Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

pas mus jei mamytes neturi savo kriksto skraistes vaikuciui, tai kunigas deda savo balto audinio gabala... nes tas atributas butinas. gali buti skraiste, didesniems gali buti ir baltas salis mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmikess @ 2011 10 29, 21:38)
Manau, kad  TUTU sijonelis  - puiki alternatyva tradicinems kriksto suknelems.
Lengvutis, be jokių siūlių, tik su juosmens gumyte. Šis sijonas yra universalus, tinka įvairaus amžiaus mergaitėms. Su juo galima fotografuoti kūdikius, vilkėti į šokių pamokas. O vyresnės mergaitės galės vilkėti jį į vakarėlius ir diskotekas, kombinuodamos jį su pedkelnėmis, blauzdinėmis ir „dūdelių“ stiliaus džinsais!

man kazkaip kriksto rubas yra kazkuo ypatingas ax.gif ir man paskui su tuo paciu sijonu ejimas i vakarelius ir diskotekas neatrodo labai geras dalykas g.gif kriksto rubas turi kazkokia simbolika, o paskui ji tasyt kaip kasdieni ... nu ka as zinau g.gif
Atsakyti
ruosiames krikstynoms,suknute mezga mama mano,(jei nepamirsiu pasirodysim) smile.gif tai va kalbejau vakar su kunigeliu smile.gif tai sake kad jei vaikutis aprengtas baltai tai nereik, nes tai jau ir bus tas kriksto rubas smile.gif tada krikstateviai tiesiog uzdes rankas ant vaiko krutines kai bus zodziai apie ruba smile.gif

o del drabuziu tai ar juose esme?as pirmaji krikstinau su paprastu kostimeliu ,kuri ir pries tai nesiojom,ir beje jis buvo kadais mano broliuko tad labai artimas ir mielAas melsvas kostiumelis.kriksto mama atsiveze gabala medziagos perista kaspinu smile.gif ir buvo labai grazu smile.gif

juk svarbiausia sakramentas o ne rubas smile.gif

ta skraiste seip nuo senu laiku kai i baznycia nesdavo suvystus leliukus.va tada ir reikejo tu marskinuku.o dabar tie marskiniai jau dabar yra dedami iskart vaikeliui,

na bet del visa ko kai krikstysit paklauskit kunigo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 11 05, 09:33)

o del drabuziu tai ar juose esme?as pirmaji krikstinau su paprastu kostimeliu ,kuri ir pries tai nesiojom,ir beje jis buvo kadais mano broliuko tad labai artimas ir mielAas melsvas kostiumelis.kriksto mama atsiveze gabala medziagos perista kaspinu smile.gif ir buvo labai grazu smile.gif

juk svarbiausia sakramentas o ne rubas smile.gif

jei ne drabuziuose esme tai ir Jus i vaiko krikstynas su dzinsais turbut eisit mirksiukas.gif ?
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 11 07, 09:20)
jei ne drabuziuose esme tai ir Jus i vaiko krikstynas su dzinsais turbut eisit  mirksiukas.gif ?

o kad ir su dzinsais tongue.gif juk svarbiausia sakramentas o ne balius ir drabuziai doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ddziuljeta @ 2011 11 07, 09:48)
o kad ir su dzinsais tongue.gif juk svarbiausia sakramentas o ne balius ir drabuziai doh.gif

tai as ir nesigincinu, kad svarbiausia rubai mirksiukas.gif bet zmones gi ne siaip sau puosiasi ir vaikus puosia svarbiom progom ax.gif
Atsakyti
user posted image
labai grazi nerta suknele wub.gif
Atsakyti
zadejau tad ikeliu foto is krikstynu smile.gif skraiste buvo smile.gif
user posted image
user posted image
user posted image
drabuzelius mezge mociute smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 11 04, 09:14)
man kazkaip kriksto rubas yra kazkuo ypatingas  ax.gif ir man paskui su tuo paciu sijonu ejimas i vakarelius ir diskotekas neatrodo labai geras dalykas  g.gif  kriksto rubas turi kazkokia simbolika, o paskui ji tasyt kaip kasdieni ... nu ka as zinau  g.gif

bet kaip smagu paskuj mergytei parodyti jos kriksto drabuzelius ir leisti su jais zaisti , nebijant kad kaskas jiems nutiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmikess @ 2011 11 16, 14:57)
bet kaip smagu paskuj mergytei parodyti jos kriksto drabuzelius ir leisti su jais zaisti , nebijant kad kaskas jiems nutiks smile.gif

vaikui labai idomu zaisti su drabuziais ax.gif ?
as kriksto ruba palaikyciau kaip simbolika, zaislu galima rasti ir kitokiu mirksiukas.gif
Atsakyti
Man Krikštynos tikrai labai ypatinga šventė, rūbelius saugau ir tikiu, kad dukros kažkada savo mažylius/-es su jais galės pakrikštyti. Nesuprantu, kaip juos parduoda kiti. Net batukus ir tuos dar saugau, nors, manau, pakanka išsaugoti tik rūbelius. Žaisti neduodu ir nesuprantu šito, čia daugiau kaip atminimo relikvija ar dovana... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(baltė @ 2011 11 16, 16:05)
Man Krikštynos tikrai labai ypatinga šventė, rūbelius saugau ir tikiu, kad dukros kažkada savo mažylius/-es su jais galės pakrikštyti. Nesuprantu, kaip juos parduoda kiti. Net batukus ir tuos dar saugau, nors, manau, pakanka išsaugoti tik rūbelius. Žaisti neduodu ir nesuprantu šito, čia daugiau kaip atminimo relikvija ar dovana...  smile.gif

drinks_cheers.gif man irgi idomus atrodo zaidimas su kriksto rubais g.gif
Atsakyti