Kokiu grozybiu merginos pridaro
mane suzavejo burbulai is skiauteliu labai labai grazu.
Labai noriu paklausti merginu kurios darot siuos burbulus kokias medziagas naudojat ? tikriausia geriau kad butu kuo plonesnes? kokio dydzio skiauteles turi buti? ir kiek ju ten vnt vienam burbuliukui ju susismaigsto?
Labai noriu paklausti merginu kurios darot siuos burbulus kokias medziagas naudojat ? tikriausia geriau kad butu kuo plonesnes? kokio dydzio skiauteles turi buti? ir kiek ju ten vnt vienam burbuliukui ju susismaigsto?
QUOTE(armeda @ 2013 10 21, 15:32)
Kokiu grozybiu merginos pridaro
pirmam psl yra video pamoka ir atsakymas
QUOTE(*MONAMI* @ 2013 10 21, 15:56)
pirmam psl yra video pamoka ir atsakymas
Video maciau kaip jie mazdaug daromi - tik nelabai supratau kokio dydzio tau skiauteles.
QUOTE(armeda @ 2013 10 21, 16:06)
Video maciau kaip jie mazdaug daromi - tik nelabai supratau kokio dydzio tau skiauteles.
as darau 7x7 cm, burbula dazniausiai naudoju 8 cm
QUOTE(3Zzz @ 2013 10 21, 20:43)
as darau 7x7 cm, burbula dazniausiai naudoju 8 cm
Aciu
o yra skirtumas kokias medziagas naudoti? man kazkaip atrodo kuo plonesnes tuo geriau?
QUOTE(armeda @ 2013 10 21, 20:48)
Aciu
o yra skirtumas kokias medziagas naudoti? man kazkaip atrodo kuo plonesnes tuo geriau?
As naudoju pagalviu uzvalkalus "Skuduryne" prisiperku visokiu spalvotu, susikarpau 8x8 ( mano burbulas 10 cm skersmens) ir daigstau. Vienam burbului sunaudoju apie 50 tokiu kvadratu 8x8.
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 10 21, 11:58)
as jau laukiu anksti siais metais, visad tik po veliniu pradedavau galvoti
galit FB paziureti mano puslapyje ideju ir savomis prasom pasidalinti
https://www.facebook...75156926?ref=hl
QUOTE(Vaiva number 1 @ 2013 10 22, 08:28)
As naudoju pagalviu uzvalkalus "Skuduryne" prisiperku visokiu spalvotu, susikarpau 8x8 ( mano burbulas 10 cm skersmens) ir daigstau. Vienam burbului sunaudoju apie 50 tokiu kvadratu 8x8.
Aciu tada bandysiu mazesnius karpytis nes burbulas 8 cm .
QUOTE(-luka- @ 2013 10 22, 09:57)
SUPER! kiek daug ideju!
ACIU!!!
Kiek gerybiu grozybiu
Idomu ant ko cia suveria ?
Idomu ant ko cia suveria ?