Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(ericaa @ 2011 03 29, 14:53)
Sakykit o kaip su skraiste? Na ta prasme ar berniukui skraistė turi būti būtinai su rožiniais papuošimais, o mergaitei su žydrais?  g.gif Aš nusinėriau berniukui kepurytę ir skraistę su žydrais papuošimais ir dabar nežinau ar gerai čia, ar ne unsure.gif

Mes turejom berniukui skraiste su melinais papuosymais. Ir nieko cia tokio! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Svajūnė @ 2011 03 29, 16:10)
Bažnyčia reikalauja tik vieno, kad rūbeliai/skraistė būtų balta. O kokia spalva bus puošiami rūbeliai jokio skirtumo. Jums patinka žydra, tai ir puoškite žydra spalva.  smile.gif

QUOTE(juliciukas666 @ 2011 03 30, 19:07)
Mes turejom berniukui skraiste su melinais papuosymais. Ir nieko cia tokio!  4u.gif

Ačiū nuraminot smile.gif
Atsakyti
QUOTE(juliciukas666 @ 2011 03 30, 20:07)
Mes turejom berniukui skraiste su melinais papuosymais. Ir nieko cia tokio!  4u.gif

Tai zinoma nieko cia tokio Dabar manu jokio skirtumo kokia spalva mamos deda Kokia tik norit tokia ir dekite Standartu nera
Atsakyti
Sveikos merginos, mes taip pat ruosiames krikstynoms birzelio18d. Esu macius anksciau sm, apie Vertbaudet firmos kostiumeli berniukams, is nuotraukos visai graziai atrodo. Gal kas ciupinejot ji,sakykit kaip, ar grazutis?
Atsakyti
Sveikos, kas oplanuoja vasara radau va kokiu rubeliu psl nors manishkis dar pilveli, ale man taaaip patiko kad jau turiu doh.gif
Atsakyti
QUOTE(nenoriu11 @ 2011 04 01, 13:59)
Sveikos merginos, mes taip pat ruosiames krikstynoms birzelio18d. Esu macius anksciau sm, apie Vertbaudet firmos kostiumeli berniukams, is nuotraukos visai graziai atrodo. Gal kas ciupinejot ji,sakykit kaip, ar grazutis?

As savo berniukui toki pirkau. Turbut toki, jei kalbat apie kelnytes, maikute ir svarkeli. Turejau baltos spalvos, tik realiai tai nera akinanciai balta, o tokia "murzina" balta spalva. Labai saunus kostiumelis, viduj pamusaliukas, kelnytes guma reguliuojasi. Tik dydziai manau i mazesne puse. As savo beveik metinukui pirkau 86 dydi.
Atsakyti
QUOTE(Dolyte @ 2011 04 09, 22:10)
kaip graziai atrodo!!!  thumbup.gif

QUOTE(Flaxkids @ 2011 02 22, 14:24)
pirma karta girdziu kad vaiku turi buti lininiai rubai....

PASITAISYSIU blush2.gif SORRY..
viena drauge pasake,tai ir patikejau doh.gif o issiklausinejau ,mamos,visu kitu,juoktis ismanes pradejo blush2.gif doh.gif
Papildyta:
man sitas kox grazus http://www.mazyliosa...ostiumelis.html
Kostiumelis berniukui WA007A wub.gif

tik kazkaip ar tiktu tox rikstynnom g.gif
Papildyta:
QUOTE(Mamyciukass228 @ 2011 02 24, 22:22)
Sveikos, kai planavau krikstynas, kostiumas ar net smokingas buvo pirmu numeriu sarase, bet geriau pamascius, kadangi ktikstijom rugpjuti, oro temperatura apie 30 laipsniu, planai greit pasikeite tongue.gif  Ant staigiu buvo nupirkti lininiai kostiumeliai (krikstijom vienu metu ir pusbroli) gariunuose, kainavo kazkur  po 35lt., o atrode vaikai thumbup.gif Ikeliu foto, gal kam pravers renkantis rubelius blush2.gif

man labai grazu,originalu smile.gif))) ir vaikam gerai su tokiais rubeliais kai tokia temperatura lauke smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Aš savo mergaitei norėjau vertę turinčio rūbelio, todėl ieškojau, kas nutapytų ant šilko. Dabar turi dėželėj mažą meno kūrinėlį - su meile ištapytą, su meile pasiūtą. Gal daugeliui nesvarbu, bet man malonu turėti savąją krikštynų suknelę, žinoti, kas ją pasiuvo. Todėl tikiuosi ir maniškė džiaugsis savąja smile.gif
user posted image

Papildyta:
QUOTE(gosas @ 2011 03 29, 22:26)
Gal kas zino ar matete kur nors pirkti naturalaus balto šilko ???? Kriksto drabuželiai iš šilko puikiai manu atrodytu ir nebutu karsta vasara  mirksiukas.gif

Aš pirkau rankdarbių parduotuvėje, kuri prekiauja tapybai ant šilko priemonėmis.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zapukė: 12 balandžio 2011 - 00:15

o kas cia per kriskto skraiste, kaip ji atrodo? tiesiog kaip bolero, ar kazkaip kitaip?
Atsakyti
mirksiukas.gif
QUOTE(Ketvirtadiene @ 2011 04 19, 15:42)
o kas cia per kriskto skraiste, kaip ji atrodo? tiesiog kaip bolero, ar kazkaip kitaip?

4u.gif taip-gali buti palerina, arba pailga-tiesiog dedama ant rankos... arba gražiai perlenktas balto audinio gabalas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Svajūnė: 21 balandžio 2011 - 17:15
QUOTE(vzilma @ 2011 04 21, 10:16)
mirksiukas.gif
4u.gif  taip-gali buti palerina, arba pailga-tiesiog dedama ant rankos... arba gražiai perlenktas balto audinio gabalas  mirksiukas.gif

o tai butina ta skaiste, negalima be jos?
Atsakyti
http://www.facebook.com/#!/profile.php...100001992994150
Papildyta:
MAN VA SITAS LABAI FAINAS wub.gif toki turbut desiu savo suneliuiuser posted image
Atsakyti