Gal kas matet kur nors daugiabriaunu karpini schemu
Sveiki. as cia su klausimu. Gal atkreipet demesi parduotuvese buna sakeles, ar snaiges (zaisliukai), nupurksti kzkokiais blizguciais (siek tiek byrantys ) kas tai yra, ir ar buna tu blizguciu kur nors pirkti? As noreciau nupurksti si bei ta, bet nzn kas tai yra ir kur galima nusipirkti.
QUOTE(rrr? @ 2012 12 10, 11:00)
Sveiki. as cia su klausimu. Gal atkreipet demesi parduotuvese buna sakeles, ar snaiges (zaisliukai), nupurksti kzkokiais blizguciais (siek tiek byrantys ) kas tai yra, ir ar buna tu blizguciu kur nors pirkti? As noreciau nupurksti si bei ta, bet nzn kas tai yra ir kur galima nusipirkti.
floristikos pardėse būna
QUOTE(Ducky @ 2012 12 10, 13:22)
floristikos pardėse būna
O ten kazkoks purskaimas flakonas? Nzn ko man ieskoti gal zinote ir +-kaina?
QUOTE(rrr? @ 2012 12 10, 14:42)
O ten kazkoks purskaimas flakonas? Nzn ko man ieskoti gal zinote ir +-kaina?
na aš tai mačiau tiesiog beriamus blizgučius. Brokatas berods vadinasi
ne ten parasiau
QUOTE(rrr? @ 2012 12 10, 10:00)
Purškiant nebus tokio efekto kaip kad pageidaujamą vietą ištepus klijais ir pabarsčius blizgučiais. Perteklius nukrenta ir galima naudot dar kartą. Nepasakysiu, kur gauti pigiau, pati esu pirkus Schetelig'e.
imetu kelias nuotraukytes , cia mano mama papuosimus dare
QUOTE(Daivulyte @ 2012 12 12, 09:38)
originalu kaip
QUOTE(Daivulyte @ 2012 12 12, 09:38)
Super pasinaudosiu ir as Jau zinau kur jais puosiu
Labai grazus ir idomus darbeliai
Labai originalu!!! Ypac grazus angelai