Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

QUOTE(Flaxkids @ 2011 01 11, 16:01)
deja musu parduotuvese pasirinkimas skurdokas, kas del kriksto rubeliu, as kai savo vaikui ieskojau labai nusivyliau...
Papildyta:
pritariu kad genealumas paprastume!!!!!

Visiškai sutinku, mačiau keletą suknelių turguje, kurios man pasirodė visai įdomios...bet kol kas vis ieškau...
Atsakyti
Man irgi labiau patinka megzti arba nerti drabužėliai, bet yra labai gražių ir siūtų...
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Atsakyti
Labai graži nerta - šampaninės (ar pieno) spalvos suknelė su rožytėmis mirksiukas.gif
Atsakyti
gal kas pavyzdeliu turi berniukui o tai cia beveik suknytes visos smile.gif
Atsakyti
Laba diena

cia seniau budavo tema, kur mamytes parduodavo kriksto drabuzelius. Kazin ar jos nebera ar nerandu? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Algyte @ 2011 01 19, 14:33)
Laba diena

cia seniau budavo tema, kur mamytes parduodavo kriksto drabuzelius. Kazin ar jos nebera ar nerandu?  ax.gif

i 
Tokios temos ir dabar yra Skelbimų lentoje.

Mergytėms:
Krikšto ir proginiai rūbeliai princesėm. BENDRA TEMA
Puošnios suknelės - vestuvėms, krikštynoms. BENDRA TEMA

Berniukams:
Krikšto ar kitoms progoms puošnūs rūbeliai.

Atsakyti
mes per daug nesivertėme per galvą su puošyba. jei jau taip žiūrėti - ne drabužių gražume krikšto esmė.
parduotuvėje nupirkome baltus medvilninius baltinukus ir šviesiais kelnes (kai krikštijome, lauke buvo gal +36), krikšto tėvai - skraisteles.
beje, man nieko nėra baisiau, kai berniukams užmaukšlina tokius kepeliušus - beretes blink.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(valdenis @ 2011 01 18, 19:30)
gal kas pavyzdeliu turi berniukui o tai cia beveik suknytes visos smile.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diinna: 25 sausio 2011 - 14:43
Štai tokia mano
http://lh6.ggpht.com.....cture 022.jpg
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2011 01 20, 11:08)
mes per daug nesivertėme per galvą su puošyba. jei jau taip žiūrėti - ne drabužių gražume krikšto esmė.

Visiškai sutinku, kad ne drabužiuose ir baliuose krikšto esmė, tačiau ko gero kiekviena mama savo vaiką krikštynų dieną nori kažkiek papuošti, juk gali būti, kad tai viena pirmųjų rimtesnių švenčių jo gyvenime...

Pvz. aš turiu viziją kurią norėčiau įgyvendinti krikštynų dienai, tačiau nerandu žmogaus kuris man padėtų, savo sugebėjimais suvime kol kas abejoju...
Atsakyti
Sakykit, ar krikstynu suknyte butinai turi buti balta, rausva ir pan....
Atsakyti
as tai darysiu taip : mintyse jau susideliojau rubeliu modeliukus, dbr tik liko brukstelt ant lapo popieriaus ir zygiuot pas siuveja mirksiukas.gif kaip bus gatavas produktas galesiu ideti foto smile.gif beje cia bus berniukui mirksiukas.gif
Atsakyti