Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(burundukas @ 2011 05 04, 10:37)
O gal kas nors žinot kaip dėl mamos rūbelių. Turiu savo suknutę, su kuria buvau krikštyta, galvoju galima ja rengti dukrytę krikštynoms ar ne?

Pagal viska, kuo daugiau vaikuciu pakrikstyta su tuo paciu rubeliu, tuo vaikutis laimingesnis smile.gif Taip kad tikrai galima wink.gif
Atsakyti
O kaip dėl nuomos? Ar galim krikštyti nuomuotais rūbeliais?
Atsakyti
o kaip jums sis kostiumelis 4u.gif
user posted image
Atsakyti
O kaip jums toks kostiumelis? user posted image
Nors paprastas, bet man labai mielas ax.gif Aisku seneliai nori kostiumelio, bet man kazkaip nelabai krikstynom vaikiskas kostiumas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(svajaba @ 2011 05 13, 17:19)
o kaip jums sis kostiumelis 4u.gif

QUOTE(Dolyte @ 2011 05 14, 13:46)
O kaip jums toks kostiumelis? [
Nors paprastas, bet man labai mielas  ax.gif  Aisku seneliai nori kostiumelio, bet man kazkaip nelabai krikstynom vaikiskas kostiumas  ax.gif

Hm... o jai cia forume jums pasakys, kad siaip sau, tai ka, apsigalvosit? biggrin.gif Ar gi yra skirtumas ar patinka kazkam tai jusu isrinkti drabuzeliai vaikui doh.gif Nu svarbiausia, kad jums patinka, tinka, kad jusu vaikui butu gera, patogu, malonu ji deveti, o visu kitu nuomone gi neturetu itakoti jusu apsisprendimo mirksiukas.gif

Paprasti, eiliniai kostiumeliai, kokiais dabar rengia dauguma vaikuciu per kriktynas ir tiek blush2.gif

As savo vaikui issirinkau suknele, kuri manau daugeliui nepatiktu, nes dabar "nemadinga" tokios, bet man nusisvylpt lotuliukas.gif Mano vaikas dziaugesi nerealiai, kai pasimatavom, tai man net nekyla mintis klausti kazkieno nuomones tongue.gif
Atsakyti
user posted image
koks fainutis su frakuciu .
Atsakyti
sveikos,
uzbegau ir as cia pas jus nes ruosiuosi krykstynoms ir noriu ideju pasisemti kazko idomaus atrasti savo sirdziai miela ,nezinau bet labai norisi baltu krykstynu ,kad butu daug baltos spalvos wub.gif

QUOTE(zapukė @ 2011 04 12, 01:09)
Aš savo mergaitei norėjau vertę turinčio rūbelio, todėl ieškojau, kas nutapytų ant šilko. Dabar turi dėželėj mažą meno kūrinėlį - su meile ištapytą, su meile pasiūtą. Gal daugeliui nesvarbu, bet man malonu turėti savąją krikštynų suknelę, žinoti, kas ją pasiuvo. Todėl tikiuosi ir maniškė džiaugsis savąja smile.gif
user posted image

Papildyta:
Aš pirkau rankdarbių parduotuvėje, kuri prekiauja tapybai ant šilko priemonėmis.

saunuole labai grazu,vat ir as galvoju kad reik gal paciai pasiuti ,
Atsakyti
QUOTE(ligiukss @ 2011 05 13, 13:17)
O kaip dėl nuomos? Ar galim krikštyti nuomuotais rūbeliais?

O kodėl nebūtų galima? Jei Jums tai priimtina, tai nuomokitės, o jei norėsit turėti atminimui, tai pasisiūkite/nupirkite skraistę. smile.gif
Atsakyti
graziu rubeliu yra ebey
user posted image
Atsakyti
Ruosiames krikstynoms ir dabar toks klausimas iskilo, musu suknyte bus nerta, o ar butina dar deti ta palerina? g.gif Man kazkaip dar vieno nerinio nesinori deti, o tie tiuliniai nelabai i tema atrodys...
Atsakyti
QUOTE(*VS* @ 2011 05 19, 13:36)
Ruosiames krikstynoms ir dabar toks klausimas iskilo, musu suknyte bus nerta, o ar butina dar deti ta palerina?  g.gif Man kazkaip dar vieno nerinio nesinori deti, o tie tiuliniai nelabai i tema atrodys...

ta pelerina tai kaip suprantu jūs pavadinot krikšto skraistę? Šiaip tai bažnyčioj krikšto metu ji reikalinga. Prie nerto rūbelio gal tiktų kokia lininė nedidelė skraistė, apnerta vašeliu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nijoliux @ 2011 05 19, 12:44)
ta pelerina tai kaip suprantu jūs pavadinot krikšto skraistę? Šiaip tai bažnyčioj krikšto metu ji reikalinga. Prie nerto rūbelio gal tiktų kokia lininė nedidelė skraistė, apnerta vašeliu g.gif

taip ta turejau omeny 4u.gif nu gal tada tik toks variantas ir belieka g.gif aciu uz pasisakyma mirksiukas.gif
Atsakyti