Įkraunama...
Įkraunama...

Krikšto rūbeliai (skraistė, marškinėliai, suknutė)

Susidūriau su problema, "nerandu" savo lėlytei tinkamos krikštynų suknelės. Todėl kviečiu visas, kurios turi kažkokių idėjų, foto nuorodų - jomis pasidalinti. Bus lengviau ne tik man, bet ir kitoms mamytėms. Tad bendromis jėgomis ieškokim naujų idėjų...tiek berniukų, tiek mergaičių krikštynoms.

Štai tokias idėjas, radau viename vokiškame puslapyje - tai krikštynų rūbeliai, tik manau, mūsų krašte nelabai kas suprastų... smile.gif Nors man tai labai gražūs rūbeliai...

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 21 gruodžio 2010 - 19:14
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image
Papildyta:
user posted image

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jurgita Decor: 21 gruodžio 2010 - 19:58
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Papildyta:
user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
QUOTE(Jurgita Decor @ 2010 12 21, 18:55)

Sita grazi bet jau tikrai ne krikstynoms schmoll.gif

Na nezinau, daug grazesniu rubeliu galima rasti pas musu auksarankes. Juos galima pasiziuret paskutiniam temu bloke Skelbimu leneta - Rankdarbiai
Atsakyti
Na, dėl skonio nesiginčjama - juk tam ir tema, kad visos kažkokį "indėlį" į ją įdėtų smile.gif
Atsakyti
Labai grazus rubeliai thumbup.gif

Ta juoda suknute superine, taciau ir as manau, kad per krikstynas noretusi sviesiu spalvu. (kaip minejai nelabai pas mus supratu)

Kiti modeliukai- originalus, paprastuciai-todel ir zavus thumbup.gif

Atsakyti
Vasarai geriausia linas, na taip- jis lamdosi, bet jis toks ir turi buti-truputuka netvarkingas
Atsakyti
Genialumas slypi paprastume - juk ne visos nori savo dukras matyti mažomis princesėmis su pūstomis sukniomis, man asmeniškai gražu - paprastumas.
Atsakyti
Man labai grazus megzti, nerti rubeliai. Cia is vieno lenku tinklapio:
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
Grazi ta juoda suknele bet as vaiko juodai nerengciau i krikstynas schmoll.gif

pati kuriu vaikiskus rubelius ir esu labai tolerantiska viskam bet cia kiekvieno zmogaus asmeniniai isitikinimai smile.gif
deja musu parduotuvese pasirinkimas skurdokas, kas del kriksto rubeliu, as kai savo vaikui ieskojau labai nusivyliau...
Papildyta:
pritariu kad genealumas paprastume!!!!!
Atsakyti
linui susilamdymas tinka mirksiukas.gif
o kam norisi lino ir vesesniu oru tai galima rinktis lininius rubelius su siltu pasiltinimu, vaizdas tikrai nenukentes!!!!!! thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(geliumergaite @ 2010 12 09, 19:51)
Man asmeniškai linas taip pat labai patinka, su lininiu rūbu ir jauku ir patogu ir savotiškai gražu, asocijuojasi su rankų darbu, šiluma...
bet ką daryt jei krikštynų metas pasirinktas rudenį ar net žiemą, juk būna taip.
Mes krikštijom lapkričio mėn, tai mums nepakeičiamas buvo toks kostiumas berniukui, o prie jo ypač derėjo ne nerta, ne lininė, o šilkinė skraistė.

pasikartosiu buna lininiai rubeliai su pasiltinimu. thumbup.gif
Atsakyti