Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Aciu! 4u.gif
Atsakyti
Sveikos

Orfi - lbai grazus sifonas, idomus rastas smile.gif
Yyy super aguonos, labai liuks smile.gif

parodysiu keleta darbeliu per savaitgali padariau

Dovana, 55*55, Gelmiu paslaptys
user posted image

Juros arkliukai, saronga, sifonas, 150*90
user posted image

Melynasis marmuras, 180*45, habotai
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 10 balandžio 2011 - 13:55
Grazus vasaros pranasavimas biggrin.gif
O ka reiskia saronga ir habotai..?
O kaip padaryt ta marmuravima?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo orfi: 11 balandžio 2011 - 10:55
Saronga - tai tokia skara risama ant klubu, kylusi is Malaizijos
O marmuravima toki darau prilasinu ir kepu orkaiteje arba mikrobangeje, kaip sakat eksperementuoju
Atsakyti
Habotai, tai storas šilkas 8, 9 ar daugiau storumo, atitinkamo pynimo. Kinieti6ko šilko
Atsakyti
bet kiek piesiau ant ponge 5, 8, habotai, krepdesino, man didelio skirtumo nebuvo g.gif arba man jau kuku biggrin.gif
Atsakyti
Mamytei gimtadienio proga
user posted image

is jos gavosi labai fainas tasiukas pagal furosiki smile.gif Nezinau ar matet, bet man labai patinka si ideja http://www.youtube.c...h?v=NC7MH3EzBWM
Tik reik arba storo silko, arba dar vienos papildomos skaros, nes taip viskas persisviecia smile.gif)
Atsakyti
QUOTE(orfi @ 2011 04 11, 12:02)
Mamytei gimtadienio proga
user posted image

is jos gavosi labai fainas tasiukas pagal furosiki smile.gif Nezinau ar matet, bet man labai patinka si ideja http://www.youtube.c...h?v=NC7MH3EzBWM
Tik reik arba storo silko, arba dar vienos papildomos skaros, nes taip viskas persisviecia smile.gif)

Sveikos smile.gif
Labai grazus darbelis!
As tik pradejau dometis tapyba ant silko. Dar tik pora kartu tebandziau. Bet vis tiek noreciau jungtis pas jus, gal gauciau geru patarimu wink.gif

Tie tasiukai labai faini. O kokie turi buti ismatavimai audinio, kad i toki tasiuka "susisuktu" ? g.gif
Atsakyti
Manai 90x90
Yyy, ant kiekvieno šilko kitaip liejas dažas ir kontūras įsigeria. Kuo storesnis šilkas, tuo sunkiau sunkiau įsigeria kontūras. Tuo atveju geriausia marabu ar garinamų dažų kontūrai. Jie skystesni.
Atsakyti
super tasiukai
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 04 11, 14:17)
Manai 90x90
Yyy, ant kiekvieno šilko kitaip liejas dažas ir kontūras įsigeria. Kuo storesnis šilkas, tuo sunkiau  sunkiau įsigeria kontūras.  Tuo atveju geriausia marabu ar garinamų dažų kontūrai. Jie skystesni.

Jo, ta zinau, del isigerimo, bet kazkaip nelabai ir pajauciau skirtumo g.gif su javana dariau g.gif nors ten skareles be fono buvo g.gif spec buvau nusipirkus isbandyt visokiu smile.gif Gal ten ipakavimai sumaisyti buvo biggrin.gif reiks dar kada nusipirkt smile.gif
Papildyta:
O , parode tik dabar Defliunes skarytes, kaip grazuuu bigsmile.gif
Papildyta:
ir orfi, man patinka tos tokios lengvos siltos spalvos wub.gif

kas cia man palevuotai atidaro
Atsakyti
Sveikutes
Tiek prisiziurejau pas jus grozybiu, kad ir pati nutariau pabandyti tapyba ant silko. Pradejau daryti skarele ir dabar truputi pasimeciau. Jauciu prisidirbau kaip reikiant doh.gif Nusipaisiau piesini ant popieriaus ir kad ranka nedrebetu kontura nupiesiau ant silko, bet ji netvirtinau ant remo, o uzsidejau ant to popieriaus. Na, galvojau kontura nusipiesiu, o tada jau ant remo su dazais paisysiu. Bet visiskas pravalas gavos. Prilipo mano skarele su visu konturu prie popieriaus doh.gif Plesiau, liko popieriaus gabaliukai prikibe prie to konturo. Ka daryt? Gal bandyt plauti, kad popieriaus neliktu? Ar jau cia visai sugadinta? O gal dedant dazus tie popieriaus likuciai nieko neitakos ir galutiniame rezultate kai isplausiu viska bus normaliai? g.gif
Atsakyti