Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

gerai atrodo
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 01 05, 16:54)
gerai atrodo

Aciu Tavi uz pakonsultavima smile.gif uz "gerai atrodo" irgi aciu. Man tai taip pusetinai atrodo. Ranku darbas, bet vistiek norisi kad daiktas atrodytu tvarkingai.
Gal ir kitos susiduriat su tuo, nes silkas turi tokia savybe kartais elgtis nenuspejamai. Nezinau, gal tuo neuzsiimanciam zmogui nesimato, bet man visokie nevietoj nuvarvejimai kartais taip akis drasko, kad kartais ir noras tapyt praeina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 05 sausio 2011 - 16:27
butybe tavo kaklaraistis thumbup.gif biggrin.gif
tapytojui - nuvarvejimai, kompozicines klaidos, siuvejui - kreivos siules, konstruktoriui - kreivumynai konstrucijoj darkantys figura lotuliukas.gif jau cia nieko nepakeisi cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 06 sausio 2011 - 15:01
Butybe, kaklaraistis nuostabus

As kai dirbu su kaklaraisciais, darau tai etapiskai - pirma konturas is blogosios puses, po to dazau pagrindine spalva viduje konturo, tada piesinys arba fonas is gerosios puses ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 01 06, 17:48)
Butybe, kaklaraistis nuostabus

As kai dirbu su kaklaraisciais, darau tai etapiskai - pirma konturas is blogosios puses, po to dazau pagrindine spalva viduje konturo, tada piesinys arba fonas is gerosios puses ir t.t.

Aciu mergaites 4u.gif Na taip jau su kaklaraisciu taip ir reikia. As mat nepagalvojau is kart, tai buvo paskui sunkoka ta gala istapyt, bet atrodo susidorojau tongue.gif o kad kiekvienas mato trukumus savo srutyje, tai zinojau, bet aciu kad priminei, nes bezaisdama su tuo kaklaraisciu buvau supanikavus biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(butybe @ 2011 01 06, 18:17)
Aciu mergaites  4u.gif

kaklaraištis nuostabus. wub.gif
Labai graži ir išvirkščia pusė. wub.gif

Kažkada piešiau ir kitą pusę palikau baltą, bet paskiau supratau kad dėvint jis pasiverčia, boluoja ten ta kita pusė nei šiaip nei taip. blush2.gif
Atsakyti
As kai daziau slipsa, tai blogojoje puseje netoli krasto iskonturavau, kad dazai nesklistu nei is priekio i vidine puse, nei atvirksciai. Bet man nepatiko ta kaklaraisiu tapyba, nes isplovus prarado forma doh.gif . Na nebent neskalbti reikia g.gif
Atsakyti
ELIJA vat mano dukrytes tunika ax.gif
siuvau is storesnio trikotazo, juodi siulai taip pat storoki, o raudoni siek tiek plonesni. biggrin.gif
user posted image

o cia pabaigtas darbelis silko
tik po garinimo spalvos labai isryskejo, daugiau nei tikejausi biggrin.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 06 sausio 2011 - 22:37
Daiva, labai gražu
Atsakyti
tavi ačiū 4u.gif
kaip tavo šerkšnas?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 07 sausio 2011 - 08:40
Na mano šerkšnas, daba galvoju kokį foną dėt, nes labai jau šviesus piešinys. Aplamai tai ši skara yra juodraštis šalikui smile.gif Jau žinau kaip reiks šaliką tapyti, kokias spalvas naudot, o kokių - ne
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo tavi: 07 sausio 2011 - 09:06
Sveikutes, smagu kad temele atgijo smile.gif Enija, aciu 4u.gif Emiausi kaklaraiscio, nes atejo ikvepimas tapyti, bet didesniam formatui man reikia pasiruosti, nes bambliukas laksto ir viska patvarko smile.gif tai nutariau istapyti visokia silkine smulkme, kur turejau nusipirkus. Anksciau tokiu darbu nelabai megau, bet ziuriu labai smagu. Cia toks mazutis, ant lango kabinamas. Nutapytas L.C. Tiffany vitrazu itakoj. Jo vaizdas labai priklauso nuo to kaip sviesa krinta.
Daivutes darbeliai labai nuostabus, dukryte labai graziai puosi wub.gif Salikiukas taip pat labai grazus.
Labai idomu bus Tavi serksna pamatyti, man ir tas fono klausimas idomus. Tamsus ar siaip vienspalvis tonas isryskina konturo linija. Jei ji yra kaip dekoratyvinis elementas, tai gerai, bet jei ji tam kad atskirti piesini nuo fono, tuomet piesinys gaunasi grubesnis ir toks tarsi uzlipdytas. Mano manymu, tai reiktu kazkoki pereinanti. Ties serksnu sviesesni, toliau tamsesni ir kiek pamaisytu spalvu, pataskuota. Bet cia mano pasvaiciojimai, nekreipk demesio blush2.gif
Naca, seniai nesirodai, kur tavo darbeliai, pasiilgau ax.gif

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo butybe: 07 sausio 2011 - 10:30