tavi, Defliune, ELlJA, Yyy aciu mergytes patiko man procesas su karstu vasku
ne viskas isejo taip, kaip norejau
Laimantas man irgi buvo, kad krisdavo antgaliukai, tai as tiesiog galiuka siek tiek nukirpdavau ir tada uzdetas antgaliukas nebekrito taciau ir be antgaliuko galima nupiesti plonyte linija - jei piesi greiciau ir spausi maziau.
ELIJA kur tavo darbas?????????? kontura ispaisei, o toliau labai laukiu!!!!!
Yyy gerietiski tavo piesinukai
QUOTE(daivaV @ 2011 04 01, 21:45)
ELIJA kur tavo darbas?????????? kontura ispaisei, o toliau labai laukiu!!!!!
Ne tik kontūrą išpiešiau, bet jau ir spalvint pradėjau Žodžiu pažanga žemės ūkyje
As tik issitemp ant remo per visa si laika sugebejau... Nu jus saunuoles!
aciu, uz komplimentus, keista labai tas vaikiskas skaras piest kazkaip noris ir rimtesniu bet tuo paciu ir miela kazkaip, o mano mazis pamate ta masinele, dabar jau reiks ir jam tipo padaryt
o as vakar uzsisakiau is Artinn visko ir vienu momentu issiduriau, pasiemiau konturus javanos, o jie ne tubelej, o buteliuke, tai reiks sita pirkt, ania? ar kas naudojat taip? ar ciki viskas?
o as vakar uzsisakiau is Artinn visko ir vienu momentu issiduriau, pasiemiau konturus javanos, o jie ne tubelej, o buteliuke, tai reiks sita pirkt, ania? ar kas naudojat taip? ar ciki viskas?
Yyy as naudoju tik sukisti i buteliuka - vargo vakariene
ELIJA oi laukiu laukiu
o as pasiuvau suknele, dabar ja visa isardziau ir siusiu is naujo pas sese akos isvirto, zodziu turiu ka veikt
ELIJA oi laukiu laukiu
o as pasiuvau suknele, dabar ja visa isardziau ir siusiu is naujo pas sese akos isvirto, zodziu turiu ka veikt
QUOTE(daivaV @ 2011 04 02, 12:59)
Greit rodyk !!!! Išvirto čia gerąja ar blogąja prasme? Ir kodėl persiūni????
cia blogaja prasme labai jau tokia konservatyvi isejo dabar gadinsiu iki galo
tavi ornamentu skarele labai grazi
Sveikos. nu nesusilaikysiu nepagyrus Daivos, Yyy ir Tavi
Va parodysiu pora darbeliu
Ideja pasiskolinau, pries kokius 3 metus maciau internete ir vis kirbejo mintis igyvendinti toki kruopstu darba
Uzsakymas
Ideja pasiskolinau, pries kokius 3 metus maciau internete ir vis kirbejo mintis igyvendinti toki kruopstu darba
Uzsakymas
Daiva, teks bandyt ir man
Crazy Daisy, aciu
Defliune, super
Crazy Daisy, aciu
Defliune, super