Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

tavi, Defliune, ELlJA, Yyy aciu mergytes 4u.gif patiko man procesas su karstu vasku biggrin.gif
ne viskas isejo taip, kaip norejau biggrin.gif

Laimantas man irgi buvo, kad krisdavo antgaliukai, tai as tiesiog galiuka siek tiek nukirpdavau ir tada uzdetas antgaliukas nebekrito 4u.gif taciau ir be antgaliuko galima nupiesti plonyte linija - jei piesi greiciau ir spausi maziau.

ELIJA kur tavo darbas?????????? kontura ispaisei, o toliau biggrin.gif labai laukiu!!!!!

Yyy gerietiski tavo piesinukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 04 01, 21:45)
ELIJA kur tavo darbas?????????? kontura ispaisei, o toliau biggrin.gif labai laukiu!!!!!

Ne tik kontūrą išpiešiau, bet jau ir spalvint pradėjau biggrin.gif Žodžiu pažanga žemės ūkyje lotuliukas.gif
Atsakyti
As tik issitemp ant remo per visa si laika sugebejau... Nu jus saunuoles!
Atsakyti
aciu, uz komplimentus, keista labai tas vaikiskas skaras piest g.gif kazkaip noris ir rimtesniu biggrin.gif bet tuo paciu ir miela kazkaip, o mano mazis pamate ta masinele, dabar jau reiks ir jam tipo padaryt biggrin.gif

o as vakar uzsisakiau is Artinn visko g.gif ir vienu momentu issiduriau, pasiemiau konturus javanos, o jie ne tubelej, o buteliuke, tai reiks sita pirkt, ania? g.gif ar kas naudojat taip? ar ciki viskas? g.gif
user posted image
Atsakyti
Yyy as naudoju biggrin.gif tik sukisti i buteliuka - vargo vakariene doh.gif

ELIJA oi laukiu laukiu biggrin.gif

o as pasiuvau suknele, dabar ja visa isardziau ir siusiu is naujo rolleyes.gif pas sese akos isvirto, zodziu turiu ka veikt lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 04 02, 12:59)
o as pasiuvau suknele, dabar ja visa isardziau ir siusiu is naujo rolleyes.gif pas sese akos isvirto, zodziu turiu ka veikt lotuliukas.gif

Greit rodyk !!!! biggrin.gif Išvirto čia gerąja ar blogąja prasme? Ir kodėl persiūni????
Atsakyti
cia blogaja prasme biggrin.gif labai jau tokia konservatyvi isejo cool.gif dabar gadinsiu iki galo tongue.gif
Atsakyti
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
tavi ornamentu skarele labai grazi thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos. nu nesusilaikysiu nepagyrus Daivos, Yyy ir Tavi 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Va parodysiu pora darbeliu
Ideja pasiskolinau, pries kokius 3 metus maciau internete ir vis kirbejo mintis igyvendinti toki kruopstu darba
user posted image

Uzsakymas
user posted image
Atsakyti
Daiva, teks bandyt ir man biggrin.gif
Crazy Daisy, aciu smile.gif
Defliune, super thumbup.gif
Atsakyti