pas mus jei mamytes neturi savo kriksto skraistes vaikuciui, tai kunigas deda savo balto audinio gabala... nes tas atributas butinas. gali buti skraiste, didesniems gali buti ir baltas salis
QUOTE(vilmikess @ 2011 10 29, 21:38)
Manau, kad TUTU sijonelis - puiki alternatyva tradicinems kriksto suknelems.
Lengvutis, be jokių siūlių, tik su juosmens gumyte. Šis sijonas yra universalus, tinka įvairaus amžiaus mergaitėms. Su juo galima fotografuoti kūdikius, vilkėti į šokių pamokas. O vyresnės mergaitės galės vilkėti jį į vakarėlius ir diskotekas, kombinuodamos jį su pedkelnėmis, blauzdinėmis ir dūdelių stiliaus džinsais!
Lengvutis, be jokių siūlių, tik su juosmens gumyte. Šis sijonas yra universalus, tinka įvairaus amžiaus mergaitėms. Su juo galima fotografuoti kūdikius, vilkėti į šokių pamokas. O vyresnės mergaitės galės vilkėti jį į vakarėlius ir diskotekas, kombinuodamos jį su pedkelnėmis, blauzdinėmis ir dūdelių stiliaus džinsais!
man kazkaip kriksto rubas yra kazkuo ypatingas ir man paskui su tuo paciu sijonu ejimas i vakarelius ir diskotekas neatrodo labai geras dalykas kriksto rubas turi kazkokia simbolika, o paskui ji tasyt kaip kasdieni ... nu ka as zinau
ruosiames krikstynoms,suknute mezga mama mano,(jei nepamirsiu pasirodysim) tai va kalbejau vakar su kunigeliu tai sake kad jei vaikutis aprengtas baltai tai nereik, nes tai jau ir bus tas kriksto rubas tada krikstateviai tiesiog uzdes rankas ant vaiko krutines kai bus zodziai apie ruba
o del drabuziu tai ar juose esme?as pirmaji krikstinau su paprastu kostimeliu ,kuri ir pries tai nesiojom,ir beje jis buvo kadais mano broliuko tad labai artimas ir mielAas melsvas kostiumelis.kriksto mama atsiveze gabala medziagos perista kaspinu ir buvo labai grazu
juk svarbiausia sakramentas o ne rubas
ta skraiste seip nuo senu laiku kai i baznycia nesdavo suvystus leliukus.va tada ir reikejo tu marskinuku.o dabar tie marskiniai jau dabar yra dedami iskart vaikeliui,
na bet del visa ko kai krikstysit paklauskit kunigo
o del drabuziu tai ar juose esme?as pirmaji krikstinau su paprastu kostimeliu ,kuri ir pries tai nesiojom,ir beje jis buvo kadais mano broliuko tad labai artimas ir mielAas melsvas kostiumelis.kriksto mama atsiveze gabala medziagos perista kaspinu ir buvo labai grazu
ta skraiste seip nuo senu laiku kai i baznycia nesdavo suvystus leliukus.va tada ir reikejo tu marskinuku.o dabar tie marskiniai jau dabar yra dedami iskart vaikeliui,
na bet del visa ko kai krikstysit paklauskit kunigo
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 11 05, 09:33)
jei ne drabuziuose esme tai ir Jus i vaiko krikstynas su dzinsais turbut eisit ?
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 11 07, 09:20)
jei ne drabuziuose esme tai ir Jus i vaiko krikstynas su dzinsais turbut eisit ?
o kad ir su dzinsais juk svarbiausia sakramentas o ne balius ir drabuziai
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 11 07, 09:48)
o kad ir su dzinsais juk svarbiausia sakramentas o ne balius ir drabuziai
tai as ir nesigincinu, kad svarbiausia rubai bet zmones gi ne siaip sau puosiasi ir vaikus puosia svarbiom progom
labai grazi nerta suknele
zadejau tad ikeliu foto is krikstynu skraiste buvo
drabuzelius mezge mociute
drabuzelius mezge mociute
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 11 04, 09:14)
man kazkaip kriksto rubas yra kazkuo ypatingas ir man paskui su tuo paciu sijonu ejimas i vakarelius ir diskotekas neatrodo labai geras dalykas kriksto rubas turi kazkokia simbolika, o paskui ji tasyt kaip kasdieni ... nu ka as zinau
bet kaip smagu paskuj mergytei parodyti jos kriksto drabuzelius ir leisti su jais zaisti , nebijant kad kaskas jiems nutiks
QUOTE(vilmikess @ 2011 11 16, 14:57)
bet kaip smagu paskuj mergytei parodyti jos kriksto drabuzelius ir leisti su jais zaisti , nebijant kad kaskas jiems nutiks
vaikui labai idomu zaisti su drabuziais ?
as kriksto ruba palaikyciau kaip simbolika, zaislu galima rasti ir kitokiu
Man Krikštynos tikrai labai ypatinga šventė, rūbelius saugau ir tikiu, kad dukros kažkada savo mažylius/-es su jais galės pakrikštyti. Nesuprantu, kaip juos parduoda kiti. Net batukus ir tuos dar saugau, nors, manau, pakanka išsaugoti tik rūbelius. Žaisti neduodu ir nesuprantu šito, čia daugiau kaip atminimo relikvija ar dovana...
QUOTE(baltė @ 2011 11 16, 16:05)
Man Krikštynos tikrai labai ypatinga šventė, rūbelius saugau ir tikiu, kad dukros kažkada savo mažylius/-es su jais galės pakrikštyti. Nesuprantu, kaip juos parduoda kiti. Net batukus ir tuos dar saugau, nors, manau, pakanka išsaugoti tik rūbelius. Žaisti neduodu ir nesuprantu šito, čia daugiau kaip atminimo relikvija ar dovana...
man irgi idomus atrodo zaidimas su kriksto rubais