Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(Etaila @ 2011 06 21, 08:34)
aciu, pati pasiuvau  blush2.gif

blink.gif pati ????? blink.gif sugebejimai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Etaila @ 2011 06 21, 08:34)
aciu, pati pasiuvau  blush2.gif

labai grazu wub.gif saunuole mamyte thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Viktorija Viltr @ 2011 06 20, 15:00)
Laba diena, cia musu rubeliai, tik isskalbti jau buvo, ir nelyginti  blush2.gif
user posted image

Viktorija,nuostabu wub.gif ...
Čia nerta pagal užsakymą,o gal pati mirksiukas.gif ?
O kodėl skalbei?
Mat ir mes jau turim paruoštą ką tik nunertą suknelę,bet aš jos neskalbiu,o gal reikėtų g.gif ?Nes dabar atrodo tokia pakritusi,gal įgautų formą g.gif?Esu pasimetusi,nežinau,ką daryti unsure.gif ...
Tiesa,mano mergytė per šią gražią šventę vilkės nertą suknelę,bet su ružavais papuošimais...jaučiu,kad nelabai gerai ten dėl tų papročių unsure.gif ....
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vyšnelė: 21 birželio 2011 - 10:12
QUOTE(vyšnelė @ 2011 06 21, 11:09)
Viktorija,nuostabu wub.gif ...
Čia nerta pagal užsakymą,o gal pati mirksiukas.gif ?
O kodėl skalbei?
Mat ir mes jau turim paruoštą ką tik nunertą suknelę,bet aš jos neskalbiu,o gal reikėtų g.gif ?Nes dabar atrodo tokia pakritusi,gal įgautų formą g.gif?Esu pasimetusi,nežinau,ką daryti unsure.gif ...
Tiesa,mano mergytė per šią gražią šventę vilkės nertą suknelę,bet su ružavais papuošimais...jaučiu,kad nelabai gerai ten dėl tų papročių unsure.gif ....

dekui wub.gif pati nemoku, pagal uzsakyma ji nerta rolleyes.gif o fotografuota po krikstynu, nes buvo ispurvinta, todel ir skalbta ax.gif
ja islygink ir manau bus gerai, musu buvo pas kriksto mama, bet tokia standi buvo, manau del islyginimo unsure.gif
o del spalvu manaau cia nieks nekreips demesio rolleyes.gif bet mes norejom su zydru, o berniukui skraisteje bus biski rozines ax.gif zvake musu ir su zydru
Atsakyti
O kaip Jums Viktorijos Jakucinskaites ( tiulio Feja) kurtos sukneles mamom ir dukrom g.gif ? krikstynom gal pas ja uzsakinejot kas ?

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bio @ 2011 06 20, 15:07)
Mamytes ieskau mergaitei juostos ant galvos, bet, kad butu ne su viena gelyte, gal kur matete?
O gal kas pynite vainikeli is gyvu geliu, jei taip is kokiu geriausia tai daryti?

ta pati problema, suknyte sampanines spalvos abejoju ar rasiu galvos juostele tokios pat spalvos, sagucio i plaukucius neiseksiu, nes dar neturim garbaneliu, galvoju apie gyvu smulkiu gelyciu vainikeli, gal galite imesti koiu nuorodu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2011 06 21, 11:43)
ta pati problema, suknyte sampanines spalvos abejoju ar rasiu galvos juostele tokios pat spalvos, sagucio i plaukucius neiseksiu, nes dar  neturim garbaneliu, galvoju apie gyvu smulkiu gelyciu vainikeli,  gal galite imesti koiu nuorodu  ax.gif

o toks variantas netiktu Jums ? gele gali but bet kokios spalvos
user posted image

ar toks

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 21 birželio 2011 - 11:10
QUOTE(Ribbena @ 2011 06 21, 11:43)
nes dar  neturim garbaneliu, galvoju apie gyvu smulkiu gelyciu vainikeli,  gal galite imesti koiu nuorodu  ax.gif

user posted image

kaip toks?

cia kazkoks yra http://www.manodrabu...elis-krikstynom
nors man graziausi gyvu geliu smile.gif
Papildyta:
gal cia kas patiks is vainikeliu smile.gif
http://www.mazapasla...ai-vainikeliai/
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 21 birželio 2011 - 11:32
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 21, 13:08)
o toks variantas netiktu Jums ? gele gali  but bet kokios spalvos

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 21, 13:35)
user posted image

kaip toks?

gal cia kas patiks is vainikeliu smile.gif

vainikelis thumbup.gif tik idomu kaip jis patiktu mazylei g.gif ar patogus , nebent gelytes tvirtinti ant juostos? Grazu didele dirbtine gele, tik ant suknytes yra keletas medziagyniu rozyciu. Bandysiu savo vizija papasakot floristei blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ribbena: 21 birželio 2011 - 12:21
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 21, 12:35)
koks grazus! kokios cia gelytes? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ribbena @ 2011 06 21, 13:20)
vainikelis  thumbup.gif  tik idomu kaip jis patiktu mazylei  g.gif  ar patogus , nebent gelytes tvirtinti ant juostos?  Grazu  didele dirbtine gele,  tik ant suknytes yra keletas  medziagyniu rozyciu.  Bandysiu savo vizija papasakot floristei  blush2.gif

manau floristai tikrai sugalvotu kaip pritvirtint tas geles, kad vaikui patogu butu thumbup.gif
as ji uzmaciau internete - www.tarpgeliu.lt mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(bio @ 2011 06 21, 13:27)
koks grazus! kokios cia gelytes?  blush2.gif

ka as zinau lotuliukas.gif cia gal aiskiau matysis
http://www.tarpgeliu...ankelis.lt.html
Atsakyti
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 21, 08:43)
blink.gif  pati  ?????  blink.gif  sugebejimai  thumbup.gif

QUOTE(Blond @ 2011 06 21, 10:37)
labai grazu wub.gif saunuole mamyte thumbup.gif

aciu 4u.gif taip, tikrai pati siuvau ir be jokiu iskarpu ax.gif

QUOTE(Vaiva number 1 @ 2011 06 21, 11:32)
O kaip Jums Viktorijos Jakucinskaites ( tiulio Feja) kurtos sukneles mamom ir dukrom  g.gif ? krikstynom gal pas ja uzsakinejot kas ?
user posted image

man tai sitos super thumbup.gif
Atsakyti