Labai nuotaikinga skarutė
Yyy linksma nuotaikinga skarytė . Tavi kaklaraištis ryškus dinamiškas
O aš čia irgi šiek tiek apie savo darbo su garinimu trigrašį įterpasiu, gal kam nauda bus Bandžiau garinti kaip ir daivaV su folga viskas neblogai, bet vat ta baimė dėl galimo patekimo kondensato per nesandarią folgą mane ir atbaidė. Dabar darau paprasčiau kaip mačiau kažkur nete (pas rusaites) imu metalinį kibirą arba aukštą puodą, darbelį susuku į nespalvotą laikraštį padarau baronką, visa tai perrišu ir su siūlais tvirtinu prie puodo ar kibiro rankenų . Baronka kabo laisvai per centrinę ašį indo, po to dedu storą rankšluostį arba kažką panašaus kas sulaikytų perteklinį kondesatą neleistų jam varvėti ir tada jau ant viso to "torto' viršaus puodo ar kibiro dangtį o visa kita taip pat kaip ir prieš tai daivaV rašė.
Garinami dažai man jie irgi labai patinka, visgi kitoks pojūtis dirbant ir rezultatas pabaigoje; viskas minkšta, slidu ir ryšku
O aš čia irgi šiek tiek apie savo darbo su garinimu trigrašį įterpasiu, gal kam nauda bus Bandžiau garinti kaip ir daivaV su folga viskas neblogai, bet vat ta baimė dėl galimo patekimo kondensato per nesandarią folgą mane ir atbaidė. Dabar darau paprasčiau kaip mačiau kažkur nete (pas rusaites) imu metalinį kibirą arba aukštą puodą, darbelį susuku į nespalvotą laikraštį padarau baronką, visa tai perrišu ir su siūlais tvirtinu prie puodo ar kibiro rankenų . Baronka kabo laisvai per centrinę ašį indo, po to dedu storą rankšluostį arba kažką panašaus kas sulaikytų perteklinį kondesatą neleistų jam varvėti ir tada jau ant viso to "torto' viršaus puodo ar kibiro dangtį o visa kita taip pat kaip ir prieš tai daivaV rašė.
Garinami dažai man jie irgi labai patinka, visgi kitoks pojūtis dirbant ir rezultatas pabaigoje; viskas minkšta, slidu ir ryšku
QUOTE(Yyy @ 2011 04 06, 12:10)
aš tai nupaveikslavau kitą nedicką užsakymuką mergytei, dar ant rėmo
[p.s. tą gėlę iš už kampo, pačia idėją užmačiau netę, tik pati nuimprozavau, kad už kitos gėlės ir t.t.
[p.s. tą gėlę iš už kampo, pačia idėją užmačiau netę, tik pati nuimprozavau, kad už kitos gėlės ir t.t.
Yyy, gražus atlikimas, šaunios, nuotaikingos spalvos, bet man užkliuvo kompozicija. Ta gėlytė kur iš už kampo tai yra ne už kampo o už gėlės kotelio Noriu pasakyti, kad trūksta kitos gėlytės dalies...dabar tu ją nukandai Bet šiaip visumoj, nesigilinant, tai šaunus darbelis
tavi, ~ella~, dėkui
ELIJA, niu matai, čia aš multikų prisižiūrėjus ir buvo esmė, kad tipo 'pasislėpė' už anos gėlytės ai žinot, baigiu suvaikėt, tarp vaikų ir dar vaikiškų skarų
ELIJA, niu matai, čia aš multikų prisižiūrėjus ir buvo esmė, kad tipo 'pasislėpė' už anos gėlytės ai žinot, baigiu suvaikėt, tarp vaikų ir dar vaikiškų skarų
As tepu dideliu, storu, kuris i save itraukia daug dazu - 16-20 numeriai
As dar turiu klausimeli Daivut o kokia iseiga gariniu dazu? kaip greitai susinaudoja? o kaip jie dar skiedziami - vandeniu, spiritu, ar spec. skiedikliu is tos serijos? o kokios firmos naudoji, avangarde javanos, ar ir kitu bandei?
o kiek klausimu
As dar turiu klausimeli Daivut o kokia iseiga gariniu dazu? kaip greitai susinaudoja? o kaip jie dar skiedziami - vandeniu, spiritu, ar spec. skiedikliu is tos serijos? o kokios firmos naudoji, avangarde javanos, ar ir kitu bandei?
o kiek klausimu
QUOTE(Defliune @ 2011 04 06, 17:35)
As tepu dideliu, storu, kuris i save itraukia daug dazu - 16-20 numeriai
o kiek klausimu
o kiek klausimu
jei tik zinosiu, tikrai visada mielai atsakysiu
naudoju AvantGarde dazus, labai norejau pabandyti Davydovo, jie juos siuncia i LT, taciau brangiai muitai kainuoja.. gal kitaip kada ju gauti pavyks..dar apie pora skaiciau ir butinai kada pabandysiu
iseiga pas mane gaunasi tikrai didesne nei Javanos , nes labai patinka sluoksniuoti... be to nelygu ant kokio audinio tapysi - jei ant ponge5 iseiga mazasne, jei ant krepdesino - super daug... vienu zodziu kuo tankesnis, storesnis silkas, tuo daugiau dazu
skiedziu su spec. AvantGardo skiedikliu, arba spiritu (juo mazai skiedziau), geriau nei vandeniu - geriau liejasi dazas, grazesnes gaunasi spalvos.
perku 275 ml pakuotese, nes maziukuose tikrai brangiau gaunasi, o ir greit baigiasi
Yyy labai silta ir nuotaikinga skarele
kazkaip praziopsojau is karto
kazkaip praziopsojau is karto
Yyy
Panos, man rodos aš supratau. Pas Vidą pirkau ne organzą o gazą. Pavadinimai panašūs. Vat kaip vadinas Tissu de Gaze 08, bent jau man labai panašu iš nuotraukos
Tavi, visko gali buti, nes sttruktura labai panasi, tik Gauze svelnesnis ir lygesnis
Daivut, o kur perkate dazus? Lietuvoje ar is uzsienio?
Daivut, o kur perkate dazus? Lietuvoje ar is uzsienio?