Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

nacyte daug bandziau... neisejo man tavo aprasytu budu garinti, jis daugiausia aprasytas nete ax.gif tikriausia kiekvienas turi atrasti jam tinkanti buda 4u.gif
sluoksniuoju labai daug su siais dazais, man tai labai patika ax.gif kodel nesigavo g.gif
konturai kitie, tik ju spalvu nera - tik sidabras, auksas ir juoda, todel daugiausia patinka guta plius, kuria maisau su dazais ir gaunu konturus kokiu man reikia, tik guta nusiplauna ir lieka spalvotas konturas 4u.gif
o sugadinimo tikimybe tikrai didele... doh.gif taciau rezultatas mane pakerejo...ir nebesinori kitokiu dazu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 04 balandžio 2011 - 23:49
sluoksniuojant dažus dengiu nešlapiai, tada dažai neprasistumdo ir viskas gaunasi 4u.gif

ir svarbaus dalyko neparašiau - už tai, kad man išėjo fisuoti garinamus darbus DIDELIS AČIŪ Shimutei wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 05 balandžio 2011 - 11:11
Vakar pabandziau - man labai patiko, prisiminiau ka reiskia piesti aliejiniais dazais, tai tikrai ne taip, kaip su lygintuviniais, ir tikrai reikia praktikos. Siandien bandysiu garinti, ziuresim, kas gausis. smile.gif
Atsakyti
wub.gif Kiek čia grožių pas jus
Atsakyti
šaunu Defliune thumbup.gif labai džiaugiuosi!

o man iš pačio ryto kaukštelėjo per galvą... rašo pažeidžiau taisykles dėl parašo... o aš nesuprantu kas negerai verysad.gif i tema ieiti negaliu...anksčiau skaičiau, kad nusiminusios mergytės dėl požiūrio į forumo narius, o dabar ir pati susidūriau doh.gif taip drastiškai... vien žodžiu.... ai... lai trina viską
Atsakyti
Daivut doh.gif neklausei, kas konkreciai? sad.gif
Atsakyti
ištrink parašą ir viskas. Aš jau ištryniau
Atsakyti
Taip, taip, jie prikimba jei yra parase savo galerijos pristatymas, nesvarbu, kad tu darbu neparduodi. Jei reklamuoji savo darbus, jie irgi praso istrinti parasa.
Atsakyti
Nieko nebesuprantu g.gif bet tam, kad turėti ten temą, reikia turėti galeriją, tik ji turi būti be kainų g.gif ar man čia jau nuo nemigos, visai neįkertu, apie ką čia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Yyy @ 2011 04 05, 18:47)
Nieko nebesuprantu g.gif bet tam, kad turėti ten temą, reikia turėti galeriją, tik ji turi būti be kainų g.gif ar man čia jau nuo nemigos, visai neįkertu, apie ką čia biggrin.gif

mano parase nuoroda i albuma kuriame nera ir nebuvo kainu - tai tiesiog daugelio mano darytu darbu talpykla, taciau is sio albumo galima patekti ir i kitus albumus, kuriu vienas vadinosi laisvi darbai ir buvo kainos, o tai pasirodo irgi negalima cool.gif
vienu zodziu...
Atsakyti
Užsakymas

user posted image
user posted image
Atsakyti
o, koks įdomus kaklaraištis bigsmile.gif liepsnojantis

aš tai nupaveikslavau kitą nedicką užsakymuką mergytei, dar ant rėmo

user posted image
Papildyta:
p.s. tą gėlę iš už kampo, pačia idėją užmačiau netę, tik pati nuimprozavau, kad už kitos gėlės ir t.t. ax.gif
Atsakyti