Įkraunama...
Įkraunama...

Tapyba ant šilko

QUOTE(Tukiuke @ 2011 03 22, 22:09)
aciu visoms atsakiusioms 4u.gif
idesiu foto tu gutu kur turiu kad ir kitos neapsigautu matyt tikrai bus prasta kokybe nors pirkau meno muzoj verysad.gif

Man šitie fuj fuj fuj irgi nusilupo. Pirkau irgi meno mūzoj, nors manau čia priklauso ne nuo pardavėjo o nuo gamintojo smile.gif

Beje, mergiotės, tempkit ką padariusios, nes jau seniai ką nors rodėt smile.gif 4u.gif
Aš prisipažinsiu - nieko naujo nepadariau ax.gif
Atsakyti
Defliune, atsiūsk į AŽ mob.numerį šeštadienį užvešiu pažiūrėt
Atsakyti
daivaV, nu netyc ax.gif nemaniau, kad persigalvosi keist zinute biggrin.gif
Niu mes zadam kraustytis, o po to noriu ta rema ilga nuspirkt, tai nebesuprantu, kur pirkt g.gif biggrin.gif

Defliune, musu vaikai kaip panasiai cia susigimde bigsmile.gif hihihi.gif

O bandet piest ant spalvoto sifono? g.gif

Tavi, tai organza balta ar kokios spalvos ? bigsmile.gif

Mano tai paskutinis, sifonas su lotusais
user posted image
user posted image
user posted image

Noriu kazkokiu linksmu skaru, o kazkokie rimti gaunas g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Defliune nepergyvenk is anksto, gal tau tiks ir patiks 4u.gif be to man netiko remas dar ir del to, kad buvo ne kokio stovio biggrin.gif

vat... doh.gif lotuliukas.gif is pradziu pagalvojau, kad ornamentus tuos pacius piesti neidomu, tai galiu juos pakeisti pagal stiliu panasiais, veliau pagalvojau, kad gal reiketu siek tiek kitokias spalvas sumaisyti cool.gif
vien zodziu - negaliu buti kopijuotoja net savo darbu lotuliukas.gif gal dar nepriaugau...
ir vis tik man labai patinka druska biggrin.gif jos paliekami rastai, gaila, kad nuotraukoj nesimato ax.gif
user posted image
user posted image
tik realiu spalvu nuotraukose nepavyko isgauti blush2.gif

Vis skaitau ilindus i neta apie Japonija... varksai zmones... ir dar tie reaktoriai cool.gif gyveni zmogus, augini vaikus, tvarkaisi buiti....
kasdienines musu problemos ir rupesciai kokie nereiksmingi ....

kol parasiau zinute - radau nauja darba ideta biggrin.gif
Yyy man labai grazus tavo darbas thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo daivaV: 23 kovo 2011 - 14:55
aha del Japonijos verysad.gif

DaivaV, aciu bigsmile.gif o man tavo tokie turtingi, ne ne turtingi,o taip prabangiai atrodo - tinkamesnis zodis, nu zodziu, labai labai, visada ziuriu ir geriuosi 4u.gif
Atsakyti

Tavi, oi nereikia del manes taip, tik rupesciu pridarau blush2.gif

Yyy labai grazus lotusai, man pavasariu ir artejancia vasara pakvipo mirksiukas.gif
Daiva, na as kaip visada apsalusi, super smile.gif

Rimtai, vaikuciams panasiai amziaus, o didysis gal i darzeli vaiksto? Maniske aplink kojas tik zuja, tai nei darbu nepadarysi, nei papiesi ramiai smile.gif
Atsakyti
daivaV, o javana ten dazai?

Defliune, aciu bigsmile.gif Aha, vedu didesni i darzeli, tik ne kasdien, nes tai suserga, tai vel kas doh.gif biggrin.gif Bet siaip jei namie, tai bandau tapyt tik kai uzmiega didesnis pietu miego, tada stengiuos ir maza nulauzt ir strese dirbu, kad didysis nepabustu ir neitu ziuret, ka cia mama daro g.gif biggrin.gif
o ko dukrytes i darzeli neleidziat? ar negavot vietos? na, as ne kasdiena ji leidziu (jam , beje, ten labai patinka) , bet daugiau speju pasidaryt, nes vien tik maziukas atrodo visa laika suryja g.gif biggrin.gif
Atsakyti
Speriniai šalikučiaui.
Organza balta.
Ant spalvoto šifono jau vieną kart rašiau, piešiau kontūrais tiktai. Piešiant su spalvom reik gerai žinot spalvu maišymą kokia spalva gausis, nes vietoj norimo rezultato gausi purvina spalva. Geriausia įnti to paties atspalvio tik tamsesnes. Pvz ant gelsvo rudus atspalvius, šviesiai mėlyno - tamsesnius mėlynus.

Deflune, aš aišku nufotkinsiu, bet šeštadienį ir taip važinėsiu po Vilnių su reikalais. Reik tik pasiaiškinti maršrutą.
Čia ant juodo šifono
user posted image

čia ant rausvo šifono
user posted image
Atsakyti
Organza
user posted image
user posted image
user posted image

Defliune, šeštadienį būsime Gabijos gatvėj
Atsakyti
Tavi, aciu labai uz nuotraukas, pasidare net idomu pamatyti realiai, nes atrodo panasu labiau i krepa, nei i organza
Tai labai gerai, sestadieni laukciau jei nesunku, parasysiu adresa ir tel. i az, Gabijos g. matosi per mano langus smile.gif

Turiu silku pavyzdzius is UK vienos parduotuves, tai organzos pavyzdys toks, kaip as ir isivaizdavau - tokia kietesne, turinti rysku blizguma, retesnis pinimas, o krepas - panasus i sifona, tik nepersimato ir svelnesnis, o sifonas sanzetas - irgi toks svelnus, svelnesnis nei sifonas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 23 kovo 2011 - 18:40
Yyy, Defliune aciu mergytes 4u.gif
Yyy seniai nebetapau janavos dazais ax.gif AvantGarde garais fiksuojamais 4u.gif
Atsakyti
Tavi, dar klausimelis, o kiek g silko crep de chine salikelyje, kur pirkot pas Vida? ir kiek mm? ant ipakavimo parasyta?

Yyy manoji nevaiksto i darzeli, nes negavome vietos, tikras siaubas sad.gif Tai gimus suneliui, dabar visai neturiu laiko, vienas miega, kitas pabunda, turbut teks nakti daryti
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Defliune: 23 kovo 2011 - 19:43