Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

Krepde6inas kur pirkau yra 180x45, organza - metrais. Pas manę 190x90.
Gal čia krepas, o ne organza. Vidas aiškina organza ir pas Upytėlė kur mačiau šaliką ant organzos panaši medžiaga į mano. Šeštadienį parodysiu ir įdomu pažiūrėt pavyzdžius, kur pas tavę yra.
Atsakyti
DaivaV, aa as tai turbut niekad neprisiruosiu garais fiksuojamais daryt doh.gif kazkaip ten garint ir t.t. taip sudetinga ir ilgai uztrunka mano akim g.gif
isvirciau juodai turbut tas skaras biggrin.gif

Defliune, nu jo, tikrai sunku, dar kai toks amzius, viskas idomu, visko reik, demesio irgi swoon.gif siaubas, uzjauciu, man is pradziu gaila buvo leist, bet siaip nebegaila biggrin.gif nes ir vaikui nebeidomu namie, stoga rauna, nezino nuo kurio galo bardaka bedaryt biggrin.gif

O koks pagal jus silkas/medziaga yra pati minksciausia? g.gif
Atsakyti
Kritimas man labai patinka krepdešino ir organzos kurią gavau. Šios medžiagos ir minkštos
Atsakyti
Yyy, labai gaivus šalikiukas, tikrai pavasariškas, mielai tokį užsidėčiau wub.gif
Daiva wub.gif mėlynas wub.gif wub.gif wub.gif Tavo raštai man visada turi kažkokią magišką simboliką. Net nežinau, kaip geriau išsireikšt doh.gif doh.gif doh.gif Nu labai labai. Tos sodrios spalvos, tos detalizuotos gėlytės.. Nu žodžiu, pavydžiu baltai, kad šitaip Tau gaunasi 4u.gif wub.gif Šaunuolė 4u.gif
Atsakyti
ELIJA aciu labai labai uz tavo zodzius wub.gif
turejo buti kopija mano kito darbo ax.gif taciau as visiskai negaliu to daryti - man neidomu, negera, viduje kazkoks stabdis sedi doh.gif unsure.gif o sis darbas netiko smile.gif nors jis man daugiau prie sirdies nei tas kuris turejo buti.....
ai, viskas gerai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(tavi @ 2011 03 24, 08:41)
Kritimas man labai patinka krepdešino ir organzos kurią gavau. Šios medžiagos ir minkštos

Na man tai krepdesinas nuo ponge nelabai skyres, tai dabar galvoju ar nieko nemaisau g.gif nes ant jo tik pora skaru esu piesus g.gif

O cia, na siaubas, fotkinau is visu pusiu, ir vistiek nuotraukoj saltos, kazkokios spalvos doh.gif relaybej zaismingesnis, vaiskesnis

Skarele onkologiniams vaikiukams (dalyvauju SM akcijoj).
"As Tave saugau"

user posted image
Papildyta:
niu ziuriu dabar, nuotraukoj fone lyg violetine spalva biggrin.gif o realybej Magenta biggrin.gif
Atsakyti
Kokie grazus jusu darbai... wub.gif
as savo nelaimelius parodysiu kai juos isplausiu...
O kaip cia taip graziai nufotkinat ta silka? Man kazkaip nesigauna..net neatrodo kad silkas...
Atsakyti
cia, aisku, ne man biggrin.gif bet as tai fotkinu skaras patiesus juoda ranksluosti, nes fono neatmusa tada g.gif nu paskutine foto, tai tragiska, bet vistiek idejau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes, Yyy labai nuostabus darbukai! Visai neliudni man tie lotosiukai, labai gaivus wub.gif Ir katinas labai mielas, saunuole, kad net akcijoje sudalyvauji. Kaip jus mamytes ir suspejat. As taip tikejausi, kad kai auginsiu vaikeli, busiu namie ir tapysiu... Bet nors ir viena metinuka auginu, nieko nesuspeju, ne tik kad tapyti, bet ir zinute kokia parasyti. Tiek graziu darbeliu prikuret, o as net nebepakomentuoju. Kai miega, tai namus sveiciu. Jei tik uzsiimu kokia kita veikla, tai sekancia diena toks bardakas buna, kad kojos nera kur pastatyt blink.gif
Dar atgaline data sveikinimai Nacai, grazus ir darbukai ir pati, malonu pamatyti smile.gif
DaivaV grazus sis melsvas!
Linkejimai visoms nuo manes biggrin.gif
Atsakyti
Yyy toks gerietiskas, svelnus ir atlapasirdis tavo saugotojas thumbup.gif biggrin.gif
Krepdesinas, kuri turejau, labai skyresi nuo ponge 4u.gif jis toks tankiau suaustas, is jo daugiausia siuna drabuzius ir piesia karstu vasku ax.gif jei gerai supratau, pardaveja minejo, kad kaip ir ponge yra ivairiu storiu g.gif

butybe kantrybes tau begalines 4u.gif antra jau lengviau auginti biggrin.gif
Atsakyti
Ponge, yra 5, 8, 12 numeriu, krepde6inas yra dviejų storiu. Storesnis geriau tiknka su vašku piešt. Plonesnis ir šaltai batikai tinka.
Čia piešta ant krepdešino
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(daivaV @ 2011 03 25, 10:07)
Yyy toks gerietiskas, svelnus ir atlapasirdis tavo saugotojas thumbup.gif  biggrin.gif
Krepdesinas, kuri turejau, labai skyresi nuo ponge 4u.gif jis toks tankiau suaustas, is jo daugiausia siuna drabuzius ir piesia karstu vasku ax.gif jei gerai supratau, pardaveja minejo, kad kaip ir ponge yra ivairiu storiu g.gif

butybe kantrybes tau begalines 4u.gif antra jau lengviau auginti biggrin.gif

bigsmile.gif aciu, siandien spalvos dar paryskejo, nu uzsirisau sau ant galvos, visai nieko hihihi.gif dar piesiu panasiom temom kelias skaras vaikams smile.gif
Ziurineju kainas 185x45cm ir nesuprantu, kainos skirias, bet tai koks silkas fainiausias g.gif krepdesinas, ponge 5, ponge 8 g.gif nes man ciupinant, nelabai kuo ir skirias g.gif na , sifonas , tai aisku viskas su juo smile.gif

drinks_cheers.gif as su antru is vis atsiputus laugh.gif

QUOTE(tavi @ 2011 03 25, 10:27)
.
Čia piešta ant krepdešino
user posted image

sis turbut man pats paciausias Tavi darbas wub.gif
Atsakyti