apjungčia šeimos narius- brolius, seses.... Iš ties manau graži, prasminga tradicija.... ir tikrai tai nėra kažkoks komercinis išsigalvojimas.... tai su gilia prasme, jei krikštijama ne tik dėl to, kad pakrikštinti, o įsigilinus į visus krikšto simbolius...

Atsakyti