Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(Diinna @ 2011 01 09, 14:51)

kokios nuostabios suknenes smile.gif o yoac pries paskutine bigsmile.gif bigsmile.gif
as turiu suneliir zadame ji krikstyti vasara smile.gif labai sunerimau del parangos sad.gif labai norejau kol smokingo ar sfrako smile.gif bet suzinojau kad pagal tiesa vaikui turi buti lininiai rubeliai.,nes taip buvo Kristus smile.gif o as esu tikinti tai ir suneliui noriu lininiu rubeliu.bet is kur ju gauti,kad jie butu grazus?? padekite
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 02 21, 16:46)
kokios nuostabios suknenes smile.gif o yoac pries paskutine bigsmile.gif  bigsmile.gif
as turiu suneliir zadame ji krikstyti vasara smile.gif labai sunerimau del parangos sad.gif labai norejau kol smokingo ar sfrako smile.gif bet suzinojau kad pagal tiesa vaikui turi buti lininiai rubeliai.,nes taip buvo Kristus smile.gif o as esu tikinti tai ir suneliui noriu lininiu rubeliu.bet is kur ju gauti,kad jie butu grazus?? padekite

pirma karta girdziu kad vaiku turi buti lininiai rubai....
Atsakyti
Laba diena,

manau apranga dar labai priklauso nuo vaiko amziaus mirksiukas.gif

man asmeniskai labai grazi ugtelejusiai mergaitei tokia suknute ( modelis toks, tik spalva - balta ) user posted image

labai paprasta, kuklu ir tuo paciu sventiska thumbup.gif
o tos turgines pustos suknios su keliais sluoksniais tulio tai beskonybes virsune doh.gif
Papildyta:
toks modeliukas irgi labai simpatiskas thumbup.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Vaiva number 1: 22 vasario 2011 - 13:46
Mes buvom issirinke sia suknele wub.gif bet negavom dydzio doh.gif

user posted image
Atsakyti
visi rubelai labai grazus, as neissirenku ar nertus ar lininius rubelius kriksto vaikui. niekaip neapsiprendziu.
Atsakyti
QUOTE(escada* @ 2011 02 21, 15:46)
kokios nuostabios suknenes smile.gif o yoac pries paskutine bigsmile.gif  bigsmile.gif

Na is lino galima siutis, galima ir megzti is lino yra dabar visokiu graziu lininiu siulu jei butent lino norisi, a le kazka tautisko senovisko.
Atsakyti
Sveikos, kai planavau krikstynas, kostiumas ar net smokingas buvo pirmu numeriu sarase, bet geriau pamascius, kadangi ktikstijom rugpjuti, oro temperatura apie 30 laipsniu, planai greit pasikeite tongue.gif Ant staigiu buvo nupirkti lininiai kostiumeliai (krikstijom vienu metu ir pusbroli) gariunuose, kainavo kazkur po 35lt., o atrode vaikai thumbup.gif Ikeliu foto, gal kam pravers renkantis rubelius blush2.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
keletas idėjų megztų kostiumėlių berniukams

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
http://www.christeni...roductCode=PE10
As siusiuos pagal sios nuorodos mergaitei suknele, nu negaliu kokios jos man cia grazios 4u.gif
Atsakyti

! 
Jei ir toliau šioje temoje nebus laikomasi taisyklių ir iš jos bus daroma Skelbimų lenta, ši tema bus uždaryta.

"Komercinė reklama forume draudžiama, todėl bet kokios komercinio/ platinimo/ reklaminio pobūdžio žinutės (tiek temos pavadinime ir turinyje, tiek dalyvio logo/ avatare/ pavadinime ir paraše) bus netoleruojamos ir šalinamos."

Atsakyti
Sveikos krikstuku mamytes,

gal zinot, kur yra pirkti graziu batuku vaikstanciam berniukui krikstynoms? Kazkaip nelabai ka randu tinkamo, o basuciu nenoriu...man prie kostiumo asmeniskai daug graziau batukai butu
Atsakyti
QUOTE(deimantux13 @ 2011 03 19, 17:46)
Sveikos krikstuku mamytes,

gal zinot, kur yra pirkti graziu batuku vaikstanciam berniukui krikstynoms? Kazkaip nelabai ka randu tinkamo, o basuciu nenoriu...man prie kostiumo asmeniskai daug graziau batukai butu

va cia yra batukai
Atsakyti