Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Labai nuotaikinga skarutė
Atsakyti
Yyy linksma nuotaikinga skarytė thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif . Tavi kaklaraištis ryškus dinamiškas thumbup.gif
O aš čia irgi šiek tiek apie savo darbo su garinimu trigrašį įterpasiu, gal kam nauda bus ax.gif Bandžiau garinti kaip ir daivaV su folga viskas neblogai, bet vat ta baimė dėl galimo patekimo kondensato per nesandarią folgą mane ir atbaidė. Dabar darau paprasčiau kaip mačiau kažkur nete (pas rusaites) imu metalinį kibirą arba aukštą puodą, darbelį susuku į nespalvotą laikraštį padarau baronką, visa tai perrišu ir su siūlais tvirtinu prie puodo ar kibiro rankenų . Baronka kabo laisvai per centrinę ašį indo, po to dedu storą rankšluostį arba kažką panašaus kas sulaikytų perteklinį kondesatą neleistų jam varvėti ir tada jau ant viso to "torto' viršaus puodo ar kibiro dangtį bigsmile.gif o visa kita taip pat kaip ir prieš tai daivaV rašė.
Garinami dažai thumbup.gif thumbup.gif man jie irgi labai patinka, visgi kitoks pojūtis dirbant ir rezultatas pabaigoje; viskas minkšta, slidu ir ryšku wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 04 06, 12:10)
aš tai nupaveikslavau kitą nedicką užsakymuką mergytei, dar ant rėmo
[p.s. tą gėlę iš už kampo, pačia idėją užmačiau netę, tik pati nuimprozavau, kad už kitos gėlės ir t.t. ax.gif

Yyy, gražus atlikimas, šaunios, nuotaikingos spalvos, bet man užkliuvo kompozicija. Ta gėlytė kur iš už kampo tai yra ne už kampo o už gėlės kotelio biggrin.gif Noriu pasakyti, kad trūksta kitos gėlytės dalies...dabar tu ją nukandai mirksiukas.gif Bet šiaip visumoj, nesigilinant, tai šaunus darbelis 4u.gif
Atsakyti
tavi, ~ella~, dėkui smile.gif

ELIJA, niu matai, čia aš multikų prisižiūrėjus biggrin.gif ir buvo esmė, kad tipo 'pasislėpė' už anos gėlytės hihihi.gif ai žinot, baigiu suvaikėt, tarp vaikų ir dar vaikiškų skarų irnesakyk.gif biggrin.gif
Atsakyti
super darbeliai, as irgi padirbau savo pirmaja skarele, liko islyginti ir savo sedevra su begale klaidu pristatyti Jums smile.gif

Beje turiu klausimeli: kokiu teptuku dedate fona, kai didele skarele ar salis, kad nebutu ruozu?
Atsakyti
As tepu dideliu, storu, kuris i save itraukia daug dazu - 16-20 numeriai

As dar turiu klausimeli Daivut smile.gif o kokia iseiga gariniu dazu? kaip greitai susinaudoja? o kaip jie dar skiedziami - vandeniu, spiritu, ar spec. skiedikliu is tos serijos? o kokios firmos naudoji, avangarde javanos, ar ir kitu bandei?

o kiek klausimu blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Defliune @ 2011 04 06, 17:35)
As tepu dideliu, storu, kuris i save itraukia daug dazu - 16-20 numeriai

As dar turiu klausimeli Daivut smile.gif o kokia iseiga gariniu dazu? kaip greitai susinaudoja? o kaip jie dar skiedziami - vandeniu, spiritu, ar spec. skiedikliu is tos serijos? o kokios firmos naudoji, avangarde javanos, ar ir kitu bandei?

o kiek klausimu  blush2.gif

jei tik zinosiu, tikrai visada mielai atsakysiu 4u.gif biggrin.gif
naudoju AvantGarde dazus, labai norejau pabandyti Davydovo, jie juos siuncia i LT, taciau brangiai muitai kainuoja.. gal kitaip kada ju gauti pavyks..dar apie pora skaiciau ir butinai kada pabandysiu biggrin.gif
iseiga pas mane gaunasi tikrai didesne nei Javanos doh.gif , nes labai patinka sluoksniuoti... be to nelygu ant kokio audinio tapysi - jei ant ponge5 iseiga mazasne, jei ant krepdesino - super daug... vienu zodziu kuo tankesnis, storesnis silkas, tuo daugiau dazu ax.gif
skiedziu su spec. AvantGardo skiedikliu, arba spiritu (juo mazai skiedziau), geriau nei vandeniu - geriau liejasi dazas, grazesnes gaunasi spalvos.
perku 275 ml pakuotese, nes maziukuose tikrai brangiau gaunasi, o ir greit baigiasi biggrin.gif

Atsakyti
Yyy labai silta ir nuotaikinga skarele thumbup.gif
kazkaip praziopsojau is karto ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 06 balandžio 2011 - 18:20
gal kuri bandete siustis dazus ir audinius is www.ideen.com ??? ar apsimoka????
jie turi visokiausiu audiniu bei dazu iv. kiekiais...
Atsakyti
Yyy thumbup.gif
Atsakyti
Panos, man rodos aš supratau. Pas Vidą pirkau ne organzą o gazą. Pavadinimai panašūs. Vat kaip vadinas Tissu de Gaze 08, bent jau man labai panašu iš nuotraukos
Atsakyti
Tavi, visko gali buti, nes sttruktura labai panasi, tik Gauze svelnesnis ir lygesnis smile.gif

Daivut, o kur perkate dazus? Lietuvoje ar is uzsienio?
Atsakyti