Orfi, juk būna, nu kad nesigauna nors tu ką, ypač kai pradedi eksperimentuot Bet tie trys darbeliai, kur įdėjai, tikrai visi gražūs, nėr prie ko prikibt. Lauksim kitų pasirodymų
orfi, tikrai šie trys darbai puikūs
Aciu
orfi gražu
Merginos, sveikutes, ar galite patarti?
Noriu padaryti salikeli ar tai skareli: turiu ornamenta (sakutes, mazi lapukai, gelytes) plonu liniju, kur nekur truputi pastorinti. Kaip suprantu ornamenta reiketu daryti tik su konturu, o po to fonas. Fonas turetu buti labai sviesus, o vietomis turetu likti baltas. Kaip geriau padaryti toki fona?
Noriu padaryti salikeli ar tai skareli: turiu ornamenta (sakutes, mazi lapukai, gelytes) plonu liniju, kur nekur truputi pastorinti. Kaip suprantu ornamenta reiketu daryti tik su konturu, o po to fonas. Fonas turetu buti labai sviesus, o vietomis turetu likti baltas. Kaip geriau padaryti toki fona?
QUOTE(AlinaRS @ 2011 03 27, 16:14)
Merginos, sveikutes, ar galite patarti?
plonas linijas is pradziu dariau uzdejus antgaliukus metalinius, taciau linijas plonas galima nupiesti ir be ju
jei nori spalvotu liniju reikia rinktis konturus, jei reikia baltu - guta, tada linijos, isplovus, liks audinio spalvos (tik atsargiai rinktis guta, nes pasitaiko prastos kokybes)
fona reiketu visa sudrekinti, tada dedi daza, ten kur jo reikia, ir su vandeniu perejejima nuo spalvos link baltos islygini
gal kitaip dar patars mergytes, as taip darau
AlinaRS, jei neklystu..., viska ir taip zinai ar as tave su kazkuo maisau
orfi labai patiko tavo paskutiniai ideti darbai, neeiliniai, tikrai grazus ir idomus!
Na va ir as po ilgos ilgos pertraukos cia pasirodau, darbas jau toks buvo, uzsakovas labai norejo
o antras labai paprastas, irgi toks pageidavimas
o antras labai paprastas, irgi toks pageidavimas
Na apie pirmą jau sakiau, o antras, na jei tokio norėjo - reiškia gerai
AlinaRS vadinasi sumaisiau lauksiu tavo darbelio
Defliune pirmasis tavo darbas labai labai, tokie rudeniski lapai, tiek juose spalvu o ir antras man grazus! man kazkodel nesigauna toks didelis efektas nuo druskos
Defliune pirmasis tavo darbas labai labai, tokie rudeniski lapai, tiek juose spalvu o ir antras man grazus! man kazkodel nesigauna toks didelis efektas nuo druskos
Defliune, grazu
o kokia ten spalva pirmos fone?
as tai vaikuciam..
o kokia ten spalva pirmos fone?
as tai vaikuciam..
QUOTE(daivaV @ 2011 03 28, 15:43)
man kazkodel nesigauna toks didelis efektas nuo druskos
cia cukrus
o apie spalva galiu pasakyti - oranzine, zalia, geltona, siek tiek bordo ir daug daug vandens