Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

va cia tai super darbeliai ... kada Jus spejat tiek graziu darbu padaryti...
Atsakyti
Mergaitės, gal ką sudomintų crepes satin medžiaga? Tai Vidas užsakytų. Dėl manęs vienos neverta. Aplamai pabandžiau piešt su marabu kontūrais, tai žinokit super. Uždėjau labai ploną angalį ir puikiai piešė.
Atsakyti
o kas cia per medziaga? g.gif matuojama? neapsiuta? g.gif
antgaliukai kiek kainuoja? tipo dedas kad paplonintu linija?
Atsakyti
Marabu kontūrai turi tokį snapelį (nu blyn nežinau kaips aiškiau pasakyt) ant jo užsukami antgaliukai. Linija pagal antgalio storį, bet plonesnės nei Javana. Susiiekit su ponu Vidu , tikrai nebrangiai viską parduoda. Medžiaga superinė labai gražaus žvilgesio.
v.vidis@gmail.com
Atsakyti
tavi, aš norėčiau, kaip tik išbaigiau visus šilkus. 4u.gif Kokius tu ten išmatavimus nori pirkt? Ir mane irgi domina, ar ten matuojama ar jau apsiūta?
Atsakyti
Sveikos,
O gal susiorganizuokite viena uzsakyma is Vilniaus, po to issiskirstysime smile.gif Kaip manote? as irgi noreciau pabandyti Marabu konturus - auksini ir sidabrini, ir antgaliuku noreciau, turiu viena, bet turbut tik 5mm
Atsakyti
Ne ten bus rietimas, matuojamas. O jei būt visai sąžiningai tai noriu marškinių tipo bliuskos. Taigi įmsiu ne vieną metrą smile.gif
Marabu kontūrus beveik visus jau turiu iškyrus glitterius, bet jų ir neįmsiu.
Atsakyti
Tavi, o kada darytumei uzsakyma, nes prisijungciau, labai noreciau tos medziagytes ir dar splavyciu reikia visokiu, bet dabar as jau nusipirkau is Vido laukiu siuntinuko ir galesiu pirkti tik po balandzio 15, na del pinigeliu

o beje kas yra gliteriai?
Papildyta:
beje klausimelis, kai nusiperki silko salikeli tai isemus is ipakavimo jis toks pasilamdes buna, na per sulenkimu, ar jus ka nors darote: lyginate skalbiate pries piesima, ar tiesiog istempiate, o kai sudrekinate issitiesina?
Atsakyti
Alina, nelyginu. Jei gerai įtempi tai išsilygina
Gliteris tai labai blizgūs kontūrai, bet tie blizgučiai kai lygini kiek pabyra. Geriausia juos naudot paveiksluose arba nedideles detales kai reik išryškinti.Kokius taškuys ar žiedlapio kraštą.
Pati dabar iš Vido krepdešiną užsakinėsiu ir dar paskutiniai kontūrai turi ateit
Atsakyti
O ar jis turi kokia galerija (parduotuve) su nuotraukomis? Ar reikia zinot, ko prasyt g.gif
Atsakyti
Naca, tiesiog paklausk ką turi. Žinau turi organzos rietime, krepdešino 90 cm pločio, kontūrus veža marabu, dažus. Turi ponge šalikų, krepdešino. Tai tiek kiek aš domėjaus, gal ir daugiau ko turi.
Atsakyti
Aaa jei matuojamas, tai neimsiu verysad.gif jau uzsiuvinet krastus, tai ne man doh.gif
Va marabu butu idomu pabandyt g.gif bet del keliu konturu man ten ji trukdyt, tai nezinau biggrin.gif
Atsakyti