Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(Blond @ 2011 04 21, 09:22)
o tai butina ta skaiste, negalima be jos?

g.gif mano supratimu, tai vienas iš pagrindiniu krikšto simbolių-kaip ir žvakė bei vanduo, aliejus.. baltas rūbas (ta prasme skraistė)-uždedamas krikšto apeigų metu.

Kaip kas nededa... unsure.gif
Atsakyti
Skraite tikrai nera butina, pati krikstijau savo vyresneli be skaraistes, ir mazyli taip pat krikstysiu. Svarbu balti, sviesus rubeliai.
Atsakyti
QUOTE(Diinna @ 2011 04 27, 16:08)
Skraite tikrai nera butina, pati krikstijau savo vyresneli be skaraistes, ir mazyli taip pat krikstysiu. Svarbu balti, sviesus rubeliai.

na ir idomiai g.gif mes buvome pas kuniga taip pat krikstynoms uzsirasyti,tai iseinant netgi pabreze,kad atsinesti zvake ir skariste as taip pat supratau kad tai svarbiausi kriksto atributai.Gal nevienodai visur
Atsakyti
gal yra kur internete berniukiško lininio kostiumėlio iškarpos?
Atsakyti
QUOTE(Blond @ 2011 04 21, 10:22)
o tai butina ta skaiste, negalima be jos?

Nebutina, pirma vaikeli kai krikstijau, turejau skraiste pasisiuvus, bet pamirsau pasiimti, tai net neklause, turim ar ne. Planuoju antrojo krikstynas, tai skraistes nedesiu.
Atsakyti
Nu įdomiai čia su ta skraiste, man tada iškilo klausimas: tos kurios krikštijot be skraistės (arba kitaip vadinasi krikšto rūbelis, bet tai ne tas rūbelis, kuriuo aprengiamas vaikas) ar krikšto apeigų metu toj vietoj kur turėjot dėt rūbelį bet neturėjot, ar kunigas neuždėjo savo juostos, kuri eina jam per kaklą (nežinau kaip vadinasi blush2.gif ) ant vaikučio? Vat gerai pagalvokit, nes jei neturėjot rūbelio, turėjo tam tikroj vietoj uždėti savo tą juostą.
Atsakyti
QUOTE(sunflow @ 2010 06 24, 18:44)
O aš antrąją dukrytę krikštysių su pirmosios rubbeliais, ir ne dėl to, kad neturiu galimybių įsigyti naujų, o dėl to kad yra prietaras, kad sesutės gerai sutars tarpusavyje. O tokiais gražiais prietarais aš tikiu  4u.gif O jau skraistė, tai kiekvienai sava  4u.gif

O gal kas nors žinot kaip dėl mamos rūbelių. Turiu savo suknutę, su kuria buvau krikštyta, galvoju galima ja rengti dukrytę krikštynoms ar ne?
Atsakyti
QUOTE(burundukas @ 2011 05 04, 10:37)
O gal kas nors žinot kaip dėl mamos rūbelių. Turiu savo suknutę, su kuria buvau krikštyta, galvoju galima ja rengti dukrytę krikštynoms ar ne?

Tikrai galima.

Aš savo vyresniąją dukrytę krikštijau su ta skraiste, kuria buvau krikštyta pati. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(tupukas @ 2011 04 28, 18:56)
na ir idomiai g.gif  mes buvome pas kuniga taip pat krikstynoms uzsirasyti,tai iseinant netgi pabreze,kad atsinesti zvake ir skariste as taip pat supratau kad tai svarbiausi kriksto atributai.Gal nevienodai visur

Aha...mums irgi kunigas pasake kad skraiste butina......
Kita vertus.....galvoju vis vien smagu ka nors atminimui tos dienos palikti vaikuciui...O skraist4 (ar juosta) manau pats tinkamiausiais atminimas....As tai uzsakysiu lininius rubeliukus, kad dar vasara juos panesiotu....o va skraiste pasiliksiu
Maciau internete pardavineja mamos devetus kriksto rubelius..ir skraiste parduoda....na del kriksto rubeliu suprantu..del skraistes nea...na bet visi mes skirtingi.....
Atsakyti

! 
Skelbimams yra skirta Skelbimų lenta.

Už skelbimo turinio žinutes šioje temoje bus skiriami asmeniniai įspėjimai.

Atsakyti
m es nusipirkome stai tokiiiiiiiiiiiiiiii bigsmile.gif
http://www.emile-et-...=pageid1811.xml
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2011 05 09, 00:38)
m es nusipirkome stai tokiiiiiiiiiiiiiiii  bigsmile.gif
http://www.emile-et-...=pageid1811.xml

Super kostiumėlis 4u.gif ir aš noriu savo sūneliui tokio krikštynom blush2.gif kur pirkot? kokia maždaug kaina? ax.gif ačiū 4u.gif mirksiukas.gif
Atsakyti