Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

QUOTE(naca @ 2011 01 06, 23:34)
  . Na nebent neskalbti reikia  g.gif

NACA, tikrai skalbti nereikia, ir nerekomenduoju net klientams smile.gif Tik lyginti arba garinti, bet del garinimo tai nezinau, nieko negaliu pasakyti, neesu bandzius.

Daiva, as zaviuosi tokiu kruopsciu piesiniu, negaliu kiekviena karta atsistebeti salikeliu grazumu, mano vyras net gerbejas jau tapo wink.gif
Atsakyti
Jau apsisprendžiau, darysiu pastelinį melsvą, neužgoš piešinio, jį paryškins, bet nepraras subtilumo tikiuos
Atsakyti
butybe, Defliune didelis jums aciu mergytes 4u.gif ax.gif

butybe grazutis paveiksliukas! wub.gif
seniai turiu nusipirkus ant lankelio aptraukta silka, tik niekaip neprisiruosiu.... pripratau prie garais fiksuojamu dazu, seniai netapiau kitais, bet po tavo paveiksliuko sukirbo mintis pabandyti biggrin.gif

o nacyte kuria nuostabius papuosalus wub.gif vis nukeliauju pas ja i svecius pasigrozeti ax.gif jos darbu ant silko ir as paiilgau.

Atsakyti
smagu matyti visas sujudusias po svenciu. nauji metai, nauji darbai bei idejos.
visu darbai labai grazus.
kaip manote, ar galima orkaiteje fiksuoti dazus, jei jie skirti fiksuoti lygintuvu??? ar kas bandete? man tas lyginimas vargo vakariene...
Atsakyti
Upytėlė fiksavo, tik gerai nustatykyt temperatūrą, nes sudeginsit darbus, pradžiai pažaiskit su sugadintu darbu
Atsakyti
smagu, kad manes pasiilgot bigsmile.gif . Nu tikrai jau pastebejau, kad kai aplink taip balta, tapyti tiesiog nekyla upas doh.gif Bet reiks prisiruosti parodai kelis salikelius nutapyti ax.gif O dabar daugiau juvelyrika uzsiimu- uzsakymai, paroda doh.gif
Bet cia visada uzsuku, tik retai trigrasi ikisu ax.gif

Labai grazus jusu DARBAI- Daivos kruopstumas, nepriekaistingos linijos ir mieli motyvai, Butybes svajingi spalvu deriniai , liejiniai wub.gif wub.gif wub.gif

Tunikyte nuostabi, ir man patiktu rolleyes.gif
Atsakyti
nacyte aciu mergyt uz grazius zodelius 4u.gif wub.gif
vat tavo tapytu, o blansytes apveltu saliku as su didziausiu malonumu apsigaubciau wub.gif biggrin.gif NEREALUS!!!!!! labai tokio noreciau...

Atsakyti
butybe, labai įdomus sprendimas, motyvas ir t.t. Ilgai žiūrėjau į Tavo darbeliuką - labai patiko wub.gif
daivaV, nesurezgu tinkamo sakinio Tau, tad pasakysiu tik tiek, kad myliu Tavo darbus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(ELlJA @ 2011 01 07, 20:25)
butybe, labai įdomus sprendimas, motyvas ir t.t. Ilgai žiūrėjau į Tavo darbeliuką - labai patiko  wub.gif
daivaV, nesurezgu tinkamo sakinio Tau, tad pasakysiu tik tiek, kad myliu Tavo darbus  wub.gif

Elija,labai malonu kad mano sita paveiksliuka pastebejai 4u.gif nu, neiseina jo nufotkint, labai suploksteja, nors kaip nekeista i toki maziuka labai daug dusios idejau ir yr keletas momentu,kurie man paciai labai patinka blush2.gif , bet cia esme spalvose, ju intensyvume, o nuotraukoj ne velnio nesimato. Nusprendziau ta motyva panaudot salikelyje. Tapau ir nieko panasaus nebesigauna, nors ir formos panasios ir spalvos...
Atsakyti
butybe, darbelius, o ypač iš šilko visada labai sunku perteikti fotkėse, čia šiuo atveju dedam šiai nepaprastai medžiagai minusą. mirksiukas.gif o dar toks mažutis darbelis, tai ne tik sunku fotkinti bet ir tapyti. Šiaip tai man žiauriai patiko vitražo mintis. Būna gi kūrybingų žmonių, man nė į galvą šovę nebūtų... g.gif
Atsakyti
ELIJA wub.gif wub.gif wub.gif biggrin.gif
Atsakyti
na, o kiek laiko tada reiktu orkaiteje fiksuoti ir kokioje temperaturoje?????
Atsakyti