Nuimt apykakle ir apacioj daugiau (tankiau) gelyciu
Aš turiu tokį pastebėjimą, kad verta rinktis Krikštynoms tokius drabužėlius, kuriuos dar galima būtų ir šiaip užsidėti. Pvz lininį kostiumėlį galima siūti su aladino kelnėmis, kurios paskui ir prie marškinėlių tiks į kokį gimtadienį nueiti
QUOTE(estetė @ 2012 02 29, 14:11)
Aš turiu tokį pastebėjimą, kad verta rinktis Krikštynoms tokius drabužėlius, kuriuos dar galima būtų ir šiaip užsidėti. Pvz lininį kostiumėlį galima siūti su aladino kelnėmis, kurios paskui ir prie marškinėlių tiks į kokį gimtadienį nueiti
Na nežinau, man tai krikšto rūbeliai šventas dalykas ir po krikštynų nemanau, kad turėtų būti nešiojami, priešingu atveju visa "krikšto marškinėlių" prasmė ir visas tos dienos apdarų ypatingumas dingsta. Bet aišku, čia tik mano nuomonė
QUOTE(korete @ 2012 02 29, 18:04)
Na nežinau, man tai krikšto rūbeliai šventas dalykas ir po krikštynų nemanau, kad turėtų būti nešiojami, priešingu atveju visa "krikšto marškinėlių" prasmė ir visas tos dienos apdarų ypatingumas dingsta. Bet aišku, čia tik mano nuomonė
as irgi taip manau Juk krikstynos ypatinga svente, kuri buna viena karta gyvenime.
As dukrytes krikstynu suknyte planuoju saugoti ilga laika. Va ir savo krikstynu suknele turiu, mama issaugojo, tai tikrai mielas prisiminimas
o aš norėjau paklausti, kiek maždaug kanuoja siūti lininiai drabužėliai berniukui. Noriu sūnėnui krikšto proga rūbelius padovanuot
beje gal kas nurit kontaktus naktibaldos?
QUOTE(korete @ 2012 02 29, 17:04)
Šventas dalykas yra patys krikšto marškinėliai (skraistė) ir žvakė, visa kita yra nesvarbu. Žinoma niekas nedraudžia prisiminimui laikyt ir visų rūbelių ar kitos atributikos, bet tai nėra būtina...
QUOTE(korete @ 2012 02 29, 18:04)
na mes savo rubeliu nenesiojam krikstynu, pasilikom atminciai, bet siaip turbut skraiste galima pasilikti atsiminimui kaip kriksto marskineiu prasme.
QUOTE(pasauliosaule @ 2012 03 04, 14:21)
o aš norėjau paklausti, kiek maždaug kanuoja siūti lininiai drabužėliai berniukui. Noriu sūnėnui krikšto proga rūbelius padovanuot
Priklauso nuo vaikelio amziaus. Bet vidutiniskai 1 -1,5 metuku amziaus berniukui nuo 150 iki ....../ Man patinkanciu drabuzeliu kaina apie 250 Lt. Cia be skraistės. Tik kelnytes, marskineliai, kepurele - siuvineti su gintariukais, ranku darbo.
Daug info yra internete.
Man tai labai atrodo gražu išsaugoti mažylio krikšto rūbelius tai kaip kokia šeimos relikvija, o ypač kai daiktas vertas to pvz.rankų darbo
Aš savo abiejų berniukų sudėjau jiems i atsiminimų dėžutes
Aš savo abiejų berniukų sudėjau jiems i atsiminimų dėžutes
i | Čia - ne Skelbimų lenta! Аpie parduodamus daiktus rašome atitinkamose skelbimų temose, kurias rasite Skelbimų lentos skyreliuose Berniukams arba Mergaitėms. |
Kai mes nusprendėm krikšyti savo pirmąjį sūnelį, nekilo jokių abejonių - rūbeliai bus lininiai... Taip ir buvo Antrąjį taip pat krikštyjom su lininiais rūbeliais, prie kurių priderinom rankom veltus batukus. O jei kada prireiktų krikštyti ir trečiąją atžalėlę ( tfu tfu tfu ), tai skraistelę rinkčiausi šilkinę su trupučiu veltinio - nerealus grožis
Linas plius vilna, šilkas - trubūt nėra nieko gražiau. Ypač tokiai šventei
Linas plius vilna, šilkas - trubūt nėra nieko gražiau. Ypač tokiai šventei
O as mintyse visada norejau Risilje technikos suknutes. Laksciau po visas audiniu parduotuves ir ieskojau to nelemto audinio. Jau ruosiausi ieskotis linines. Ir kai parduotuveje uzmaciau Wojcek firmos suknute, isimylejau Nereikejo nei siuti, nei siustis is kazkur Nors jau zadejau. Dar ir per Jamam pigiau ja nusipirkau. Lininiai irgi patinka, bet kazkaip norejosi kazko kitokio. Nusibodo lininiai. Tuo labiau, kad kai reikia siutis, tai niekada nezinai galutinio varianto. Mintyse tau gali kilti vienoks vaizdas, o gausis kitaip.