Zaidziu su smulkmenelemis ir spalvomis. Bus uzvalkaliukas pagalvelei.
sis labai grazus! kaip rudeninis lapas, ar gele
Gražu Butybe.
Ačiū panos
Ačiū panos
butybe, šitas labai dailus, papildyčiau Daivą, man kaip rudeninis raskilos lapas
QUOTE(Shima @ 2011 01 12, 16:55)
butybe, šitas labai dailus, papildyčiau Daivą, man kaip rudeninis raskilos lapas
Aciu mergaites, cia tokie pasizaidimai, nes tingiu rema imt siaip nelabai megstu tokia smulkme uzsiimineti, dabar ta pagalveles uzvalkala dar ir susiut reikia beja, cia ant storesnio silko. Spalvos iskart ryskesnes iseina. Ir turbut ivairiems uzvalkaliukams, paveiksliukams labiau tinkamas.
Sveikutes,
graziai jus cia darbuojates as vis ilendu pasiziuret, pasidziaugiu. Pati dabar labiau vilna ciupineju-man ziema kazkaip nesipiesia..
Ziuriu turiu bendraminciu cia...Butybe, as irgi pasikabinau ant to risinejimo..taip patiko ..ir ant remo nereikia kabinti ir kazkoks magiskas momentas gaunasi-rezultatas visada netiketas ir nustebina...As jau turiu tokia pagalvele:
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
graziai jus cia darbuojates as vis ilendu pasiziuret, pasidziaugiu. Pati dabar labiau vilna ciupineju-man ziema kazkaip nesipiesia..
Ziuriu turiu bendraminciu cia...Butybe, as irgi pasikabinau ant to risinejimo..taip patiko ..ir ant remo nereikia kabinti ir kazkoks magiskas momentas gaunasi-rezultatas visada netiketas ir nustebina...As jau turiu tokia pagalvele:
http://lt.netlog.com...p;surr=0#photos
Shima, nerealu, mergyt Tavo darbelių "braižas" mane veža
butybe, na kad pas tamstelę darbų priderėjo.. Labai smagu matyt ir atgaivinti akį. Šaunuolė.
butybe, na kad pas tamstelę darbų priderėjo.. Labai smagu matyt ir atgaivinti akį. Šaunuolė.
Elija ačiū!
Vijapinavija, nuorodoje šalia pastebėjau tuos rišinėjimus šilko į pirštines įveltus, jeigu gerai nužiūrėjau, labai dera gražiai
Vijapinavija, nuorodoje šalia pastebėjau tuos rišinėjimus šilko į pirštines įveltus, jeigu gerai nužiūrėjau, labai dera gražiai
Vijapinavija, nu tavo pagalvele tai meistriska! Labai idomiai cia suraisiojai Ir silkas su vilna man labai super atrodo! Kada nors ir as noreciau to ismokti As tai siaip pabandziau ant sugadinto salio, kazkas gavosi, tai nusprendziau pagalvele padaryt. Darbeliu mano padaugejo, nes labai pradejau pasigest kurybos. Tai kad isivaziuot, visokias smulkmeneles darau, jos greitai gaunasi, tai ir rodausi kur ka pakeverzoju
Raisiojimas mane sudomino, bandysiu derint su tapyba. Mane zavi ivairus efektai isgaunami ant silko. Naudojant druska ir pan. Is tiesu laisvai tekantys dazai duoda nepakartojama piesini, grazu kas spontaniska, neprognozuojama. Man tai primena gamtoj gimstancius ornamentus.
Raisiojimas mane sudomino, bandysiu derint su tapyba. Mane zavi ivairus efektai isgaunami ant silko. Naudojant druska ir pan. Is tiesu laisvai tekantys dazai duoda nepakartojama piesini, grazu kas spontaniska, neprognozuojama. Man tai primena gamtoj gimstancius ornamentus.
Shima aciu , taip i pirstines irgi tuos raisiojimus iveliau-pacios mieliausios pirstines isejo..
Butybe man tai labai graziai atrodo visi tavo darbai..nors atrodo skirtingi, bet toks savitas stiliukas..gal spalvos, o gal tie ieskojimai ir sudaro ji...o del ieskojimu-, man irgi patinka-taip norisi viska isbandyt (bet kiek saliu sugadinus...net saldu daros kai pradedu pinigais skaiciuot
Butybe man tai labai graziai atrodo visi tavo darbai..nors atrodo skirtingi, bet toks savitas stiliukas..gal spalvos, o gal tie ieskojimai ir sudaro ji...o del ieskojimu-, man irgi patinka-taip norisi viska isbandyt (bet kiek saliu sugadinus...net saldu daros kai pradedu pinigais skaiciuot
Va toks gavos šalikutis, tiesa spalvos blyškokos nuotraukoj, visgi apsiniauke