sveikos, gal kas rekomenduotu kur butu galima isigyti siltesniu kriksto rubu 2 metu berniukui? Arba kaip isprest rubeliu klausima, krikstijant vaika ziema? Juk su kombiu nekrikstysim
QUOTE(3lena @ 2011 12 12, 16:46)
sveikos, gal kas rekomenduotu kur butu galima isigyti siltesniu kriksto rubu 2 metu berniukui? Arba kaip isprest rubeliu klausima, krikstijant vaika ziema? Juk su kombiu nekrikstysim
Tai būtent su kombinzoniuku ir krikštykit, negi dabar vaiką šaldysit? O jei dar kokį šviesesnį turit tai visai gražu bus kai baltą skraistelę uždės. O jau namie ar kur kitur, kur bus šilta, pasifotografuosit su dailiais krikšto drabužėliais. Suprantu Jūsų norą papuošti vaikutį tokią dieną, bet mūsų klimatas toks, kad labai ilgai reikia viršutinių rūbų. Mes savo mergaitę krikštijom birželį ir teko striukę vilkt, nes lijo ir buvo tik 15 laipsnių šilumos
QUOTE(3lena @ 2011 12 12, 15:46)
Jusu vietoj papuosciau nebutinai baltai, o pasirupinciau kriksto rubu ant rankos,arba skraiste
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 08 05, 08:24)
pirkti gali is kur nori, bet pagal senas tradicijas yra prietaras, kad negalima parduoti vaiko kriksto rubu, nes reiskia parduota vaiko gyvenima....
Del krikšto marškinių ir aš žinau šitą prietarą, o kaip pvz., su suknute? tarkim, jei turečiau dukrą, pasiūčiau jai naują tik jai vienai skirtą skraistę (krikšto marškinius), o aprengt norėčiau savo krikštynų suknele. Kažin galima?
Papildyta:
QUOTE(3lena @ 2011 12 12, 15:46)
Krikštijom sūnėną 3 m., aprengėm paprastu plonu kostiumėliu (gražu), o apačioj mama pavilko šiltesnes kelnytes ir marškinukus. Tačiau bažnyčioj vis tiek buvo su striuke - tuo metu lauke ir šalo apie -17. Vaiko šiluma ir sveikata svarbiau už bet kokius grožius
sveikos mamytes. reikalinga jusu pagalba, ieskau kostiumo betniukui senobinio stiliaus.
svarkiukas, berete, ir kelnytes tokios uz keliuku kaip bridziukai.
buvau macius vienam lenku saite tokiu, dabar nerandu
gal kas mate, zino kur rasti. imeskit nuorodele
QUOTE(oxsana79 @ 2012 01 13, 17:24)
sveikos mamytes. reikalinga jusu pagalba, ieskau kostiumo betniukui senobinio stiliaus.
Nezinau, ar atitinka Jusu vizija, bet galite pazvelgt cia, gal tiks
http://www.mazyliosa...berniukams.html
O siaip, Jusu nupasakoto stiliaus drabuzeliu esu maciusi gariuniuose.
gal kas galite parekomenduoti kokia siuveja siuvancia grazius lininius rubelius. Kazkada buvau radus nuoroda, atsimenu Palangoje siuvo
QUOTE(Kvaksytė @ 2011 08 03, 14:46)
Kadangi esu tokia, kad man viskas turi būti suderinta iki smulkmenų, tai sau ir savo mergytėms krikštynoms sukneles siuvomės. Kaina gavosi panaši kaip perkant gatavas, bet grožis bent jau man neišpasakytas, beto vienetinės, pati išsiuvinėjau vardus mergyčių ant suknelių.
Derinau visų mūsų keturių rūbus, vyrui pirkau marškinius specialiai kad tiktų, netgi visų mūsų keturių batai buvo rudi, derėjo tarpusavy. Nukvakus ane?
Čia suknelės mergyčių (mano irgi panašaus stiliaus, lygiai tokiom pat gėlėm dekoruotas dirželis buvo): Plaukų papuošalai irgi derėjo tarpusavy - mažosios plaukų juosta su tokia rusva gėle, didžiosios plaukų segtukas.
Derinau visų mūsų keturių rūbus, vyrui pirkau marškinius specialiai kad tiktų, netgi visų mūsų keturių batai buvo rudi, derėjo tarpusavy. Nukvakus ane?
Čia suknelės mergyčių (mano irgi panašaus stiliaus, lygiai tokiom pat gėlėm dekoruotas dirželis buvo): Plaukų papuošalai irgi derėjo tarpusavy - mažosios plaukų juosta su tokia rusva gėle, didžiosios plaukų segtukas.
Oi man tikrai visai "nenukvakus" , nerealiai gražu tikrai, šaunuolė jūs , be to, jūsų nuotraukytes jau buvau užmačius pas mėlyna tigrą
Sveikos supermamytes parasykit prasau ko per daug ir ko truksta siam mano kuriniui busiu labai dekinga ,dar mezgu ir skraiste tik nebaigiau
QUOTE(bobusiukas @ 2012 02 07, 10:31)
Sveikos supermamytes parasykit prasau ko per daug ir ko truksta siam mano kuriniui busiu labai dekinga ,dar mezgu ir skraiste tik nebaigiau
kadangi desit skraiste tai man tas "kalnierius"per didelis o seip nuostabu,tik tas geles apacioj gal melinu buciau nerus kepurytei ir melino noretus
i | foto necituojamos |