Susidūriau su problema, "nerandu" savo lėlytei tinkamos krikštynų suknelės. Todėl kviečiu visas, kurios turi kažkokių idėjų, foto nuorodų - jomis pasidalinti. Bus lengviau ne tik man, bet ir kitoms mamytėms. Tad bendromis jėgomis ieškokim naujų idėjų...tiek berniukų, tiek mergaičių krikštynoms.
Štai tokias idėjas, radau viename vokiškame puslapyje - tai krikštynų rūbeliai, tik manau, mūsų krašte nelabai kas suprastų... Nors man tai labai gražūs rūbeliai...
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
Papildyta:
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 21, 18:55)
Sita grazi bet jau tikrai ne krikstynoms
Na nezinau, daug grazesniu rubeliu galima rasti pas musu auksarankes. Juos galima pasiziuret paskutiniam temu bloke Skelbimu leneta - Rankdarbiai
Na, dėl skonio nesiginčjama - juk tam ir tema, kad visos kažkokį "indėlį" į ją įdėtų
Genialumas slypi paprastume - juk ne visos nori savo dukras matyti mažomis princesėmis su pūstomis sukniomis, man asmeniškai gražu - paprastumas.
Man labai grazus megzti, nerti rubeliai. Cia is vieno lenku tinklapio:
Grazi ta juoda suknele bet as vaiko juodai nerengciau i krikstynas
pati kuriu vaikiskus rubelius ir esu labai tolerantiska viskam bet cia kiekvieno zmogaus asmeniniai isitikinimai
deja musu parduotuvese pasirinkimas skurdokas, kas del kriksto rubeliu, as kai savo vaikui ieskojau labai nusivyliau...
Papildyta:
pritariu kad genealumas paprastume!!!!!
pati kuriu vaikiskus rubelius ir esu labai tolerantiska viskam bet cia kiekvieno zmogaus asmeniniai isitikinimai
deja musu parduotuvese pasirinkimas skurdokas, kas del kriksto rubeliu, as kai savo vaikui ieskojau labai nusivyliau...
Papildyta:
pritariu kad genealumas paprastume!!!!!
linui susilamdymas tinka
o kam norisi lino ir vesesniu oru tai galima rinktis lininius rubelius su siltu pasiltinimu, vaizdas tikrai nenukentes!!!!!!
Papildyta:
pasikartosiu buna lininiai rubeliai su pasiltinimu.
o kam norisi lino ir vesesniu oru tai galima rinktis lininius rubelius su siltu pasiltinimu, vaizdas tikrai nenukentes!!!!!!
Papildyta:
QUOTE(geliumergaite @ 2010 12 09, 19:51)
Man asmeniškai linas taip pat labai patinka, su lininiu rūbu ir jauku ir patogu ir savotiškai gražu, asocijuojasi su rankų darbu, šiluma...
bet ką daryt jei krikštynų metas pasirinktas rudenį ar net žiemą, juk būna taip.
Mes krikštijom lapkričio mėn, tai mums nepakeičiamas buvo toks kostiumas berniukui, o prie jo ypač derėjo ne nerta, ne lininė, o šilkinė skraistė.
bet ką daryt jei krikštynų metas pasirinktas rudenį ar net žiemą, juk būna taip.
Mes krikštijom lapkričio mėn, tai mums nepakeičiamas buvo toks kostiumas berniukui, o prie jo ypač derėjo ne nerta, ne lininė, o šilkinė skraistė.
pasikartosiu buna lininiai rubeliai su pasiltinimu.