Norejau paklausti ar butina kriksto skraiste 10metu vaikui?
QUOTE(Svajone35 @ 2011 07 04, 14:42)
Norejau paklausti ar butina kriksto skraiste 10metu vaikui?
Na skraistė yra pagrindinis krikšto atributas, kaip man aiškino teologiją baigusi mergina, kuri tikrai daug bendrauja su kunigais ir, manyčiau, tikrai neklysta. Nes apeigų metu kalbama apie baltą rūbą, kuris ir uždedamas. Na bet jeigu žmogus neturi jos, o apsirengęs baltai tai tikrai krikštas bus suteiktas, iš bažnyčios neišvarys. Man teko prieš metus būti krikštamote suaugusiam vyrui 29 metų, tai jam dėjom krikšto juostą. Nes kuo žmogus didėja tai ir juosta solidesnė darosi, neuždėsi gi skraistės suaugusiam
As savo suneliui radau grazu kostiumeli cia http://www.graziosvestuves.lt/57 esu labai labai patenkinta apziurejau labai daug kur, tai man cia patys graziausi ka radau
QUOTE(Mistake @ 2011 06 30, 11:25)
Gal kas patars kur galima uzsisakyti at nusipirkti lininiu kriksto rubeliu? Girdejau, kad kauno bazese yra, gal kas matet, ar grazus, kokios kainos mazdaug?
kainos apie 120 lt kiek teko ziuret
Labas vakaras,
gal galite patarti (turime savo mergytei ruzava suknele) ir norime krikstyti su ja. Ar mus neisvarys kunigas is baznycios? uzdesime balta apsiausteli...ar turi butinai buti tik balta suknele?
labai prasau patarkite, nes nezinome kaip su vyru elgtis...
gal galite patarti (turime savo mergytei ruzava suknele) ir norime krikstyti su ja. Ar mus neisvarys kunigas is baznycios? uzdesime balta apsiausteli...ar turi butinai buti tik balta suknele?
QUOTE(Doviand @ 2011 07 09, 15:25)
Labas vakaras,
Negi kunigas galetu isvaryti o jeigu neturi kitokios.... Nors man asmeniskai graziausi balti kriksto rubeliai
QUOTE(Doviand @ 2011 07 09, 23:25)
Labas vakaras,
galit rengtis žaliai, raudonai, kaip tik norite, ateinate ne rūbelių pademonstruoti, o vaiką krikštyti, ir net skraistės jei neturėsite, vaikas bus pakrikštytas, Baltai rengiame, visaip vaikus čiustijame ne tam, kad neišvarytų iš bažnyčios, o dėl savęs, dėl gražių baltų rūbelių, gražių foto, tiesiog dėl pačios šventės ir gražių būsimų atsiminimų, tačiau nei kiek nesuprastės visa tai jei Jūsų mergytė bus krikštijama rožine suknele svarbiausiai tą daryti nuoširdžiai ir atvira siela. Sėkmės
QUOTE(Mistake @ 2011 06 30, 11:25)
Gal kas patars kur galima uzsisakyti at nusipirkti lininiu kriksto rubeliu? Girdejau, kad kauno bazese yra, gal kas matet, ar grazus, kokios kainos mazdaug?
Siandiena ir as buvau iki baziu nulekus mergaitei suknutes paziureti, tai maciau ivairiu - nuo 65 iki 130 uz linine suknute. Pvz tokia http://www.lorita.lt...rubai-kudikiams modeliukas kur pavadintas art.962, kainuoja 85 litai, o parduotuvej tokia 100 litu
Sveikos
Gal kuri krikstijot dukryte su linine suknute, ar labai susilamde? Man labai grazu linines sukneles, bet kai pagalvoju,kaip lamdosi, baisu pasidaro
Gal kuri krikstijot dukryte su linine suknute, ar labai susilamde? Man labai grazu linines sukneles, bet kai pagalvoju,kaip lamdosi, baisu pasidaro
Sveikos,
nors kunigėlis, pas kurį krikštysim savo vaiką, nėra pats artimiausiais žmogus,
bet mes drąsiai išsiklausinėjom visų mums rūpimų klausimų. Tad mamytės,
nuėjusios susitarti dėl krikštynų datos, nepabijokit užklausti ir dėl drabužių.
O vat mes ir sužinojom, kad iš bažnyčios "išvytų" ne leliuką aprengtą visokiom
spalvom, o mamytes ir kitas moteris apsirenguisas perneyg atvirai (labai trumpi
sijonai, petnešėlės ir pan.). Dėl vaiko drabužių sakė, kad jei mažutis bus baltas tai
nereikia skraistės. Bet mūsų lelis bus su baltais lininiais drabužiukais ir balta linine
skraiste. O šiaip tai kiekvienas kunigas skirtingas, tad geriau ne spėliokit, o
pasiklauskit
nors kunigėlis, pas kurį krikštysim savo vaiką, nėra pats artimiausiais žmogus,
bet mes drąsiai išsiklausinėjom visų mums rūpimų klausimų. Tad mamytės,
nuėjusios susitarti dėl krikštynų datos, nepabijokit užklausti ir dėl drabužių.
O vat mes ir sužinojom, kad iš bažnyčios "išvytų" ne leliuką aprengtą visokiom
spalvom, o mamytes ir kitas moteris apsirenguisas perneyg atvirai (labai trumpi
sijonai, petnešėlės ir pan.). Dėl vaiko drabužių sakė, kad jei mažutis bus baltas tai
nereikia skraistės. Bet mūsų lelis bus su baltais lininiais drabužiukais ir balta linine
skraiste. O šiaip tai kiekvienas kunigas skirtingas, tad geriau ne spėliokit, o
pasiklauskit
Kadangi esu tokia, kad man viskas turi būti suderinta iki smulkmenų, tai sau ir savo mergytėms krikštynoms sukneles siuvomės. Kaina gavosi panaši kaip perkant gatavas, bet grožis bent jau man neišpasakytas, beto vienetinės, pati išsiuvinėjau vardus mergyčių ant suknelių.
Derinau visų mūsų keturių rūbus, vyrui pirkau marškinius specialiai kad tiktų, netgi visų mūsų keturių batai buvo rudi, derėjo tarpusavy. Nukvakus ane?
Čia suknelės mergyčių (mano irgi panašaus stiliaus, lygiai tokiom pat gėlėm dekoruotas dirželis buvo): Plaukų papuošalai irgi derėjo tarpusavy - mažosios plaukų juosta su tokia rusva gėle, didžiosios plaukų segtukas.
O čia mergyčių batai:
Derinau visų mūsų keturių rūbus, vyrui pirkau marškinius specialiai kad tiktų, netgi visų mūsų keturių batai buvo rudi, derėjo tarpusavy. Nukvakus ane?
Čia suknelės mergyčių (mano irgi panašaus stiliaus, lygiai tokiom pat gėlėm dekoruotas dirželis buvo): Plaukų papuošalai irgi derėjo tarpusavy - mažosios plaukų juosta su tokia rusva gėle, didžiosios plaukų segtukas.
O čia mergyčių batai:
O aš norėjau pasidžiaugti, kad pavyko rasti nerealius krikšto rūbelius Netyčia internete radau autorę, kuri kuria nuostabius rūbiukus iš lino ir medvilnės. Jau pasimatavom ir sekmadienį krikštysim savo princesę
Pasidalinsiu, gal dar kam pravers: http://pukupuku.weebly.com
Pasidalinsiu, gal dar kam pravers: http://pukupuku.weebly.com