Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Orfi, juk būna, nu kad nesigauna nors tu ką, ypač kai pradedi eksperimentuot doh.gif smile.gif Bet tie trys darbeliai, kur įdėjai, tikrai visi gražūs, nėr prie ko prikibt. 4u.gif wub.gif Lauksim kitų pasirodymų
Atsakyti
orfi, tikrai šie trys darbai puikūs
Atsakyti
Aciu blush2.gif
Atsakyti
orfi gražu mirksiukas.gif
Atsakyti
Merginos, sveikutes, ar galite patarti?

Noriu padaryti salikeli ar tai skareli: turiu ornamenta (sakutes, mazi lapukai, gelytes) plonu liniju, kur nekur truputi pastorinti. Kaip suprantu ornamenta reiketu daryti tik su konturu, o po to fonas. Fonas turetu buti labai sviesus, o vietomis turetu likti baltas. Kaip geriau padaryti toki fona?
Atsakyti
QUOTE(AlinaRS @ 2011 03 27, 16:14)
Merginos, sveikutes, ar galite patarti?

Noriu padaryti salikeli ar tai skareli: turiu ornamenta (sakutes, mazi lapukai, gelytes) plonu liniju, kur nekur truputi pastorinti. Kaip suprantu ornamenta reiketu daryti tik su konturu, o po to fonas. Fonas turetu buti labai sviesus, o vietomis turetu likti baltas. Kaip geriau padaryti toki fona?

plonas linijas is pradziu dariau uzdejus antgaliukus metalinius, taciau linijas plonas galima nupiesti ir be ju ax.gif
jei nori spalvotu liniju reikia rinktis konturus, jei reikia baltu - guta, tada linijos, isplovus, liks audinio spalvos (tik atsargiai rinktis guta, nes pasitaiko prastos kokybes)
fona reiketu visa sudrekinti, tada dedi daza, ten kur jo reikia, ir su vandeniu perejejima nuo spalvos link baltos islygini 4u.gif
gal kitaip dar patars mergytes, as taip darau 4u.gif
AlinaRS, jei neklystu..., viska ir taip zinai g.gif ar as tave su kazkuo maisau biggrin.gif ax.gif

orfi labai patiko tavo paskutiniai ideti darbai, neeiliniai, tikrai grazus ir idomus!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 27 kovo 2011 - 15:14
Aciu uz patarima, turiu pebeo guta ir javanos konturus, belieka apsispresti del spalvu smile.gif

daivaV, ar maisai mane su kuo nors nezinau, as naujoke sioje srityje, nupiesiau tik viena drugeli, o dabar noriu pabandyti didesni darbeli

Na ka gi savaitgaly bandysim ... laukiu nesulaukiu
Atsakyti
Na va ir as po ilgos ilgos pertraukos cia pasirodau, darbas jau toks buvo, uzsakovas labai norejo
user posted image

o antras labai paprastas, irgi toks pageidavimas
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 28 kovo 2011 - 14:05
Na apie pirmą jau sakiau, o antras, na jei tokio norėjo - reiškia gerai
Atsakyti
AlinaRS vadinasi sumaisiau ax.gif biggrin.gif lauksiu tavo darbelio 4u.gif

Defliune pirmasis tavo darbas labai labai, tokie rudeniski lapai, tiek juose spalvu wub.gif o ir antras man grazus! biggrin.gif man kazkodel nesigauna toks didelis efektas nuo druskos ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 28 kovo 2011 - 14:44
Defliune, grazu bigsmile.gif
o kokia ten spalva pirmos fone?

as tai vaikuciam..

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Yyy: 28 kovo 2011 - 15:11
QUOTE(daivaV @ 2011 03 28, 15:43)
man kazkodel nesigauna toks didelis efektas nuo druskos ax.gif

cia cukrus smile.gif
o apie spalva galiu pasakyti - oranzine, zalia, geltona, siek tiek bordo ir daug daug vandens smile.gif
Atsakyti